-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
Aha, tedd fel Huawei oldaláról.
Na közben véglegesítettem az ikonjaimat, ez az uccsó kép, ígérem. Mindennek találtam szerintem teljesen jól passzoló gyárit. A térképét és felvevőét EMUI 3.0 Business témájából vettem. Ami ugyanez, csak a felvevő közepe fehér a piros helyett, és amit a térképnek adtam, abban van kék. Illetve jó hülye magyar neveket adtam az appoknak, így csak én tudom használni.
Hát ennyi. Gondolom, senkinek nem fog hiányozni a küzdésem.
-
kutga
félisten
Hát nem egy AMOLED de nekem beltérben tökéletesen elég 50%-os fényerőn. Napsütésben van olvashatóságot segítő mód, ami feljebb nyomja a kontrasztot meg a fényerőt. Menj el egy üzletbe ahol ki van rakva és kukkants rá.
MOD
beholder00
Ha nincs rajta nélkülözhetetlen adat akkor FR-t neki. A hatos rendszer alatt alapból lassabbak a menü áttűnések, de ez nem azt jelenti hogy döcögnie kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Micro Four Thirds
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Chrome
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged