-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gianone
őstag
válasz
Debilon #13067 üzenetére
Attól, hogy minden EMUI 4-en ilyen, szerintem is elég béna. A stock droidos sokkal használhatóbb. Ez az egyik gyengéje a ROM-nak, szerencsére sok nincs.
Amúgy ezek nem a futó alkalmazások, hanem az utoljára használtak. Ha kilépsz egy app-ból, itt meg marad. Ezért is nem törlődik újraindítás után sem.
-
-
426os
őstag
válasz
Debilon #12949 üzenetére
Ok, de így hogy kapok értesítéseket? Igaz éjjel pont nincs rájuk szükség, de nem csak éjjel vagyok itthon.
(#12948) asound: Nálam is tiltva van minden, de wifin akkor is merül. Napokig játszottam vele, a végén már kb semmiről nem kaptam értesítést, nem működött a helymeghatározás, gyakorlatilag mindent tiltottam és akkor is merült
Azóta egyedül a Messenger értesítéseit nem sikerült helyreállítani, de megvagyok nélkülük.
Majd ha jön update nekifutok mégegyszer. -
426os
őstag
válasz
Debilon #12814 üzenetére
Ezen a nem létező 4g- teljesen jól lehet böngészni, skype-olni ( speedtest 10/1Mbit-et mond), míg az erős edge-en a google.hu is hosszú percek alatt töltődik be.
Egyébként az előző telefonomhoz (L 640 lte) képest picit gyengébb a rádiós része ( hamarabb vállt vissza edge-re)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest