- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sztyepadzso #23415 üzenetére
Csúcsszuper, akkor nem nagyon reménykedek benne, hogy most újabbat kapnék, akár gyári, akár utángyártott
Csak azt nem értem, hogy tartalék akksira nem az új telefonokhoz lesz az embereknek szüksége, hanem majd 3-4-5 évesen, nem előre kéne legyártani, nyilván az elektronikát, a matricát, a burkolatot le lehet, de a cellák nem annyira függnek szerintem a pillanatnyi gyártósori berendezkedéstől, öntőformáktól meg stencilektől.
Az előző telefonom egy 2018 szeptemberben vásárolt Mate 10 Pro volt. Megvolt még tartalékba a P30 Pro mellett, de fel volt púposodva az akksi, le is nyomta a hátlapot.
A gyári akkuja 2018 augusztusi gyártású volt.
Rendeltem tavaly kínából hozzá gyári akkut, beraktam, működött, nem volt púpos, vissza tudtam tenni a hátlapot. De 2018 márciusi gyártás volt, fél évvel öregebb, mint az eredeti akksi. Teljesítményre gyengébb is, csak ugye nem volt felpúposodva, tehát így is jobb volt.
Odaadtam ajándékba egy barátomnak akinek összetört a telefonja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Új Blackberry Priv!
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged