- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
jansky1 #17036 üzenetére
Weather Timeline-t használtam.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
jansky1 #16897 üzenetére
A probléma itt van, hogy a mobilnet használata nincs engedélyezve alvó módban. P8 tulaj vagyok de nem lehet messze a lite-nál sem. Telefon kezelő, bal alul akkumulátor, jobb fent a csavar ikon és ott van hogx: mobiladat ébrentartása alvó állapotban. Engedélyezd és működik.
(Nem kell legközelebb factory reset, akinek ilyen gondja akad) -
gianone
őstag
válasz
jansky1 #16888 üzenetére
Németek leírják a 7 legfontosabb dolgot. A képekről azért rá lehet jönni.
Ami nagyon fontos:
Mobiladat és háttéradat is legyen engedélyezve az appnál.
Mobilhálózatnál a mobiladat mindig aktív legyen bekapcsolva (alapbeállítás, de hátha kilőtted).
Legyen védett az app
Állj át Teljesítmény energiasémára.
A Gmail szórakozik mostanában, próbáld eltávolított frissítésekkel.
És néha alvó módban még így is beragadnak az értesítések, EMUI-bug. De inkább random, ha nagyon sokáig nem nyomkodod.
-
-
ANDROID???
addikt
válasz
jansky1 #9528 üzenetére
Salex1 is ilyet kérdezett, ezt a választ kapta..
-
DrDobos
őstag
válasz
jansky1 #9144 üzenetére
Én is nagyon meg vagyok vele elégedve
Szépen fut a rendszer. Az akksi probléma megoldható egy külső akksival, de amúgy én nyomkodom elég sokat és nincs rá szükségem..
Egyedüli negatívum: Volt úgy, hogy sok háttérben is RAM zabáló app futott a háttérben (egyszerre FB, Messenger, Viber, Page manager, Snapchat) akkor belaggosodott. De letöröltem a Page managert, és rögtön szalad a rendszer ahogy kell. Tehát ezek szerint egy bizonyos szabad RAM alá nem szabad bemenni, és rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged