-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovesz82
tag
válasz
tkonya #12003 üzenetére
Én nem 16.000 Ftról beszélek. Én a P8 Liteot telenornál 0 Ftért vettem. Én 50-60 ezrekről beszélek... 16.000 Ftért én se kötnék hűséget.
Gianonenak igaza van, ugyan azt mondja mint én, csak más példával. Én ezekről beszélek és ezért nem fog neked fejleszteni, mert tudja hogy 6.0 nélkül is fogsz venni nála 2 év múlva is telefont és fogsz venni nála 490 Ftért MicroSD kártyát (Gianone)
Android most jó? 😊
-
gianone
őstag
válasz
tkonya #12003 üzenetére
Így persze, hogy nem is éri meg, figyelembe véve még a külföldi akciókat is.
Viszont két dolgot ne felejtsetek el. Az egyik a céges előfizetések, amiről már volt is szó, illetve ha valakinek nincs szerencséje, és otthoni telekomos előfizetésre szorul. És ha már amúgy is volt egy nagyobb mobilcsomagja, összevonva Magentába integrált társkártyaként már komoly kedvezményeket lehet kapni úgy, hogy az összesített számla is kevesebb, mint előtte volt. Pl. én 15-ért vettem a telót, és most épp 3 hónapig korlátlan mobilnetem van, vagy épp tavasszal vettem bele 5000 forintos ajándékkuponért ingyen SD-kártyát, de lehet kapni 490-ért 2 GB-os adatkártyát, vagy mázlistáknak ott a wififon is. Persze ezek nagy részéhez az kell, hogy tesóméknak otthon telekommal kell szívnia. Viszont nekem főnyeremény a közös számla.
-
tkonya
aktív tag
válasz
tkonya #10759 üzenetére
Megoldás az lett, hogy mind a telefonról, mind a simről töröltem az összes névjegyet. Mivel volt mentésem sd-n, (képekkel együtt) így azt visszamásoltam telefonra, majd a simre.
Hogy miért nem működött, azt nem tudom, de így most megjelennek a képek. Lehet a frissítések zavartak be?? -
Gstyler
senior tag
gianone: egyesével törölgessem ki a több száz oda nem illő címet, ami eddig egy gombnyomás volt...
tkonya: a vezeték nélküli képernyő funkciót én is használom és tényleg tök jól működött.
Az sincs a 6.0-ban? A végén tényleg maradok inkább az 5.1.1.Ezúton viszont elnézést kérek azoktól, akik ki van a nem frissítek tábortól, de tényleg csak azért gyűjtögetjük az infókat szerintem, hogy érdemes-e rendszer frissíteni. Eddig mellette szóló érveket nem nagyon olvastam, max annyit, hogy talán stabilabb, talán kicsit többet bír az akksi. Viszont az tény, hogy néhány szeretett és működő funkció megszűnt vagy eltűnt.
-
gianone
őstag
Az, hogy önmagában hibátlanul működött pl. a hálózati sebesség jelzése, nem jelenti az, hogy nem volt bugos, nem akadt össze mással (ezt én is használnám). De én is csak tippelem, mert nem hiszem hogy hobbiból teszik inaktívvá, mikor pl. beállítások keresőjében még mindig ott is vannak.
-
mukika
csendes tag
Képernyő tükrözés témában ma próbáltam a telefont Sony Bravia KDL-50W809C-vel. Wi-Fi direct bekapcsolva TV-n (hálózati jelszót megnézni előtte). Ezután Wi-Fi Direct bekapcsolva a P8Lite-on (kód amit a TV írt ki megad első csatlakozásnál). Először a TV-n nekem hibát ír ki. De ha ezután megnyitom a képet/videót/zenét a telefonról, akkor a jobb felső sarokban megjelenik egy új ikon (2 képernyő), majd ha erre kattintok a telón, akkor már ki tudom választani a TV-t is. Lehet van egyszerűbb mód is, nekem így többször is sikerült egymás után.
-
bubus66
nagyúr
Én a 6.0-ra írtam, mert akinél én tudtam, azoknál mindenkinél megoldódott.
Vissza kell vinni a tmx-hez és azok majd meg csinálják..
(#7152) wolf033
Fognak frissíteni.
(#7153) Tusuka
a Recsegés nálam a Vodás hívásoknál volt ( és nem az én készülékemen hanem a másik félén igaz Ő hívott) fordított esetben nem állt fenn ez a jelenség persze van kivétel pl egabi71..
-
bubus66
nagyúr
Igen mint a Leírás végen benne van hogy neked kell be írni a Y300-000 meg a kód generátorral generálni egy ID kódot. Mivel én még nem tudok le kérni ezért nem tudom javítani de ha lesz lehetőségem akkor javítani fogom.
Ha az emlékeim nem csalnak..
Ki csomagolod megnyitod mejd meg keresed az Y300-000 Kiválasztod Beirod az IMEI-det majd alul a kapót kódot beírod a meg felelő helyre
-
-
bubus66
nagyúr
Te neked 6.0 van fent?
Én meg most beszéltem olyannal akinek szintén ilyen problémája, volt az 5.0.1-nél és feltette a 6.0 és megoldódott a gondja, pedig gondolta már, hogy SIM kártyát cserél.. Igaz csak akkor mikor telepítés után csinált egy FR az egabi71 nem csinált FR a 6.0 telepítésnél és kristály tisztán hallani és ő is ugyan úgy van a másik félel.
a 6.0 csak akkor tudod fix 2G-re ha kikapcsolod az adat forgalmat.
Én kényszerből használom a 2G-n nem azért mert (mert elakarom kerülni a nemzetközi hívást) de nekem se 3G se 4G nem csinálja.
Írd meg nekik aztán meg látjuk, tesztelsz akkor meg kell írni azért adták ki.
-
sumsang
aktív tag
Szia,
Korábban a SIM2-n telenor volt és akkor a belső tárhelyen volt a Here. Most hogy a SIM2 helyére beraktam az sd-t, a belsőről töröltem a here-t, majd ismét telepítettem, de nem volt opciója, hoyg hova telepítse, ismét felrakta a belsőre. Gondoltam, hogy a térképek letöltésénél majd rákérdez, hogy hová, de ott sem volt kérdése hogy hová is szeretném pakolni -
ANDROID???
addikt
Nálam 59% 1,19/2,0GB 18 alkalmazás fut 1 normál alkalmazáson kívül a többi kulcs alkalmazás, számít ez, akad valami? Amennyiben nincs akadás nem kell vele foglalkozni. Az előző telefonomban csak 1GB ram volt és ott is 360-420MB szabad volt, ha csesztettem kevesebb, nem akadt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mobilinternet
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest