-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
redati #17635 üzenetére
Szerintem érdemes kipróbálni, végülis nem egy vastag szalag, szerintem odaférne a kijelző alá az ominózus helyre. Megvárom amig megérkezik a kijelződ.
Tracking számot adnak mellé? Mondjuk én azért szeretek aliról rendelni mert ott rögtön ki lehet választani kérek e trackinget, ebay-en meg meg kell kérni külön az eladót ha nincs a hírdetésben.
-
snake1977
őstag
válasz
redati #17532 üzenetére
Szia!
Köszi, szuper lenne ha a gyári minőséget hozná, kíváncsian várom milyen lesz.Allergiás vagyok a karcos kijelzőre, de annyira jó áron jutottam hozzá hogy bevállaltam. A hátlapom is csere érett, azt már aliexpressről rendeltem.
A kínai eladóknál úgy értettem, hogy ami nem eredeti arra is ráírjákVettem a P7-esemhez hátlapot még tavaly, "original" cimkével, de sajnos köszönő viszonyban sem volt a gyárival.
Csatsa: Köszi, lehet neki esek, mondjuk ez a verzió egyelőre atomstabil, a wifi is 1-2mp alatt kapcsolódik, meg úgy unblock minden rendben van a készülékkel, kivéve a voda logót, az még mindig zavar.
-
bubus66
nagyúr
Ha szolgáltatósod van és felteszed a 171 és arra ki jövő 6.0 akkor lehet, hogy már szolgáltatós nem tudsz fel tenni. Hangsúlyozom (és ezzel nem a felelősséget akarom hárítani) de ha fel teszed a 171-re akkor a bétát akkor az eredeti csak akkor tud feltenni, ha kijön és a Huawei Hivatalos oldalán megjelenik. A 171-re felmenő bétát nem teszteltem, tehát nem tudom, hogy felmegy e vagy sem...
-
bubus66
nagyúr
-
Upo
addikt
A T-sen továbbra is ott van. A smart lock meg továbbra sem működik, hiába adom hozzá a miband-et megbízható eszközként, mégis kéri a mintát feloldáskor.
Ja, és még mindig nincs smart lock menü, azt csak 5.1-es screenshotokon láttam.
Szerk: Holy Sh.t! Jó lett a gmail értesítés, most csak azt írja hogy x db új üzenet, de végre nem sorolja fel őket egyenként alatta!Akkor legalább egy bosszantó dolog megjavult.
Sőt, úgy néz ki az endomondo is jó lesz lezárt képernyőnél, bár csak pár percet voltam kint az udvaron.
Már megérte frissíteni. -
bubus66
nagyúr
-
Secretive
aktív tag
Első konkrét és értelmes válasz! Köszi!
Az első mondatra korábban én is utaltam, tehát azt már felismerte évekkel később mások után a Google is, hogy erre a funkcióra szükség lenne alapból is, de sajnos eddig én is úgy látom, hogy ezen a telón most ez a száraz tényállás. Ennek annyira nem örülök. -
bubus66
nagyúr
Azért valami értelmeset is mondjak
- Emotion 3.1 UI
PLATFORM OS Android OS, v5.0.2 (Lollipop)
Chipset HiSilicon Kirin 620
CPU Octa-core 1.2 GHz Cortex-A53 Kirin 620
GPU Mali-450MP4BATTERY Non-removable Li-Ion 2200 mAh battery
Stand-by Up to 380 h (3G)
Talk time Up to 11 h (3G)OS Android OS, v4.4.4 (KitKat)
Chipset Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615
CPU Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & quad-core 1.0 GHz Cortex-A53
GPU Adreno 405BATTERY Non-removable Li-Ion 2200 mAh battery
Stand-by Up to 549 h (3G)
Talk time Up to 17 h (3G) -
bubus66
nagyúr
Ha megszeretnéd tudni mi a különbség akkor felteszed..
-
MeGabee
senior tag
Valószínüleg azért írja azt,mert nincs benne.A specifikációk nem hazudnak.
-
Portász
tag
M4 Aqua telefonba nekem is a kijelző tetszett .
Két telefon hasonlításáról van videó bőven a neten .
Ezért gondolkodtam rajta ,de egy kicsit utána olvasgattam a készüléknek és bizony vannak gondok.
Belső tárhely nagyon sovány ,frissítések után nem marad hely egy jó játék feltelepítésére sem .
Állítólag jobban melegedik a kelleténél ,de lehetne még sorolni .Ezért döntöttem a huawei p8 lite mellet .
Egyáltalán nem bántam meg ,sőt .....
Kijelző szerintem teljesen rendben van ,maxra húzott fényerővel használom .
Betekintési szöggel sincsen semmi baj .Döntögetem mindenfelé ,szerintem teljesen rendben van .
Pár nap múlva feleségemnek is veszek egyet -
bubus66
nagyúr
Itt lehet vitatni [Re:]Super AM-OLED vs. IPS
(#2001) SP!T
Hogy ne legyen degradáló, valamint nem akartam vitát szitni Csak annyit akartam, írni. "Nem szoktam oldalról nézegetni a telefont"
-
bubus66
nagyúr
PL az amoled
IPS-be sokkal élethűbbek a színek, nagyobb betekintési szög, világosabb, így pl. napfénybe is jobban lehet látni, egyetlen hátránya, hogy a fekete nem annyira fekete.
AMOLED meg ennek az ellentéte, túlszaturált, kicsit sem élethű színek (ami nekem pl. kizáró ok, de sokaknak tetszik, hisz nem nagyon érdekli őket az élethűség), kisebb betekintési szög (de amúgy sem oldalról nézed a telefonod, szóval ez nem akkora baj), sötétebb, napon alig látható kijelző, viszont a fekete itt az igazán fekete, mert a feketét úgy jeleníti meg, hogy egyszerűen ott "kikapcsol" a kijelző, tehát nem világít semmi. Viszont a fehér meg sokkal sárgásabb, tehát a fehér nem fehér.
Szóval az AMOLED egyetlen igazi előnye a fekete szín, és hogy ez miatt energiatakarékosabb is, ha fekete a kép.Akkor ez hülyeség nem???
-
-
MeGabee
senior tag
Senki se tudja,hogy van-e rajta valamilyen edzett üveg
A védőfólia viszont jó hogy van,bár én biztos benevezek egy 9H-s üvegfóliára meg valamilyen tokra vagy bumper-re.
Szerintem konstrukciós kialakítási hiba,mert nekem is világít az alsó tálcánál,pedig én még nem ejtettem le egyszer sem
-
Zsocy155
őstag
Köszi!
Nem szeretném átírni majdnem az összes névjegyet.
Feltelepítettem a DW Contacts & Phone & Dialer app-ot. Ez megfelel addig amíg nem javítják. Ha nem javítják, akkor vagy másik FW vagy marad a DW.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest