- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
Willie #12898 üzenetére
Én ugyanilyen beállításokkal használom, nálam annyi a különbség, hogy a SIM1 - Voda, SIM2 - Digi. Adatkapcsolatra jelenleg én is a SIM2 - Digi kártyát használom.
Az általad is linkelt beállítások mellett vodás simmel indított hívás ideje alatt nem megy el a netkapcsolatom. Mindkét SIM esetében aktív a VoLTE és a DIGI SIM 4g hálózaton van.
Meg kellene bizonyosodni arról, hogy esetedben a Telekom SIM-nél aktív-e VoLTE. Ha arról indítasz hívást, akkor kijelzi a hívásképernyőn a VoLTE-t?
-
AtHoS
nagyúr
-
Technoman
őstag
válasz
Willie #12717 üzenetére
Nekem a Speedbe tették fel az említett Spigen üvegfóliát (5k + felrakás garanciával 1k )
De megérte mert nem mobilboltos vagyok, ritkán teszek fel fóliát, ergo nagyobb az elb@szás %-os lehetősége (megjegyzem, hogy azóta is rajta van 100%-osan, nem vált fel.
Mivel nem egy 50-70K-s telefont vettem, nekem ennyiért bőven megérte.(#12719) bferenc:
Nem értek veled egyet, Nekem a régi telómon (LG G4) évekig 1 db Nilkin 2,5 D üveg volt, amit az Aliról rendeltem, a hiv. Nilkin oldalról (nem volt olocsó, olyan 4-5k lehetett). Addig volt jó, míg egy leejtés során -megvédve a kijelzőt- el nem repedt, így le kelltt szednem, de akkotr már rég nem lehetett hozzá normális ü.fóliát kapni, így kénytelen voltam a még kapható "himi-humi", olcsóbbat fóliákat venni, amiket szintén én tettem fel. 1-2 hét múlva jöttek is fel.
Na már most, én hiszek abban, hogy egy márkás üvegfólia és egy "gagyibb" között igen is van különbség (talán maga a metéria, talán a tapadásért felelős anyag, nem tudom).A másik -bár nem akarok itt cunamit elindítani- sose értettem, hogy egy csúcs készülék vásárlása esetén a többség, miért pont a kiegészítőn akar spórolni, amikor az sokak 1 havi telefonszámlájában sem kerül (nem egy-két kollegám van, akiknek a számlája 15-3k között van)
-
Dzsekó
addikt
válasz
Willie #12717 üzenetére
XPro felrakják Neked a boltban és van rá fél év gari. Nekem megjelent 2 hónap után pár 1mm-es buborék a saroknál, szó nélkül cserélték. Azóta ez tart 3. hónapja. Ehhez az üveghez van XPro fekete szilikon hátlap, ami hozzá lett tervezve az üveghez, nem nyomja fel a szélét. Az üveg elég drága, 10 ropi, de eddig karcmentes. 2x esett le kocsi műszerfalra GPS-ezés közben (nagy gázt adtam és lebillent).
-
andreas49
senior tag
válasz
Willie #11637 üzenetére
Ezt neked kell tudni eldönteni, hogy mire használod. A tárhelynél 128GB elég szerintem, ha felhőben vagy egyéb eszközön tárolsz. A 6-8 között nem sok érzékelhető különbség van normál használat mellett. Lehet kapni 8/128GB változatot is ezen az alsó áron.
128 GB Nano memória ~8 ezer Ft -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged