- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
huberpe
aktív tag
ezek ki vannak kapcsolva, meg csak megfelelő dolgokat szinkronizálja a google account. na még egy factory resettel megkínálom, remélem az segít. köszi az eddigi tippeket.
-
huberpe
aktív tag
válasz szemesi69 #16038 üzenetére
köszi, kipróbáltam egy frissítések eltávolítását és cache/data tölést (valóban nem taknyolt el semmi ). utána hagytam, hogy saját magát update-lje, tehát nem fileból telepítettem. az eredmény sajnos ua.
round 2:
most akkor megpróbálom az apk-s módszert, kérdés, hogy a 9.0.83 verziót nyomassam vagy jók az újabbak is? illetve számít e, hogy 440 vagy 446? -
huberpe
aktív tag
sziasztok!
párom készüléke pár napja brutális tempóban merül (6-os android, nem telepített semmi új appot mostanság). a fő fogyasztó a play szolgáltatások. olvastam itt, hogy az szolgáltatás adatainak törlése megoldás lehet a problémára. a kérdés az lenne, hogy ha ezt megteszem akkor az hatással van e bármilyen beállításra a google appok tekintetében (pl gmail fiókadatok, hangouts beállítások, stb)? nem szeretném feleslegesen szopatni magam.
-
huberpe
aktív tag
aki készítette a leírást a marshmallow frissítéssel kapcsolatban, esetleg beletehetné ha vár ideje, hogy ALE-L21C432B200 build-re nem megy fel az új 550-es. pár embernek megspórolhatnák egy elb***ott félórát. köszi.
-
huberpe
aktív tag
válasz Gstyler #10129 üzenetére
friss tulajként lenne pár kérdésem a készülékkel kapcsolatban:
1. az értesítési led színe konfigurálható valahogy apponként?
2. a lehúzott értesítési sávnál az email tárgya nagyon elmésen feketével van kiírva sötét alapon, tehát olvashatatlan. erre van valami megoldást?köszi előre is!
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
vadonat új, független p8 lite-ra próbálom felgányolni a 6.0-t. sd kártyára a megfelelő dual sim-es csomagból rámásoltam az update file-t a dload könyvtárba, majd elindítottam a helyi frissítést. újraindítás után az update failed üzenet fogad. valakinek valami tippje? köszi előre is.
ui.: két sd kártyáról is próbáltam, sim kártyával és nélküle is.
-
huberpe
aktív tag
update: felraktam ezt a verziót: P8 Lite Dual SIM Firmware V100R001C432B052
felment szépen, működik is minden, de a telefon ezt íja ki az aboutban: BalongV100R001C50B311. ez normális?
amúgy van tudja valaki a változásokat ebben a verzióban? mert nem találok changelogot sehol.[ Szerkesztve ]
-
huberpe
aktív tag
mi történik ha ezt P8 Lite Dual SIM Firmware V100R001C432B052 összeeresztem egy telekomos készülékkel? vagy arra ajánlott inkáb a saját változata a firmware-nek?
-
huberpe
aktív tag
válasz shrek1988 #658 üzenetére
nálam van a beállításokban egy notification center rész, de ott nem jelenik meg összes telepített program (pl hangouts). amik viszont ott vannak a szokásos értesítés mellett állítható egy ún. banner mód, ami szerintem elég hasznos.
engem pl. ilyen apróságok zavarnak, hogy ha jön mondjuk egy hangouts üzenetem az az értesítési sáv lehúzása után gyakorlatilag olvashatatlan a fekete betűk miatt. ugyanez igaz a gmailek tárgy részére is. erre azért figyelhettek volna. lehet nem lesz népszerű ez a véleményem, de ez a ui a kanyarban sincs pl a samsung vagy az lg rendszeréhez képest. -
huberpe
aktív tag
sziasztok!
ma beszereztem én is egy ilyen készüléket. eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. ami apró kérdés felmerült, hogy lehet e variálni/hozzáadni az értesítési sáv gyorsgombjaihoz? valamint aki telekomnál vette (független egyébként) és kapott hozzá órát mindenkinek L-es méretű?
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
aki használja már aktívan a p8 lite-ját az megválaszolná nekem ezt a pár kérdést (tudom, már írtam, de nem reagált rá senki )
1. milyen a hívás közbeni hangerő? samsung s3 neo-ról készülök váltani és ott gyalázatos.
2. az értesítési led tényleg csak két színt tud (first world problem)? a lenovo p70 pl alapból csak az elmulasztott hívásokat/smseket jelzi. ez remélem mindent.
3. ez a keresztnév/vezetéknév probléma akkor is jelentkezik, ha csak egy mezőbe szoktam írni a neveket?köszi!
-
huberpe
aktív tag
sziasztok!
pár kérdésem lenne e készüléket használóktól.
1. az általános első kérdés. nem túl intenzív használat mellett kibírja az akksi a 2 napot?
2. milyen a hívás közbeni hangerő? samsung s3 neo-ról készülök váltani és ott gyalázatos.
3. az értesítési led tényleg csak két színt tud (first world problem? a lenovo p70 pl alapból csak az elmulasztott hívásokat/smseket jelzi. ez remélem mindent.a válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest