-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bruce
újonc
válasz zojjektum #13540 üzenetére
Igen, másnál is ott van és nem értem, hogy miért nincs ott nekem.
Hogyan lehetne ennek utána járni, mert ez valami beállítási dolog lehet, csak a menüben én nem találok erre semmilyen beállítási lehetőséget.Azért gondoltam, hogy itt a fórumban talán valaki találkozott már a problémával és sikerült megoldania.
-
Bruce
újonc
Valakinek van ötlete, hogy miért nem látszik a névjegyek szerkesztésénél a szervezet?
Egyszerűen nem tudom megadni a telefonon belül, csak külső szerkesztőprogramban és keresni is tudok rá, de átírni vagy beírni nem tudom sajnos.
Nem emlékszem rá, hogy az elejétől fogva ilyen volt e a telefon, de láttam már másnál, hogy nála működik.
Most frissítettem egyébként android 6.0-ra, azt gondoltam megoldja a gondomat, de nem.Van valami titkos beállítás, amiről nem tudok és véletlenül át lett állítva vagy egyéb ötlet?
-
Bruce
újonc
válasz Gstyler #13183 üzenetére
Hát ha be van írva a szervezet, akkor nekem is ott van.
De ha új névjegyhez akarok adni cégnevet, akkor a más mező hozzáadása menüpontnál nem ad fel ilyen opciót, csak ezeket: Név fonetikusan, Azonnali üzenetküldés, Cím, Jegyzetek, Becenév, Webhely, Születésnap, Évforduló, Fontos dátum, Kapcsolat -
Bruce
újonc
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Huawei P8 Lite telefonnál, hogyan tudok a telefonkönyvben szervezetet megadni, mert nem találom ezt az opciót a névjegyeknél, ha új személyt viszek fel és sok esetben megkönnyítené a keresést ha tudnék cégnevet is hozzáfűzni a névjegyhez, amire keresni is tudok. Amit régebbi telefonban mentettem (ahol volt ilyen plusz lehetőség hogy szervezet megadása), azok megmaradtak sőt keresni is lehet rá, de ebben a telóban nem találom ezt a lehetőséget.
Ha valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet beállítani, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden ami hőszivattyú
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Opel topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest