-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
octopus75 #20550 üzenetére
614. Teljes mértékben. Hozzáteszem, nekem egyik rommal sem volt bajom emlékeim szerint, de keress vissza a topikban. Most már két éve van nálam a telefon. Ennyit még egyel sem húztam ki és most sem tervezem cserélni még egy darabig. Vagy öregszem, vagy ez egy jó telefon.
-
Gstyler
senior tag
válasz
octopus75 #13155 üzenetére
Az időjárásos trükköt kipróbáltam, úgy néz ki, hogy működik is, örök hála
Itt egy kép.
Nyilván túloztam, hogy pixeles, de olyan aránytalanul nagyok és 1-2 nem gyári progi ikonja tényleg elég elmosódott lett nálam.
Bizonyára meg kell csak szokni, de a kisebb jobban tetszett, ennyi. -
Kovesz82
tag
válasz
octopus75 #12470 üzenetére
Valamilyen olyan dolog van beállítva vagy olyan alkalmazás fut, amihez képernyő zár kell. Nem emlékszel, hogy állítottál be ilyen alkalmazást? Pl a VPN az pont egy ilyen, mivel annak pont a titkosított adatátvitel a lényege. Nincs beállítva VPN?
Applock nincs bekapcsolva? Vagy ez a vendég mód vagy minek nevezik
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest