Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sztyepadzso #23415 üzenetére
Csúcsszuper, akkor nem nagyon reménykedek benne, hogy most újabbat kapnék, akár gyári, akár utángyártott
Csak azt nem értem, hogy tartalék akksira nem az új telefonokhoz lesz az embereknek szüksége, hanem majd 3-4-5 évesen, nem előre kéne legyártani, nyilván az elektronikát, a matricát, a burkolatot le lehet, de a cellák nem annyira függnek szerintem a pillanatnyi gyártósori berendezkedéstől, öntőformáktól meg stencilektől.
Az előző telefonom egy 2018 szeptemberben vásárolt Mate 10 Pro volt. Megvolt még tartalékba a P30 Pro mellett, de fel volt púposodva az akksi, le is nyomta a hátlapot.
A gyári akkuja 2018 augusztusi gyártású volt.
Rendeltem tavaly kínából hozzá gyári akkut, beraktam, működött, nem volt púpos, vissza tudtam tenni a hátlapot. De 2018 márciusi gyártás volt, fél évvel öregebb, mint az eredeti akksi. Teljesítményre gyengébb is, csak ugye nem volt felpúposodva, tehát így is jobb volt.
Odaadtam ajándékba egy barátomnak akinek összetört a telefonja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eredeti játékok OFF topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest