- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
Anonymus95 #13462 üzenetére
Mesélj, wifi, bt. hibán kívül milyen hálózati hibák vannak? Az se mindegyiknél jön elő, térerő gondom soha nem volt.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #13462 üzenetére
Ezt nem is tudtam.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #13457 üzenetére
Itt borsodban egészen az északi határon a voda a legjobb, végig probáltuk a 3 nagy szolgáltatot.
Annyiban jobb a telenor, hogy amerre én utazom sokat pláne vonattal (nyiregy-ladány) között sokszor nincs voda, nem tudok telefonálni. A telenorral ott probléma nem volt.
Telekom egy rakás ... erre.
Én szeretem a vodát, bár ez szubjektiv. -
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #13455 üzenetére
Szolgáltatót miért? Én teljesen megvagyok elégedve velük.
Telefont igen, jövöhéten jönnek almáék, aztán meglátjuk mi lesznincs messze a cél
-
chros
őstag
válasz
Anonymus95 #13449 üzenetére
"Köszi a linket..de ennyire nem tudok angolul."
Dehogynem! Ok se! -
Goxi
tag
válasz
Anonymus95 #13445 üzenetére
Szuper! Köszönöm szépen. Hát, ezt nagyon komolyan megbonyolították.
-
chros
őstag
válasz
Anonymus95 #13447 üzenetére
Nem szabad mindent ossze-vissza istallalni!!!
A Magisk moduloknal nincs uninstall? Ha nincs, akkor kerdezd meg telecote-t itt: [link]
-
No1joepapa
csendes tag
válasz
Anonymus95 #13435 üzenetére
Így sem találom meg
HWFF mappa is üres
A telefonkezelőt is lefuttattam
Attól tartok, hogy csak a Factory fog segíteni amit nem igazán akarok. -
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95 #13424 üzenetére
Én ezt anno használtam P9 Lite-on, és semmi probléma nem volt vele, sőt ha jól emlékszem gyári P8 ROM-on is használtam. Mindegy, újraraktam a ROM-ot. Ez a ThemeEditor amit írtál, Androidos vagy PC-s alkalmazás?
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #13409 üzenetére
Köszi a segítséget! Kipróbálok először egy adattörlést, mert azt nem csináltam.
-
szemesi69
addikt
válasz
Anonymus95 #13413 üzenetére
Aláírásomban láthatod hány huawei van a családban, képernyőképet mindegyik a belső memóriába menti, mondjuk nem foglalkoztam vele eddig, de egy biztos, a fényképező beállítás, hogy hova ment, nem befolyásolja
, de meddig tart sd-re átmásolni, ha már szabad helyre van szükség
A javaslatod egy próbát megér, hátha -
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #13389 üzenetére
Hát mi hogy is mondjam, nem voltunk ittasok... az asszonyállatot meg el kellett kapni, ö azt hitte, hogy a viz megállit engem...
Nem keretezem be, megkapja anyukám, szeret rajta candy crushozni, mert jo nagy a kijelzö -
persil
nagyúr
válasz
Anonymus95 #13360 üzenetére
Ezeket vagom termeszetesen, volt par honapig huawei-em (mate7), illetve asszonykam ez elott is a p8lite-ot hasznalta.
A factory reset reszt azert nem firtattam, mert alapbol egy tok ures, resetelt telora huztam a frissitest, meg persze utaana is ratoltam egyet
-
persil
nagyúr
válasz
Anonymus95 #13357 üzenetére
Na, az előző sikertelen-sikeres update-re felhúztam a 398as-t, ami ugyanúgy valahol 98%-99%-nál közölte, hogy sikertelen volt a frissítés, majd a gép újraindult és beállításokba bekukkantva, fent a 398, 6.0-ás android, és így első blikkre minden működik is.
Szóval, a hibaüzeneteket nem tudom mire véljem, de felment a cucc, működik, és azok az apró, idegesítő szaggatások is eltűntek.Köszi mindenkinek!
-
persil
nagyúr
válasz
Anonymus95 #13350 üzenetére
Ez megfelelő lehet arra, hogy a 398 előtt feltegyem? Azt látom, hogy baromira nem eu, de ezt találtam a hivatalos(?) oldalon 200-asnak. A 398 ott van a grecky-s drive linken, gondolom az tökéletesen jó lenne, csak elé kéne a 200-as, ahogy írtátok.
Az official oldalon régiót magyarra állítva "nincs találat" a jutalom a letöltéseknél, global-ra állítva meg nincsen sima p8....
-
persil
nagyúr
válasz
Anonymus95 #13348 üzenetére
De bizony olvastam, a kérdés az volt, hogy van e olyan rom, amit csak letöltöm és frissítek a sima updaterrel, mert lusta fasz vagyok és nem szeretnék 3 percnél többet foglalkozni az egésszel
De, ha nincs más, akkor értelemszerűen marad a már taglalt frissítési metodika.
Egyébként a 200-as pontosan miért kell a 398 előtt? A 200-ashoz nem is találok linket =/
-
persil
nagyúr
válasz
Anonymus95 #13342 üzenetére
Megnézem, köszi!
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #13321 üzenetére
Plusz még annyi, hogy Fb apptól megvonni az engedélyeket, kivéve a tárhely. Ráadásként a beállítások menü pontban a fiókok rész "alatt" a Gugli szinkronizációs sz*rságait offolni.
-
Minstrel
senior tag
válasz
Anonymus95 #13319 üzenetére
Na már pár órája megy, itt van a gond, szinte végig ébren van, ha kikapcsolom a helymeghatározást teljesen akkor csak akkor van ébren ha kijelző is használatban van.
Amúgy alig csináltam valamit és már ennyit merült.
Pár messenger és viber üzenet, 10 perc beszéd, fél óra online rádió alacsony hangerőn, kijelző fény közepesen. -
Minstrel
senior tag
válasz
Anonymus95 #13316 üzenetére
Az ki van, de most kipróbálom újra, holnap csinálok képet. Aztán lehet valami app használja gps-t állandóan.
-
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95 #13300 üzenetére
Én nem szeretem az olyan ROM-okat amikben hibák vannak, úgyhogy én maradok egyelőre az Arrow-nál, a CM nem 100%-os.
-
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95 #13298 üzenetére
Szerintem erre gondolt, de ebben bugos a térerő kijelzés, melegszik a telefon YT videóknál, fos az akksikezelés, FM rádió nem működik, YT-al is gondok vannak, egyszóval ez közelében sincs még a stabilhoz.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #13288 üzenetére
Eddig miért nem tudott igy, rendesen müködni? A kérdés persze költöi
14:20kor 74%on vagyok normál használattal... -
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #13287 üzenetére
Jól láttad, ez teljesen a gyári ROM, csak plusz funkciók vannak pakolva bele.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #13274 üzenetére
Én letöröltem, sajnos a Chrome szintjét az sem érte el. Egy Samsung böngészőt még talán bepróbálok, állítólag annak a legjobb az energiakezelése.
Az akksiidő először nagyon sz*r,de később helyreáll az egész! Alvó módba tudtam tenni a telefont teljesen, úgy hogy közben a Snapchat/Messenger értesített. Hihetetlen!(persze ezt egy külön, ROOT-ot igénylő alkalmazással.) -
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95 #13268 üzenetére
Energiagazdálkodási beállítást átállítottad intelligensre? Alapból Teljesítmény beállításon van. Nekem amúgy egyelőre rendben van az akksikezelés.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #13261 üzenetére
Szeptembertöl ujra Debrecenbe vagyok hétvégéken, össze hozhatnánk 1 sört
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #13261 üzenetére
Hasonlóak az érzéseim, de azért én meg is értem őt. Engem is sz*pat a telefon az utóbbi időben. Vagyis pontosítva az EMUI az, amitől rákot kapok. Egy stabil, agyon optimalizált CM-el maga lenne a megváltás.
-
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95 #13244 üzenetére
Igen, probald meg, de a wipeokra figyelj!
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #13242 üzenetére
Hoppá ezt privátba szántam, bocsi!
Jól visszacsaltál megint ide. XD
Ui.: ha kell valakinek bootloader unlock kód, és nincs kedve kínlódni keressen meg nyugodtan, szívesen segítek neki is!
De még a bootloader visszazárásban is, ami azért elég nyűgös dolog.
-
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95 #13241 üzenetére
Pedig a Magisknak ott kell lennie valamelyik oldalon. Nalam Rom telepites utan ha jol emlekszem a kezdolaptol jobbra volt. Biztos a Magisk verziot dobtad fel?
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Anonymus95 #13241 üzenetére
Nincs root azt írja
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #13224 üzenetére
Köszönöm a lehetőséget, de eszembejutott, hogy a napokban ide került P9 lite 2017-nek frissen lett csinálva egy gmail acc.
A leírást nagyon köszönjük, igazán részletesre sikerült!
-
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95 #13216 üzenetére
Magisk Edition-t töltsd le, ezzel működni fog az OTP app is, de miután feldobtad a ROM-ot be kell állítani pár dolgot. XDA-s topikban le van írva, hogy miket kell beállítani, de valószínűleg estére lesz már magyar leírás is.
(#13217) csipszikutya: Ezt még nem próbáltam, de elvileg megoldható, legalábbis P9 Lite-on működik.
-
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95 #13213 üzenetére
Regelj egy friss email címet, azzal be fog engedni.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #13213 üzenetére
Akkor inkább lehet hagyom az egészet, azt se tudom mi a huawei id-m meg, hogy melyik emailal vam regisztrálva.
merülgessen inkább, majd töltögetem akkor naponta.
Bár a leirást megvárom és azt, hogy gari vesztéssel jár e -
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #13209 üzenetére
Hát ha lehetne kérni szájba rágosan a bl-t és a recoveryt akkor este neki esek.
Ha valamit elrontanék ugye vissza tudom rakni rá a gyári emuit? -
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95 #13209 üzenetére
Pontosan így, meg ROM telepítés után van pár kötelező beállítás, hogy minden rendben működjön.
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #13157 üzenetére
Hidegben is látszik...
Nemsokára (napok kérdése) 2 éves lesz, szerintem az már nem garis.
-
cris78
őstag
válasz
Anonymus95 #13111 üzenetére
Akkor amit letölt zippet, azt kicsomagolom és egy dload mappába tegyem.
-
szemesi69
addikt
válasz
Anonymus95 #13101 üzenetére
B393-ra már jönni fog, egyszerűbb lenne azt feltenni nem? Én azt hiszem B200-l vettem, ment rá egyből a B393, utána már otán jött B397.
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #13097 üzenetére
Köszi!
Ezt próbáltam volna meg egyszerűbben megoldani... de, akkor marad a bogarászás.
-
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #13087 üzenetére
Rendben, köszönöm !
Még annyi, hogy ha most belépek a Gmailbe akkor azt dobja fel, hogy "Az alkalmazás problémába ütközött a Google Play szolgáltatások használata során" Lehet túl belenyúltam a dolgokba ? -
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #13085 üzenetére
Annyi az egész, hogy ma a Médiaszerver valami 46%on volt és eléggé leszívta az aksimat úgy, hogy a telefont egyáltalán nem használtam. Munkából amikor hazaértem csináltam is egy FR-t, és most megint próbálom kilövögetni azokat az appokat amelyeket nem használok.
Google Play szolgáltatásoknál letiltottam pár engedélyt, és a Gmail szinkronizációt is letiltottam (más levelezőt használok) Nem tudom, hogy még milyen szinkronizációkat lehet/érdemes letiltani. -
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #13058 üzenetére
Áhh, értem. Köszi!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Anonymus95 #12997 üzenetére
Apk mirror, és leszedsz egy tetsző verziót. Én szinte a pure, első vanillát használom. Még csak nem is merít!!!
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12997 üzenetére
Kiváncsi leszek rá...
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #12979 üzenetére
Nekem fehér van. Bontatlan.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12976 üzenetére
Igy még nem probáltam, kifogom!
Tudom persze, abszolute nem veszem magamra
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12971 üzenetére
Most kiprobáltam, letiltottam azt a sz@rt, RR majd vissza jött
Mondjuk ez speciel már nem zavar -
imibogyo
veterán
válasz
Anonymus95 #12966 üzenetére
És akkor hogyan hozzátok elő a beállításait az adott assist app-nak?
Nem értem, valahogy csak meg kell lennie mind a két funkciónak nem?
Na ha máshogy nem, akkor este készítek egy videót a működésről.... -
imibogyo
veterán
válasz
Anonymus95 #12961 üzenetére
Köszönöm szépen! Még éjszaka megtaláltam, de nagyon hasznos szerintem ide is leírva, hátha másnak is szüksége van/lesz rá.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12951 üzenetére
Persze, ez igy van. Ezért van nekem minden letiltva rajta, ne engem szivasson
DKV app... Én utálom, ahogy magát a honlapjukat is. Inkább kb. fejböl tudom az érintett vonalak idöpontjaitSzabcsizz: Nekem nincs bajom a "fluid"ságával, jo ezt (nekem). De nem baj, oktoberbe elmegy tölem, bár családban marad.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #12944 üzenetére
Hihetetlen,hogy ilyenekkel kell sz*rakodni hogy normalisan tudja az ember hasznalni a keszuleket..
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Anonymus95 #12919 üzenetére
Nem azért mert láma kérdés lett volna... azért karikáztam csak be, hogy tuti legyen. Én szedtem szét már karburátort úgy, hogy félre ment az info.... a végén érdekes eredmény lett.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12921 üzenetére
Nem baj, oktober már közeleg és megválok töle
Passzolok. Tegnap este 11kor felraktam töltöre, kiadta a töltö hangot (mostmár oda figyelek rá, hogy töltön is, megnézem a ledet és az ikont is, hogy tölt-e).
Reggel fél7re raktam az ébresztöt mert jöttem vizsgázni és csak rezgett (még szerencse, hogy ilyenkor haverom telefonja is be van állitva nekem a gép mellettmert a haver telefonjára keltem) az enyém csak rezgett magának. Na mondom fasza, gyors rr, biztos megoldja. Fel se tünt,h ogy boot alatt nem adta ki a hangot. Az tünt fel, hogy hivnak és csak rezeg. Na monndom ujra, hogy fasza. Vállammal fogtam a telefont és véletlen kihangositotta magát (nem tudom ugy fogni, hogy néha néha ne keljen fel a kijelzö) és hangosan beszélt a telefon. Szal kiprobáltam gyorsan reggel, hogy a zenét lejátsza-e? Gondoltam versenyzek a dkv-n a tesokkal meg a bt-s hangszorojukkal, de nem adott hangot.
Amugy passz, este jo volt, asztalon volt reggelig, hozzá nem volt nyulva és meghülyült
Megcsinálnám én most is az sw cserét mert rajta van a gépen a B370 és kábelem is van, de sokat kell még telefonálnom. Este majd jelentkezek -
Micsurin
nagyúr
válasz
Anonymus95 #12904 üzenetére
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12906 üzenetére
Ha némába rakom nincs baj, nem kezd el csörögni. Nem lényeg, csak minap meglepett vele amikor nem kellett volma
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Anonymus95 #12902 üzenetére
Felső sáv, és a ház találkozásánál van kb (Inkább az üveglap részen dominál.). Ha gondolod holnap küldök fotót. A bontott és cserélt ház miatt tudom.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12882 üzenetére
Persze nekem is ment, csak igy kényelmesebb.
Továbbá már mutatja az óra mellett aktiv hotspot mellett azt, hogy hány eszköz csatlakozott
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12880 üzenetére
Az hogy joval pontosabb, csak nekem tünt fel? mármint, hogy hozzá nyulok és tudom huzogatni, nemugy mintbeddig?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Anonymus95 #12877 üzenetére
Köszönöm,az életben nem jöttem volna rá,csak akkor látszik,h lehet görgetni,mikor már görgeted...
-
PeeterssoN
őstag
válasz
Anonymus95 #12863 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Anonymus95 #12841 üzenetére
Én egy csöppet se hiszek az EUMI5-ben.... nagyon örülnék neki, de esély rá szerintem nulla.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12776 üzenetére
Én a rammal sem foglakozok. Messenger miatt lépek be az alkalmazás váltoba is, mert néha ki kell löni, mert nem küldi amit irok. De átlag 1 gigám mindig szabad...
Bár nem tudom, hogy mennyire befosáloja, de csak a messengert engedem háttérbe futni, de sose zárok be semmit amibe belépek. Az meg, hogy valamit ujra tölt, nem izgat mert gyorsan csinálja és a chrome se felejti el azt a 7-12 oldalt ami meg van nyitva -
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12774 üzenetére
Akkor várható a B395. Nekem 2 hete mondta, hogy van frissítés.
Kiváncsian várom, hogy milyen lesz neked, kézi telepitgetés nélkül, majd számolj be -
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12753 üzenetére
hát igen, mindent szívtam már vele.
Miért nem költözök vissza? Nincs kedvem már foglalkozni vele, csináltam eleget a tél elején. 2 app, waze és az ukrán határfigyelö sokkal jobban müködik 6 alatt mint 5nél. Próbáltam őket anno, waze sokszor nem találta meg a gps-t ha megtalálta akkor fixen fogta, ha talált egyböl akkor gyakran eldobta. volt,h ogy kellett neki 10 perc mire megtalálta magát, hogy hol is van. ukrán határfigyelö pedig 10/8x kilépett vagy nem adott képet 5 alatt.
6-on ezek a hibák nincsenek meg, pedig nap mint nap többször használom ezeket és napközben rohanok (annyira, hogy rászoktam már az autoban valo dohányzásra is emiatt sajnos, pedig utálok), nincs idöm és kedvem szorakozni velük, ebböl jön az, hogy felb@sz ésatöbbit nem részletezem
btw 2 hete semmi hülyeséget nem csinált a telefon, csodálkozom ... -
bluerain
csendes tag
válasz
Anonymus95 #12735 üzenetére
A gyári böngésző eltűnésén kívül, van valami hibája, esetleg bosszantó dolog a 6.0-ás B370 -esnek az 5.0-hoz képest? Nekem a B200-as tökéletes. Egyedül a Manual kamera lenne csábító ficsör.
-
rObika8802
aktív tag
válasz
Anonymus95 #12723 üzenetére
sejtettem ,hogy nem egyszerre frissül mindenkinek!
érdekes volt,hogy asszonynak a P9Lite-on már az van meg egyik kollegámnak is a P8Lite-on is fent van már. -
AMD Power
titán
válasz
Anonymus95 #12663 üzenetére
Ott van ami 2017 verzió. Azt tudom ,hogy csak FULL szabad leszedni belőle, de félek ,hogy ugrik a garancia. 1 napos a telefon. Újonnan lett véve.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Anonymus95 #12657 üzenetére
Köszi,a gyorshivas ba volt kapcsolva tenyleg.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Anonymus95 #12655 üzenetére
Ki van kapcsolva, de valszeg mikor felveszem a telót vagy kiveszem zsebből,akkor megnyomom a hangerő le gombot és ezért van.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12651 üzenetére
Szerintem megmondanák, hogy az a baja, hogy megint repedt a plexi
btw, megvárom az uj iphonet, azután megy el a telefon. Már nem sok idö. Egyébként 1 napja tipp topp ujra rakás után. -
rolee9309
csendes tag
válasz
Anonymus95 #12648 üzenetére
A modellszám tényleg GRACE, a build meg GRA-C900B397. A leírás alapján csináltam, de ezek szerint valamelyik lépésnél nem figyeltem, azt elb...tam
De más problémát nem fedeztem fel. A RAM-mal kapcsolatban nekem is az volt az első gondolatom, hogy az alkalmazások gyorsabb betöltése végett van ez, ezért sem aggódom olyan rettentően miatta. -
Grecky
senior tag
válasz
Anonymus95 #12640 üzenetére
Nekem a gyári fájlkezelővel simán le lehet törölni. Nem lehet h valami jogosultság kérdése?
Am minden verzió frissítés után az image-ból visszaállítja alapra a gyári multimédia fájlokat, amelyek persze törölhetők. -
kiszeb
csendes tag
válasz
Anonymus95 #12636 üzenetére
Köszi szépen a segítséget.
-
<>jana<>
senior tag
válasz
Anonymus95 #12630 üzenetére
Nálam nincs probléma a B397tel. Legalább is egy nap alatt nem volt
-
szemesi69
addikt
válasz
Anonymus95 #12630 üzenetére
Ugyanaz, mintha finderrel szednéd.
-
Shade45
senior tag
válasz
Anonymus95 #12612 üzenetére
Köszönöm!
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12601 üzenetére
hát akkor ez igy járt, nem bizom én benne. pedig kiprobáltam volna szivesen
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12599 üzenetére
Nem engedem neki, hogy hozzá férjen s a földrajzi helyzetemhez és kilép, nálam.
-
Roppy
tag
válasz
Anonymus95 #12577 üzenetére
És tényleg be volt kapcsolva, de hogy hogyan......... Remélem nem fog 'szenvedni', köszi szépen!
-
Grecky
senior tag
válasz
Anonymus95 #12559 üzenetére
Nem kötekedésként, de mi a búbánatos jóéletért használjátok a chat fejet a messengerben?
Idegesítő és felesleges funkciónak tartom, ami ezek szerint bugos is.
Az első dolgom telepítés után kikapcsolni az alkalmazáshangok opcióval egyetemben. -
tonyqa23
senior tag
válasz
Anonymus95 #12559 üzenetére
De nekem az alap téma van és csak szürke a háttér. viszont, ha megnézed a 3. témát Enjoy Bloom, akkor ott napsütést mutat éppen, bár nem tudom, h ez változik-e napszaknak megfelelően, vagy csak egy sima napsütéses háttér. Valahogy megoldható, h az alap témában is ez legyen 395-ön is?Most látom, h a 2. téma a B200-é...
-
stnorcy
aktív tag
válasz
Anonymus95 #12514 üzenetére
Szia.
Igen le írás szerint volt minden. -
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #12503 üzenetére
Igen,igazad van.Mivel beépített így a telefon részét képzi,amúgy csak tartozéknak minősül.Elég hülye logika,de a lényeg hogy cserélik ingyen.Köcce!
-
szemesi69
addikt
válasz
Anonymus95 #12479 üzenetére
Nem gondolom, hogy sértő voltam, veszekedni meg nem fogok senkivel
-
szemesi69
addikt
válasz
Anonymus95 #12477 üzenetére
Így van nem puffogni kellene kisszoli0707 kartársnak, mert ha mégsem megy a dolog olajozottan és nem jön össze, akkor mi van? Volt már rá példa. Egyébként olvasni sosem árt, tiszteljük már, hogy szabadidőben, hobbiból, segítőkészen összeállítottak leírásokat és elérhetővé tették
Nekem tudni kellett volna, hogy 2 mondatból is érti, és megtudja csinálni?
-
kisszoli0707
tag
válasz
Anonymus95 #12475 üzenetére
Köszönöm szépen,pontosan így tettem,ahogy mondod,természetesen sikerült a telepítés!Egyszerűbb volt,mint gondoltam.Ja és a "Nem látod,leírtam itt,meg ott,lapozgass ide-oda" helyett kettő mondattal is lehetett segíteni,mint ahogy látszik,de azért köszönöm MINDENKINEK,aki segíteni próbált!
-
chros
őstag
válasz
Anonymus95 #12458 üzenetére
Kiproszaltam, Arrow Magisk valtozatan: a leded nem varjalja
Beallitasi lehetoseg nincs benne, igy mondhatjuk, hogy nem muxik a telonkkal (a jelet veszi, mert alul a vizualitasnal latszik, hogy mozognaka bar-ok).
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Anonymus95 #12455 üzenetére
Szerintem a hangerő fel vagy levétele nem számít. Sose állítgattam sehova, mégis 10-ből 1x a túloldali hang kivehetetlenül halk. De olyan is van hogy éppen az hangosabb. Próbáltam megfigyelni, hogy esetleg kimenő-bejövő hívásoknál van-e különbség, de mikor ilyen, mikor olyan.Ezt az ACR-ről mondom, de ennél is ez lesz szerintem.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Anonymus95 #12450 üzenetére
Pont írni akartam, de láttam, hogy közben reagáltál a bejegyzésemre, ezért neked válaszolok:
Módosítom a megfigyelésemet: nem tudom mitől, de délután kaptam egy hívást és láss csodát szépen felvette az egész beszélgetést mindkét szereplővel.
Azóta próbáltam több hívást is és működik.
Úgyhogy tárgytalan a korábbi hozzászólásom, bocsi.
(azt mondjuk nem tudom, hogy eddig miért nem csinált semmit a dög, de mindegy is, amíg működik)
-
stnorcy
aktív tag
válasz
Anonymus95 #12452 üzenetére
Szia.
Igen engedélyezve van. De nagyon halk. -
stnorcy
aktív tag
válasz
Anonymus95 #12444 üzenetére
Szia.
Felraktam amit belinkeltél.
De nekem nagyon halk a hívott vagy hívó fél hangja alig lehet hallani.
Lehet rajta állítani valamit hogy hangosabb legyen?
Mongyuk mindent kipróbáltam rajta, de ne volt változás.
B394 van a telómon és nem root-olt.
Úgy raktam fel az apk-t.
Felmásoltam a telefon belső memóriájába.
Onnan telepítettem az appot, mikor végzett a telepítéssel a készre nyomtam, majd ujra indítottam a telót.
S aztán indítottam el az feltelepített alkalmazást.Azért így csináltam mert a Sygic 15.6.6 navi is csak így indult el.
Valami ötlet? -
FeZ...
aktív tag
válasz
Anonymus95 #12444 üzenetére
Szerintem ennek a működése rom és android függő (is) lehet, mert az én P8-amon pl. nem működik, ill. csak az én dumámat rögzíti. Pár hasonló alkalmazást kipróbáltam már az összes elérhető beállítással, de ugyanez volt a helyzet. (Ja, és nem független a telcsim, bár nem hiszem, hogy ez számíthat-e valamit ebben az esetben)
-
stnorcy
aktív tag
válasz
Anonymus95 #12433 üzenetére
Szia. Dobnál egy linket hogy pontosan melyik amit használsz.
Köszönöm. -
tonyqa23
senior tag
válasz
Anonymus95 #12433 üzenetére
Dobhatnal linket,mert ezzel a nevvel van egy pár a playben. Van,ami most 790ft helyett 129. Nem az?
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #12422 üzenetére
De szerintem ez nem nevezhető éppen normális jelenségnek.
-
aladamm
csendes tag
válasz
Anonymus95 #12406 üzenetére
Grafnet, Anonymus95, Ronam köszönöm a segítséget, sikerült a frissítés
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #12400 üzenetére
Levetted a megosztást?
Vagy ezt maga a rendszer törli?
aladamm: bocsi, csak gyorsan rákerestem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest