- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bópapa
csendes tag
válasz
pepetech #1775 üzenetére
a 196 az ami nálam soha nem volt fent. Bár mondom nekem nem is hiányzik az az ikon. Most azt a fentről lehúzható parancsikon menüt alakítottam át, nem csak 3*3 mas mint gyárilag hanem 5*5 ös. Így az összes ikon rajt van nem kell görgetni, ja és ha kell nekem ott bent van a képernyőzár ikon.
A duplakopp meg nem működik valami fényesen, inkább tripla vagy quad kopp -
szab13
aktív tag
-
-
-
BandiT85
aktív tag
válasz
pepetech #1418 üzenetére
Ez mind igaz, de én is frissíteni fogok, mert úgysem bírom ki, ugyanakkor azt is lesz@arnám, ha nem lenne egy frissítés se mert annyira mocskos jó ez a telefon így ahogy van. Első telóm amit nem akarok romolni meg ilyenek. Ezt még újraindítani se kell soha, max ha frissíteni kell. Egy hibája azért van: nem mindig éled fel 2 koppra, van hogy három is kell...
-
ataman
aktív tag
válasz
pepetech #1377 üzenetére
OK! Ma megfogdostam, kipróbáltam a szürkét. Meggyőzött, pedig már majdnem elcsábultam, mert a díjcsomagomban végre tudnék venni egy iPhone 5S-t, de - egyrészt ez itt gondolom káromkodásnak számít, másrészt a hűség lejártakor az már egy 4 éves modell lesz - úgy döntöttem marad a P8.
Egyébként nekiálltam egy összefoglaló megírásának is a tesztek és az elmúlt ~1300 hozzászólás alapján. Majd egyszer - ha már eléggé leteszteltem élőben is a telefont - akár publikálni is lehetne. Szerintetek mi kerüljön majd bele?
Huawei P8 - GYIK előkészületben:
https://goo.gl/8Sq6Wv -
vince19
csendes tag
válasz
pepetech #1371 üzenetére
Neten rendeltem, bolti átvéttel, t-home üzletben.
A rendelésnél szürkét kértem.
Az eladó kihozta a raktárból, kivettem a dobozból megnézni, akkor láttam, hogy fekete.
Mondtam neki, hogy én szürkét rendeletem, erre a másik eladó odaszólt, hogy csak ilyen fekete van.
Nézegettem, ez is tetszett, de közben a másik bement újra a raktárba és kihozott egy mások dobozt, ami történetesen szürke volt.
De a fekete is P8 volt, nem a "kicsi". -
Black&White
addikt
válasz
pepetech #1366 üzenetére
P8 variánsok:
Kína:
HUAWEI GRA-UL00:
Kirin 930, 3GB RAM, 16GB ROM, Dual SIM, FDD LTE (B1, B3, B4, B7)HUAWEI GRA-UL10:
Kirin 935, 3GB RAM, 64GB ROM, Dual SIM, FDD LTE (B1, B3, B4, B7)HUAWEI GRA-CL00:
Kirin 930, 3GB RAM, 16GB ROM, Dual SIM, FDD LTE (B1, B3, B4)HUAWEI GRA-CL10:
Kirin 935, 3GB RAM, 64GB ROM, Dual SIM, FDD LTE (B1, B3, B4)HUAWEI GRA-TL00:
Kirin 930, 3GB RAM, 16GB ROM, Dual SIM, FDD LTE (B1, B3, B4, B7)EU:
HUAWEI GRA-L09:
Kirin 930, 3GB RAM, 16GB ROM, Single SIM, FDD LTE (B3, B7, B20), NFC -
djbelo
senior tag
válasz
pepetech #1345 üzenetére
Így van, akkor ezért nincs neked telekomos hülyeségek!
Én is megpróbálom szerintem így felrakni!
mikesa!
Köszi szépen a választ neked is! Ezek szerint root nélkül nem is lehet vissza csinálni! Mert nálam root ki van zárva,nem akarok belenyúlni! Egyszer már jártam én is így, de még a P6-al! Vodás szoftot tettem fel + a Custom mappát is, el is tűnt a huawei logó, helyette android lett
!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
pepetech #1048 üzenetére
Ezt használom is. De a legnagyobb bajom, hogy míg a zsebemben van sötét van, jön egy hívás, kiveszem és gondolom a szenzor még a sötétet érzékelte, semmit nem látok a kijelzőn...várnom kell pár csörgést, míg felnyomja a fényerőt, hogy lássam ki hív. Nálatok nincs ilyen gond?
-
rejtettlampa
tag
válasz
pepetech #1029 üzenetére
Igaz, ami igaz... még nem találkoztam ilyen androidos telefonnal, ami ennyire hibamentesen futott volna! Eddigi telóimat legalább hetente egyszer ki kellett kapcsolni, majd be, hogy rendesen működjön! Fél évente pedig rendszer visszaállítás! P8-nál még semmi ilyesmit nem kellett eszközölni, pedig használom rendesen!
Valóban jól optimalizálnak Huawei-ék!
Mindenben csak megerősíteni tudlak! Kiváló telefon! Sőt, aki azt mondja, hogy játékra nem jó a gpu miatt, annak elárulnám, hogy több játékot is kipróbáltam már, ami elég hardverigényes (real racing 3, gt racing 2, NFS No Limit, stb), de mind villámgyorsan futott gyönyörű grafika mellett és soha egy pillanatra sem akadt meg a kép! Erről ennyit!
Én abban is biztos vagyok, hogy bárki, aki szidja, hogy ilyen rossz, meg olyan rossz, annak tuti, hogy még a kezében sem volt ilyen készülék, nemhogy a tulajdonában!
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
pepetech #903 üzenetére
Viszont minden teszt, sőt a procira rákeresve is a mali t628.at írják.... Hát most írtam egy nagyon szép levelet a Huawei-nek.
Üdv,
Tisztelettel az iránt érdeklődnék, hogy miként lehet az, hogy minden tesztkészülékben Mali T628 -as megjelenítő chip volt a telefonokban, mert minden teszt nagyjából erről számolt be, viszont amit a magyar paraszt kap, az már csak Mali T624?
Ez egy kicsit átbaszás szagú... És óriási csalódás... Nem csak a telefonban, hanem a gyártóban is.
Mi a hivatalos álláspont? A szokásos, hogy a nyugati országok kapják a javát, keleten meg jó lesz a selejt? Vagyis, nagyon sajnáljuk, elnézést a kellemetlenségért, a gyártó hivatalosan nem tett közzé hardverspecifikációt a vga-t illetően, így felelősség nem terheli. A kedves vevő meg csessze meg a 150k-s telefonját.
Üdvözlettel,
-
Sh4rk
aktív tag
-
djbelo
senior tag
válasz
pepetech #690 üzenetére
Semmi baj nincs a bekapcs. gombbal! Csak szerintem sokkal egyszerűbb mint az oldalán nyomkodod a fizikai gombot! Hidd el az évek során nagyon hozzá lehet szokni.Nekem most is van a playről töltöttem le egyet, de egy kicsit viccesnek tartom, hogy kis tesóba(lite) benn van gyárilag a nagyba nincs!
-
Newlachka
őstag
válasz
pepetech #624 üzenetére
olyat mondj amit még nem tudunk.
amúgy ha úgy van mint a p7nél akkor kb 2 hét kell mire beáll az akksi
de majd a többiek megerősítenek
hidd el imádni fogod.
nekem előtte P6 volt, még most 2 év után is egyszerűen beleborzongok az alakjába..
most pedig 1 éve P7-em van amibe szintúgy beleszerelmesedtem...
ha kiveszem a tokból képes vagyok percekig a részleteket "élvezni"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby rádiós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest