Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sztyepadzso #23415 üzenetére
Csúcsszuper, akkor nem nagyon reménykedek benne, hogy most újabbat kapnék, akár gyári, akár utángyártott
Csak azt nem értem, hogy tartalék akksira nem az új telefonokhoz lesz az embereknek szüksége, hanem majd 3-4-5 évesen, nem előre kéne legyártani, nyilván az elektronikát, a matricát, a burkolatot le lehet, de a cellák nem annyira függnek szerintem a pillanatnyi gyártósori berendezkedéstől, öntőformáktól meg stencilektől.
Az előző telefonom egy 2018 szeptemberben vásárolt Mate 10 Pro volt. Megvolt még tartalékba a P30 Pro mellett, de fel volt púposodva az akksi, le is nyomta a hátlapot.
A gyári akkuja 2018 augusztusi gyártású volt.
Rendeltem tavaly kínából hozzá gyári akkut, beraktam, működött, nem volt púpos, vissza tudtam tenni a hátlapot. De 2018 márciusi gyártás volt, fél évvel öregebb, mint az eredeti akksi. Teljesítményre gyengébb is, csak ugye nem volt felpúposodva, tehát így is jobb volt.
Odaadtam ajándékba egy barátomnak akinek összetört a telefonja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest