- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
norrberth #10604 üzenetére
Majd az öregasszonyokat.
@Aryon87: Nekem is ez volt.. már gondolkodtam hogy valami xiamoit,redmit beszerzek helyette, de aztán össze vissza működött a viber és más appok..ezt hamar meguntam és csináltam egy FR-t. Azóta megtáltosodott.. Nálam is 4 óra volt a max SOT előtte, most simán hozza a 6-7-et, pedig ugyanúgy használom, csak ugye FR után vagyok. Lehet érdemes lenne neked is. Az enyém vásárlás óta ugyanazon a rendszeren volt, csak OTA-n frissítettem mindig.. annyira mégsem volt az egészséges.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
norrberth #10598 üzenetére
Upsz.
Nem baj, legalább erre is van így válasz:
"De ahogy Te is szenvedtél vele, 10.0-án sem vszínű, h már jó."
Szóval vagy beállítási gubanc, vagy javították ezt a hibát a 10-es EMUI-ban.
Amúgy nem kötekedésből, de mit lehet ennyit nézni a FB-on? Napi 5-6 órák. Én nem használom, ezért nem tudom, de érdekel.
-
-
kp78
addikt
válasz
norrberth #10582 üzenetére
Ha javítják benne a zárképernyős megjelenítést, akkor kell.
Mondom ezt úgy, h még 9.1-en vagyok.
De ahogy Te is szenvedtél vele, 10.0-án sem vszínű, h már jó.
Nekem Messenger alkalmazás zárral védett. És mindegy, hogy az arc alapú feloldásnak adok-e hozzáférést az alkalmazás zár feloldáshoz is, vagy sem, sehogy sem bírom úgy beállítani, hogy a zárképernyőn még rejtett értesítés az arcomat/ujjlenyomatomat felismerve mutassa az üzenet tartalmát is. Ha az alkalmazás zárt kikapcsolom, akkor úgy megjeleníti az üzenet tartalmát.
P20 pro-n (8.1) ugyanezen beállítások mellett jól működött. -
válasz
norrberth #10570 üzenetére
. Arra lennék még kíváncsi, ha valaki használ backcountry navigatort vagy hasonlót, h egész napos túrát loggolva nem szakad-e meg x óra múlva a műsor
?
#10571: tudtommal nem a térerő abszolút értéke a necces, hanem az, ha két torony között vacillál, sajnos ezt minden teló csinálja. Hosszabb úton is érdemes repülőmódba tenni (már 3310-es is kikapcsoltam anno, amikor 2-300km-t mentem)
-
Sumptuous
senior tag
válasz
norrberth #10498 üzenetére
Te elég sokat nyomkodod a telefont, nem lenne kedved teljesítmény módban is tenni egy nap próbát? Kb. ugyanúgy használnád, mint most, csak bekapcsolt teljesítmény móddal. Legalább össze tudnánk vetni, hogy mennyivel bír kevesebbet úgy.
Persze csak ha van kedved.
Én három naponta töltöm, nálam inkább a készenléti állapot meríti le, így itt nem nagyon látszik, hogyan alakul a fogyasztás be vagy kikapcsolt telj. móddal. Mondjuk mióta benne van ez a kapcsoló, sosem volt kikapcsolva..
Szerk: Nem rossz eredmény szerintem ez sem: Graph, SOT, Apps
(Elég vacak itthon a térerő, pedig a város (Deb) közepén lakom
)
-
-
Reverting
őstag
-
p2pp
őstag
válasz
norrberth #10387 üzenetére
Nekem is ez van az 1 perc (tavaly Szept) óta.
Nagyon jól teszi a dolgát.
Na meg az agyonszidott MM Clearplex
elöl, hátul is, kamerán is, aminek halkan megjegyzem
semmi baja. Köszöni szépen jól van.
Nagyon ragaszkodó tipus.
Az említett narancsos témát kb. 45 fokról látom csak.
Ami nem életszerű használat lenne. -
Reverting
őstag
válasz
norrberth #10385 üzenetére
Nem.. nem ezzel szoktam villogni, arra van más...
Minden telefonomra volt mindig egy átlátszós tok is, erre is veszek. Mivel mindig fekete telót veszek így nem lenne lényeg, de mivel tokban tartom mindig, néha azért lassan már telefont is.
Ez a MM-tok a képeken nagyon csúnya, de ennyiért megér egy próbát.
Szerk. Kösz a képeket, ezt nem mertem elsőre rendelni (gyári átlátszós) a feketében bíztam, viszont ezek is jól néznek ki így kézben.
Dino69: igen igen ez van a családban egy dark árnyalatú, ezt most jó ,hogy eszembe jutatad, már rendeltem is. Szintén dark-ot mert az még most sem sárgul így cirka 1 év után sem.
-
Reverting
őstag
válasz
norrberth #10383 üzenetére
Nekem előbb megvolt ez a gyári tok mint a teló...
Nincs viszonyítási alapom, de tényleg nagyon egyben van. Kellemes, és tökéletes védelem, kíváncsi vagyok, hogy bírja majd, mert azért elég "puha", de pont ez a jó benne, ettől olyan kenyelmes.Viszont feltétlen kell egy átlátszós is, jelenleg még keresem, de Spigen Ultra Hybrid , és a Baseus, talán ami szóba jöhet.
-
AtHoS
nagyúr
-
Murdock1981
tag
válasz
norrberth #10281 üzenetére
Az túlzás, hogy hiányzik, csak megszoktam. A samsungot örököltem páromtól, előtte három Huawei-em is volt (y300, g620, P8 - első csúcs telefonom) és az s7 halála után visszahúzott a szívem és ez az én telefonom(igazából honor 10 lite-ot akartam, mondom jó lesz az nekem, meg ócsó is, de "sajnos" az asszony kikötötte, hogy csak Samsung vagy Huawei és abból is felső kategóriás, sem honort, sem sziamiaút nem vehetek😁).
-
njnl
aktív tag
válasz
norrberth #10180 üzenetére
Tegnap volt egy nemfogadott hívásom. Rányomtam a bekapcs gombra és annyit írt ki, hogy "Telefon". Egy pillanat múlva pedig már mutatta, hogy "Anya". Úgy gondolom, hogy az arcazonosítás után lett látható. Sztem kotorássz a beállítások között, az Emuiban vannak viccesen eldugott dolgok
-
kapasz
tag
válasz
norrberth #10052 üzenetére
Én a P20 pro töltőjét használom hozzá, az max. 4.5 amperrel tölt. A P30 pro sajátja közel 8 amperral is, azt már nem tartom egészségesnek, de azért 1 amperossal nem sz.rakodnék.
Amperoktól függetlenül, szerintem egy kb. 2 órahosszás feltöltés jó kompromisszum. És max. 90-95 %-ra.
-
válasz
norrberth #10040 üzenetére
Áhhhh, hát ez elenyésző... Ahogy Szoknyácska is írja, itt konkrétan ezred másodpercekről beszélünk, de engem nem zavar ez abszolút, sőt nekem is jobban tetszik. Egyébként nincs viszonyítási alapom, mert én már a 10-el vettem és őt laktam be, de még a kamera is megfelel így, azért sem mennék vissza a 9-re.
-
kp78
addikt
válasz
norrberth #10033 üzenetére
Igazodó billentyűzet a beállítások keresőjébe beírva is megtalálható volt korábban.
Amúgy ez a tárcsázó jobbra, vagy balra igazítását jelenti, h a péklapát telefonon ne a teljes kijelzőn legyen a tárcsázó, és egy kézzel is könnyen tudj tárcsázni. Tudom, van a mini képernyő nézet, de az mégsem ugyanez, ahhoz eleve minden tárcsáz előtt simítani kell egyet az alsó sávon.
Ciklikus képernyő ismétlés pedig a főképernyőn 2 ujjal "csippentve" (ahol a minialkalmazások és átmentek is állíthatóak) a főképernyő beállítások alatt volt régen. -
kp78
addikt
válasz
norrberth #10030 üzenetére
Tegnapi késő délutáni hálózatról levétel után most nyúzom első teljes nap (most 59%), estére kiderül. Holnapra jó lenne átköltözni a régiről, és beállítani mindent.
Csak nem tudom, h frissítsem-e tovább 10.0-ra. Nekem ezek a körformák nem annyira "gyere be"
A ciklikus főképernyő ismétlés, ill. az igazodó billentyűzet nem került véletlenül vissza?
Rákeresel a menüdben? -
kp78
addikt
válasz
norrberth #10014 üzenetére
Én régimódi vagyok, nekem P20 pro-n is 8.1 maradt, ha lehetne erre is azt tenném
Viszont haladni kell az idővel, de véleményem szerint nem mindenben előnyére változott/változik a rendszer a 8.1 óta.(igazodó billentyűzet, főképernyő ciklikus ismétlése kivéve)
De ugye kinek a pap, kinek a paplan, kinek a papné...
És akkor még ott van az a sokak által sokszor mondott elmélet, h szándékosan rontják el a telefonok főként kamerás képességeit, h vedd az újat...
Nekem jó lesz a 9.1 egyelőre
Csak marha idegesítő, h ha olyanja van a telefonnak, akkor akár 30 percenként is képes nyaggatni, h van frissítés, és ezt sehogy sem sikerült kigyomlálni P20 pro-nál.
Márpedig gondolom ha ott nem lehetett, akkor itt pláne nem lehet majd, hisz itt már az "ajánlásokat" sem lehet a menü tetejéről eltüntetni...
De majd kárpótol a kamera mindenért -
kp78
addikt
válasz
norrberth #10011 üzenetére
Remélem nálam is csak ez lesz.
Mindenképp kap még egy gyári visszaállítást a gyors ismerkedést követően.
Neked mikori volt a build és a többi?
Aryon87 tanácsára 9.1-en tervezek maradni, de ettől még elvileg van frissebb 9.1. -
norrberth
addikt
válasz
norrberth #9930 üzenetére
Vettem még 1 Case and Pro átlátszó szilikon tokot a Media marktból.
Elég rajos, kb védve vanGyáritok 0 védelem..
Spigen liquid crystal hááát elég vékonyka, kamera jobban van védve.
De a kijelző nem.
Media marktos faszábbul véd.Kínálgatták rám fele azt a clearplex narancsos fos fóliát..
Atyaég nagyon gáz..
Sajna ilyen a spigen is.Kénytelen voltam nézni valami értelmeset.
-
norrberth
addikt
válasz
norrberth #9866 üzenetére
Beállításokba LTE vagy Volte hívások meg ilyenek hol találok?
Hi Search szomorúan tapasztalom hogy nem lehet kikapcsolni.
Emui 10 már csinálhatták volna kicsit személyre szabhatónak.
Pl Értesítési sávot kicsit lejjebb is le lehessen húzni.Véletlen lejjebb húzom.
Jön a kikapcsolhatatlan agyfasz -
Technoman
őstag
válasz
norrberth #9793 üzenetére
Ott nincs zsákbamacska és a jogaim sem csorbulnak.
De csorbulnak...
Félreértettél, én alapból egy netes rendelést vázoltam fel. Tehát, neten megrendeled és személyesen veszed át. A uniós jogszabály netes rendelés - azaz távolléti szerződés- esetén az átvételbe nem tesz különbséget. Mind a futáros és mind a későbbi, személyes átvétel esetén megillet az elállási jog.Személyesen 3 nap max az elállási jogod.
Ki kell, hogy ábrándítsalak. A személyes "beesek a boltban" lévő vásárlás esetén már (több éve) nem illet meg kötelezően a 3 napos visszavételi jog. Ahogy a jog fogalmaz, a kereskedő saját hatáskörében dönti el, hogy visszaveszi-e tőled a terméket (értelemszerűen itt a hibátlan termékre gondolok, nem a hibásra) Tehát a kereskedő "jófejségén" múlik ez esetben a visszavét. -
norrberth
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged