- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
válasz
Sungoo #14853 üzenetére
Szerencsére Win8 alatt is jól működik az USB csatlakozás és fájlátvitel. Ettől függetlenül jobban szeretek hálózaton keresztül fájlokat másolni a telefon-PC közt (Total Commander app + LAN plugin). Így ha hirtelen szükség van valamire az asztali gépről, akkor nem kell zavarnom az asszonyt receptböngészés közben.
-
ANDROID???
addikt
-
-
törölt tag
válasz
Sungoo #14810 üzenetére
P8-at viszont merem javasolni, ha fontos a jó ár/érték arány. Bár, ha már eldöntötted a kérdést, akkor mindegy.
Egyedüli hibájaként az 5GHz-es wifi hiányát hoznám fel.
Cserébe viszont gyönyörű, vagy inkább elegáns, természetesen fém házas, nem gagyi, ropogós műanyag.
Mire váltasz amúgy, ha nem titok? -
törölt tag
válasz
Sungoo #14799 üzenetére
Akksi a miénkbe is megrottyant. Még fel is van puposodva. Most várjuk Kínából a genuine-t. Sajna tipushiba, de legalábbis van jópár panasz a gyorsan merülő akksikról a neten.
Meg a wi-fi csatlakozás is ilyen. Látja a hálózatot, de nem konnektál. Ez is dögivel fordult elő. Sajna, mi mindkettőt megnyertük. Nem tudom, nekem ezek miatt nem jön be ez a teló. nem merném nyugodt szívvel ajánlani senkinek.
De tény, ha jót fogsz ki, akkor szépen muzsikál.
A mienket tavasszal vettük, kéz alól, de bontatlan csomagban. Gyártói gari biztos volna rá, ha lenne róla VAT-os számla (ÁFA)
Így asszem ezt is buktuk. De majd ennek még utána nézek. -
-
szemesi69
addikt
válasz
Sungoo #14650 üzenetére
Akkor passz, én mikor először csatlakoztattam, volt valami felugró ablak, hogy engedélyezzem, ezt csak 6-s rendszerrel csináltam, nekem addig volt csak 5-ös, amíg hazahoztam, itthon otán frissítettem, majd csak pár nappal később csatlakoztattam pc-én Win10, miután engedélyeztem simán csatlakozott.
-
kutga
félisten
-
zzola
titán
-
Sungoo
addikt
válasz
Sungoo #11720 üzenetére
"Kedves Gipsz Jakab! Még egy rövid ideig szeretnénk a türelmedet kérni, a frissítés nemsokára elérhető lesz! Igyekszünk minél előbb tudatni a felhasználókkal, ha elérhetővé válnak a frissítések. Arra kérünk, hogy kövesd figyelemmel telefonod értesítéseit, és hivatalos csatornáinkat."
blablablabla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged