-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
norrberth #13301 üzenetére
Nem tudom, milyen tokod van, de ha nem Spiegen, és feljön, az a tok baja, nem a fóliáé. Azok együtt passzolnak, ha jól teszed fel. Ha nem akkor azok sem fognak békében élni egymas mellett.
Saját példa: a gyári egy hónap után kapott egy 10 centis karcot, nem tudom hogyan(igaz, ittam azon a hétvégén), de nem lett baj alatta.A tokkal együtt rendelt spigen folia került rá (2019 nov.), és a tokkal együtt rajta volt idén júliusig, de akkor lett rajta egy kopás középen, talán a zsebemtől, nosza, nagyon zavart, lekaptam. A szélein nem jött addig fel.
Most féltettem amasikat a csomagból, de kicsit szarul van kb 0,5-1mm difi az oldalak között, fel is nyomódik, de egyelőre marad.
-
Dzsekó
addikt
válasz
norrberth #13271 üzenetére
Egyelőre nem, de nem is akarok most telefont venni, mert most vettem ezt a P30 Pro-t. A Nokia is kitartott 5 évig, remélem, ez is ki fog tartani. Addigra meg már lehet, hogy HMS is olyan szinten lesz, mint GMS. De ki tudja mi lesz akkor. Amikor Nokiát vettem, akkor is szentül meg voltam győződve, hogy a következő telefonom is Nokia lesz, és akkor még Huawei kb. sehol nem volt (2014). Akkor még a WP-nek 10% részesedése volt a piacból.
Az már más kérdés, ha a P30 Pro alól kihúzzák a talajt és kénytelen leszek HMS + GMS maradványaiból építkezni. Eladni nem fogom a telót a jó üzemidő és kamera miatt, majd akkor agyalok, hogy mit lehet kihozni az adott helyzetből, de amíg nincs probléma, addig nem gondolkodom rajta.
-
szemesi69
addikt
válasz
norrberth #13151 üzenetére
Soha nem csinálok biztonsági mentést. Névjegyzékem google fiókba van. Képek, videók, google fotókba. A telefonon tudsz menteni drive- ba, huawei fiókba is lehet menteni és még hisuite gépre telepítve, szintén tud menteni. Most pár napig P20 van nálam, kissé más a menüje, jövő héten jön a pro. P30-m lenyúlta a fiam
-
norrberth
addikt
válasz
norrberth #13138 üzenetére
Ilyet még nem basztam....
Mi volt ez az egész...Le okéztam ujjlenyomat dolgokat, cib appon belül saját pin kódot kérte.
Kilépek
És nem enged be a telefonba.
Persze próbáltam mindent beírni.
Utolsónál már 1 órát várjon és próbálkozzon.
xDApp kavart be neki ez biztos.
Nem értem hogy tud ilyen mélyen belenyúlni a telefonba.Szerintem ez majdnem kuka lett.
-
szemesi69
addikt
válasz
norrberth #13125 üzenetére
Google fiókot törölted fr. előtt? Gondolom nem, ezért kéri még mindig a kódot.
Ha menüből csinálsz gyári vissza állítást, kiléptet minden fiókodból, ha facrory resetet csinálsz akkor nem léptet ki, ezért akarja a kódot. Szépen haladsz az frp lock irányába. Ha a menübe be tudsz lépni, beállítások felhasználói fiókok ott töröld a google fiókot, aztán factory reset, utána nem fog kódot kérni. -
Vexille
tag
válasz
norrberth #12014 üzenetére
Kellett hozzá kb 4 óra türelem és ácsorgás az ablakban, és némi szerencse is.
Pro módba váltottam, értékek pedig a következők
ISO 50
Fókusztávolság a végtelenségre állítva
Záridő: 30másodpercNaivan először videóval próbálkoztam hogy rafinált leszek és majd kivágom majd azt a frame-et ahol villámlik, hát hogyne, úgy kiégett a kép ahogy az elő van írva
Elég nehéz volt, talán látszik is egy kicsit a képen hogy nem állványról csináltam, hanem betámasztottam az ablakkeretnek a telefont és kézzel feszítettem lefelé hogy stabilan álljon (Igen még nem sikerült állványt beszereznem)
-
Varszegig
veterán
válasz
norrberth #11969 üzenetére
Ezt már a 1+-okban is kifejlesztették, hasznos funkció annak aki úgy tölti a telefont, hogy este rádugja, reggel leveszi. Mivel egész éjszaka töltőn van, ez elég hamar kinyírja az akksit. Ezzel a funcióval az ébresztés előtt (vagy megtanulja a szokásaidat, hogy mikor szoktad lehúzni?) tölti fel az utolsó pár %-ot, közben szünetel a töltés, nem nyírja ki az akksit.
Jó dolog ez, csak épp a Huawei, 1+ az ahol annyira jó a gyorstöltés, hogy este amíg megnézek egy sorozatrészt, addig a 2 nap után maradt 9-20%-ról feltölti 100-ra, és nem is hagyom rajta reggelig. Samsungnál hasznos lenne, de ott meg nincs. -
Technoman
őstag
válasz
norrberth #11379 üzenetére
Úgy látoim itt (is) sokan jöttünk LG G4-ről. Nekem érdekes módon nem ez a véleményem. Az utóbbi időben egyre több homályos képet kezdett csinálniGeotagről pontosságáról nem is beszélve (hivatalos, nem mókolt 6.0-ás Droiddal használtam) Ezért döntöttem úgy, hogy -lassan- öt év után ideje nyugdíjaznom a telót. Geotagről pontosságáról nem is beszélve.
Egyetlen egy dolgot sajnálok, az pedig a valós 16:9-es szenzora volt (úgy tudom, hogy még az akkori csúcs Samunak volt ilyen) Nem is értem, ezt minek szüntették meg. -
AtHoS
nagyúr
válasz
norrberth #11251 üzenetére
Write only-ban nyomod?
Itt vagy már egy ideje a topikban azt hittem ennyi idő alatt végiglapoztad/kerested a topikot, de ha nem tetted akkor egy kis segítség: 9-en fel lehet telepíteni a Huawei gyári hívásrögzítőjét, ami OTA frissítés után is megmaradt.
Viszont Zsoleszhun most írta 10.1-re OTA frissítés után, hogy
"Eltűnt a hívásrögzítő, hiába csak frissítés volt" ugye .
Na ezen infók birtokában gondold végig a történetet
-
F-ECT$
titán
válasz
norrberth #11129 üzenetére
Ez alapján mivel jön össze 3 óra kijelzőidő? Bekapcsolod a telefont és kijelző altatást fél órára rakod?
Zsoleszhun: nem is a P30 Pro listán szereplése az érdekes, hanem hogy a P20 Pro nincs rajta. Ennek fényében kezdhet izgulni a P30 Pro, hogy meddig lesz még rajta a frissítős listákon. Bár szerintem a 11-et még kapni fogja.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
norrberth #10992 üzenetére
A videókat 1080p-be, a képeket meg max 16MP-ben tárolja, nagyobbakat tömöríti 16MP-ra.És ha így hagyod, akkor korlátlan.
[link]
Most szerkesztem 4. alkalomma a hozzászólást, talán most nem marad ki semmi: D
Szóval, Sony XZ1-el lőttem lassított felvételt egy Slavia társaságában, és kikockázva megvan a töltény, ahogy áthúz a mező előtt. Na, ez nincs meg a Google által tömörített 1080p-be, merthogy azt is tömöríti még . De a Onedrive-os eredetiben megvan. Nem kell nagy dologra gondolni, egy gyors folt csupán, de az ugye a lényeg... -
norrberth
addikt
válasz
norrberth #10987 üzenetére
Viszont most már foglatat dob be ha kinyomom, ez viszont megoldódott.
Fórumba segítettek.Ügyfélszolgálat nem tudott.
Hívás értesítéssel viszont nem tudok mit kezdeni.
Pedig ha olyan helyen vagyok ahol nincs térerő.
És miért ne pont akkor hívnak.... Ez így szokott lenni
Akkor nem küld sms-tHa esetleg erről valaki hallott valamit.
Vagy neki sem volt jó, majd megoldódott.
Az írhat. Akár privit is. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
norrberth #10949 üzenetére
5Ghz-es wifin - függ a routertől, és szoftverétől - a jelátviteli sebesség ~400Mbit/s.
FTP a legjobb szerintem, ha félbeszakadna az átvitel folytatható.
Az FTP server kezelése egyszerű:
Csatlakozz WiFire, és amit kiír címnek azzal tudsz csatlakozni+felhasználó+jelszó
PC-re a Total Commandert ajánlom.
(Ha nincs WiFi a közelben, használhatod a telefon saját Hotspot-ját, csak ne felejtsd beállítani azon is az 5Ghz-es csatornát, ha az adott PC-n van 5Ghz-es WiFi kártya. Telefon<->telefon között is ez a legesleggyorsabb mód.)
Egyébként ha jól megnézzük az USB kábelünket, az nem felel meg az USB 3.0 szabványnak, mert nincs benne az 5 extra PIN, tehát a kábel 2.0-nek minősül, és így a WiFi AC a leggyorsabb jelátvitel... Ez szerény véleményem szerint. Ha nem, akkor köszönöm a felvilágosítást. -
DonDragonka
őstag
válasz
norrberth #10949 üzenetére
Megy föl drive-ba... Gépre onnan töltöm le...
Nekem mondjuk ezért sem pálya a Google nélküli világ... Azon van mindenem is...
Nagyon sajnálom mert van pár Huawei cuccom (GT, GT2, P20Pro, P30Pro, pár router, egy tablet, kettő BT füles, meg okos mérleg) de sajnos a Google-t nem tudom nélkülözni, 1,7TB cuccom van a drive-on amit bőszen használok megosztásra(másokkal) is...
P40 Pro+ lett volna eredetileg az új teló de végül P30Pro is elég arra amire kell, fotózni nem ezzel a tamagocsival fotózok szóval az nem is volt csak másodlagos szempont.... Most azt várom USA mikor fejezi be ezt a bxakodást az 5G miatt Huawei-el -
njnl
aktív tag
válasz
norrberth #10940 üzenetére
Nem tud minden menni, mert vannak alkalmazások amikhez integrált Google Services szolgáltatás kell.
Pl én hiába rakom fel külső forrásból a Waze-t az nem fog menni, mert a telefonon nincsen hozzá megfelelő "környezet".Vannak akik megoldják más módon, és vannak akik úgy érzik nekik a meglévő felhasználási mód kell.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest