- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Rush77 #17158 üzenetére
Esetleg valami vírusírtó?
Vagy valami telefontitkosítás? Én anno egyszer ezzel szívtam meg a sony-n..telefon titkosítás után nem lehetett kikapcsolni a képernyőzárat csak factory resettel. De mondom alkalmazás is csinálhatja..vagy valami beállítás a fejlesztői lehetőségeknél vagy máshol. Próbálj visszaemlékezni, mi lehet amit állítottál. -
kutga
félisten
-
VGYke
addikt
Köszönöm válaszod! Nekem olyan megoldás kellene, hogy a telefon wifi-n csatlakozik az internetre, mivel (4g) adat előfizetések kevés.
A telefont vagy bluetooth, vagy usb-n rádugom a laptopra, és a laptopon is van net kapcsolat... Ugye a hotspot azért nem jó, mert a telefon wifi egyszerre nem tudja mindkettőt... -
-
TŁ
tag
Koszonom, van lg g2 a csaladban esaz is mar nagy elore lepes volt, csak a meret miatt tartottam tole, de egyre jobban szokom meg es neha mar hianyzik. Egy 6s meg penzkidobas lenne az ablakon ezert a par dologert amire en hasznalom. Lehet holnap beruhazok ra, de ma meg bemegyek megnyomkodom valahol. 1x mar baratkoztunk nekem 4s utan olyan "konnyunek tunt" , de ez legyen a legnagyobb gond.. Az orarol lehet valamit tudni? Egyes helyeken ugy aruljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged