- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
katokacaj #22678 üzenetére
Miután a szoftveres tarvágás megoldotta, így arra gyanakodnék, hogy valamit benyeltél. Pl én csak a huawei saját appjainak hagyom, hogy az appgaleryből töltsenek, hátha valami benyelődne.
Biztos, hogy nem annyira fluid, mint régen, de inkább egyes appok magasabb követelményét, vagy mesterségesen felhúzott igényét(azaz hanyag programozását) hoznám fel okként.
Ugyanakkor nekem volt egy akksicsere februárban, az akkor kb 3 éve belakott teló lett gyalulva. Az akku akkor az utolsó 30%-ot 30 perc alatt elvesztette, az helyre is jött, és a használat közbeni döcögések is eltűntek.
Tehát csak a fent esetben tapasztaltam. -
Samanbacsii
őstag
válasz
katokacaj #7385 üzenetére
Hall! Ezt ajánlom. Passzív és aktív hűtés, üvegre és rácsra is mehet. 20 Watt. 35 perc alatt több mint 10%-ot tölt világító képernyővel, Waze futott alatta. Szerintem a hűtés nagyon fontos.
-
feenty
aktív tag
válasz
katokacaj #7385 üzenetére
A szellőzőbe rakható tartókat én nem preferálom, főleg télen nem.
A rács esetleges gyengesége az egyik dolog, a másik a fűtés. Bár a P30 pro-nál nem tapasztaltam különösebb melegedést navigáció közben sem, de attól függetlenül szerintem nem igényli a készülék a plusz melegedést. (Persze adott rácsokon le lehet zárni a levegő áramlását, ez megoldás lehet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest