- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
gmatyi88 #1028 üzenetére
Kamerája nagyon szép fotókat csinál. S6e bugos én soha többet samsungot. Nem optimalizálnak szart sem. Azért szidják sokan az andtoidot mert samsungot vesznek. Huawei 1x volt eddig kikapcsolva nekem amikor kicseréltem a simkártyát magyarról németre. Aksija is jó 50-60%-on van munkanap végén ha nem nyulkapiszka még több. Persze a játék hamar megöli de melyiket nem?
feleségemnek p8lite van és ő is note 4-ről váltott rá. Teljesen meg vagyunk elégedve a huawei-el
-
pepetech
őstag
válasz
gmatyi88 #1026 üzenetére
G2 snapdragon 800 ami kb 35 ezret tud pontszámban ez a 64bites meg tudja az 50ezret. A 3 gb ramból 2 simán szabad. A g2 2gb ram és a rendszer eleszik simán 1,5-öt belöle. A grafikus teljesitménye mondhatni ugyan olyan mint az s800-é nem tudom milyen andreno van benne. Szóval játszani lehet rajta nyugodtan hétköznapokon pedig simán aláz a telefon. Én Note 4-től tértem át. Visszalépésnek gondoltam de köröket ver a note 4-re. Noton egy real racing nem birt akadás nélkül futni. Annyira optimalizálatlan fosh volt. Én csak jót tudok mondani rá. Igaz építőiparban dolgozok és mát sikerült a hátlapi üveget megrepesztenem
. De biztosítás van rá szóval nem idegeskedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest