- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
Salex1 #18224 üzenetére
Amúgy a fényerő 75-80%-on + 6 db app-on kívül az összes app mellől kivettem a pipát a védett applikációk közül, talán számít valamit üzemidőben.
Kérdés: azzal, hogy az összes applikáció ikonja ne legyen kint a kezdőképernyőkön azzal lehet valamit kezdeni? Csak mert kicsit hozzászoktam a 4-es android App drawer-jéhez. Ha felteszek pl. egy Nova Launcher-t az megoldja ezt?
Bocsi, még egy kérdés: azzal lehet valamit kezdeni, hogy 10%-nál ne visítson fel a teló ilyen csúnyán, mert ha éjszaka kerülne rá sor, simán felébrednék rá.(#18228) csako
Köszi! -
-
válasz
Salex1 #17725 üzenetére
Neked is ajánlom ezt a topikot
Amúgy pl. Next Lock Screen emlékeim szerint tud ilyet. -
Szancsó
aktív tag
válasz
Salex1 #15736 üzenetére
Hasonló gondom volt, csak MX Playerrel. ("Jogi okokból került ki több kodek a népszerű androidos lejátszóból.")
Ennél sikerült megoldanom. -
kutga
félisten
válasz
Salex1 #13737 üzenetére
Meglehet, még csak most ismerkedem a google now alkalmazással.
MOD
moho79
A képernyő egy üres részét tartsd hosszan nyomva, azon belül válaszd az egyéb beállításokat, majd az ikonszámlálót. Ott vannak azok az alkalmazások, amik jelzik az üzenetek számát. Gmail sajnos nincs benne. -
-
ANDROID???
addikt
-
jansky1
senior tag
Szia!
SP-ről váltottam én is. Belassulós, megakadós, felhoz verném ismerős
Van viszont egy pár dolog, ami hiányzik. Főképernyőn az óra alatt mutatta a következő ébresztés időpontját. Jobban tetszett az aktuális időjárást jelző gyári widget, ott volt realfeel funkció is, míg ennél nem találok ilyet. Ezekre van valami megoldás?
-
djapor96
senior tag
Azért, hogy vedd meg az eredeti Huawei-t én ne használd azt ami otthon van.... Fogyasztói társadalom...
Én pl azt nem értem, hogy a YAMAHA erősítőm leírásában 8Ohmos hangfalak vannak előírva. Tiltja a 4 Ohmosakat. Aztán szédszettük a gépet és kiderült, hogy minden ami benne van 4Ohmosra van optimalizálva.... Mivel 4 satellit is ráköthető csak arra tudok gondolni, hogy óvatosságból ha 4db 4-es kötnék rá, akkor kikészülne... Inkább ráírják, hogy max 8Ohm és kész....
-
-
djapor96
senior tag
Van rá progi, ami úgy működik, hogy kikapcsolás előtt lenémítja, bekapcsolás után felhangosítja a telefont... persze soft resetnél nem működik, csak kikapcsolásnál és újraindításnál.... ehhez nem kell root...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest