- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sfdrakex #6487 üzenetére
P20-on volt hogy nem kaptam meg egy frissítést és ugyanúgy senki aki telekomos kártyával használta a telefont. Próbaképp beleraktam egy vodás kártyát és abban a pillanatban jelzett hogy van új szoftver verzió. Aki ugyanígy próbálta mindenki megkapta. Érdekes aki telekomnál vette a készüléket még senki sem kapott 10es emuit. Szóval nem hinném hogy kizárólag imei alapján megy.
-
Hovi
aktív tag
válasz
sfdrakex #6467 üzenetére
Hát én nem merek rányomni, s nekem eddig nem is jelezte. Igaz, Telekomos a telcsi. Én telcsivel fizetek, ezen bankolok. S ha nem menne rajta a fizetés, hát nem volna őszinte a mosolyom. Úgyhogy majd a végleges pont jó lesz nekem. Amúgy emlékeim szerint ilyet még nem csinált a Huawei, hogy nem 100%-os verziót szabadított rá a népre.
-
Aryon87
félisten
válasz
sfdrakex #6458 üzenetére
Nem az ujjlenyomatolvasóm a hibás, hanem a clearplex. Eléggé karcos már, és szerintem az kavart be eddig. De most nincs gondom vele, aminek örülök. Kéne még egy HR-t nyomjak a telóra, de nincs kedvem hozzá. Na meg el kéne végre jussak Esztergomba fotózni.. Bazilika éjszakaiban. Nyáron már megcsináltam, de nem vagyok azzal elégedett, a Honor 9-cel szebbet csináltam 2 éve. Remélem ezúttal jobb lesz..
-
Macika66
őstag
válasz
sfdrakex #6127 üzenetére
A lényeg, hogy aki látja, az AZT HIGGYE, hogy 300ezres mobilod van...
A többi nem számít!
Jó sok éve sétáltam Shanghaiban a Bundhoz vezető úton, persze, jöttek oda a 'watches, watches, cheap watches' emberkék.
Elhajtottam őket, de az egyiket nem bírtam levakarni, annyira erőszakos volt.
Megmutattam neki, hogy köszönöm, van órám.
A srác lepadlózott, hogy ilyen drága, eredeti órát hordok, amikor nála megkaphatnám ugyanezt olcsón, alig 50 dollárért is...
Így nem lett eredeti(NEK KINÉZŐ) órám.
És ezért van eredeti telefonom is... -
Ixion77
addikt
válasz
sfdrakex #6108 üzenetére
Mindegy milyen pózban rögzíted, automatikusan körbeforgatja a szoftver. Én állóban rögzítettem, de rendszeresen oldom fel mindenféle irányokból, még fejre állítva is.
Nillkin DS max üveg van rajta, és tökéletesen működik a feloldás. Meg is lepődtem rajta hogy lényegesen hatékonyabb mint az előző telefonom (LG), pedig azon hagyományos olvasó volt. Külön nehezítés, hogy a kezem bőre problémás, az ujjlenyomatom gyakran nem "tökéletes": sokszor olyan a kezem mintha vízben ázott volna. Mégis jól működik a feloldás. Négy ujjam van beregisztrálva, és mindegyikkel működik kiválóan. Nagy ritkán (havonta kb. egyszer) megmakacsolja magát, akkor viszont sorozatban nem jó, míg végül megadom a feloldókódot. Aztán megint jó egy hónapig.
Valószínűleg a megszokás teszi, de szinte mindig telibe is találom elsőre az olvasó helyét. -
Fecc91
tag
válasz
sfdrakex #6080 üzenetére
Nem hasznalok fóliát, epp most toroltem az ujjlenyomatokat, aztan most rogzitettem, hat majd meglatjuk... De azt vettem eszre hogy ha kezet mosok, es ugye szarazra torlom a kezem, utana mar nem ismeri fel rogton az ujjam, oke ertem hogy biztos kez mosas utan megvaltozott valami vagy mikro serules lett az ujjamon 😁 picit idegesít, tehát egy prémium kategóriájú telefon es ez most nem konkretan a p30 pro, gondolom mas konkurenseknel is hasonlo a helyzet vagy rosszabb de szerintem ezen meg volna mit fejleszteni, de igazabol igy bele gondolva nem latom sok ertelmet a kijelzo ala epitett ujjlenyomat olvasonak, ha oldalra tettek volna szerintem jobb lett volna, oke nem optic meg nem a kijelzoben van de gyorsabb, stabilabb..
-
-
ferrari0819
tag
válasz
sfdrakex #5749 üzenetére
Teljesen normálisan működik a teló nem melegszik de viszont a hét közepén volt két nagy akadás rajta nyomkodás közben elég komolyan be szaggatott, meg is lepődtem. Appok ugyan azok vannak amik eddig semmi új. Semmi játék egyszerűen normál használat mellett van ez a probléma. Mentést csináltam 1 hete akkor még nem volt semmi gond, de holnap délutánig meg látom ha uygan ez lesz mint ma akkor nyomok egy factory resetet.
-
Dwatti
addikt
válasz
sfdrakex #5443 üzenetére
Szia ! Nálunk a családban van mind a kettő és próbáltam is, nekem most a p30 pro van
Mikor megvettem elsőre kissé csalódás volt a kamera tudás a beharangozotthoz képest... Úgy éreztem a Mate 20 pro jobb képeket csinál.
Mate 20 p külsőben is jobban teszik.
Közben a P30 P többször frissült és már a képek is hozták az elvártakat.
Én véleményem és fotós tudásom alapján a gyorsan lövök egy képek között nincs nagyon észrevehető különbség,
Ha már kicsit állítgatsz a beállításokon akkor már van.
Üzemidőben a P30 P kb 15 órával többet hozott nálam ,ugyan olyan felhasználás mellett.
A P30 P szoftvere is jobb és gyorsabb.(szoftveres támogatás is tovább lesz)
Ha számít az ár és csak 20- 40 ezer a különbség a két készülék között akkor mindenképpen P30 pro.
50-100 ezerrel azért nem ér többet a mate 20-nál.
Mate 20 P is jó készülék jó fotós tudással de gyengébb üzemidővel.
De várhatóan már kevesebb szoftveres támogatással. -
Imre9211
aktív tag
válasz
sfdrakex #5432 üzenetére
Vicodint.
Nehezen emésztem hogy az embereknek még mindig kérdés milyen telefont vegyenek. Ha Proli lennék akkor is fél évig inkább üres zsemlén élnék de ezt megvenném megint. Hogy legyen kettő.Egy negatívuma van. Tölteni kell. Múltkor otthonhagytam véletlenül a töltőjét és masszív passzív-agresszív üzemmódba kapcsoltam melóhelyen.
Kis híján kirúgtak mert meg akartam verni a sushi-futárt mert nem adta oda az övét. Mondom rendelek megin majd hazaviszem bmeg kapsz jattot mindent csak addig hagyd itt. Mire visszaérsz 100on lesz úgyis.
Szemetek az emberek..Amúgy itt nincs spoiler gomb?
-
Robert198231
csendes újonc
-
Silenzio
addikt
válasz
sfdrakex #5120 üzenetére
Én ezt értem, de megvágják valamin? Komolyan kérdem. Akár a telefonon egy ingyenes appban? Eltárolják emléknek valami tömörített konvertben? Mert pl. a HW videók picik, de iPhone-nál a gyári app is óriási file-okat csinál. P30 Próra megvan már az a vágó, amit ígértek? Én Mate 20 Prónál találtam egy utóstabi funckiót pár napja, de most megint nem találom. Kicsit be voltam kúrva, nem emlékszem, hol láttam. Nem kell ahhoz filmesnek lenni, hogy igényes formában akard prezentálni az emlékeid, szerintem páran azért effektezik meg vagdossák a cuccaikat, ha youtube-on szétnézek, legalábbis ezt látom.
(#5122) mati12: Meg lehet oldani a 24-et 30-ból, nem az a gond, hanem hogy nincs egész számú fps. A röccenés a videómban azért történt, mert megzavarta a szenzort egy szép padlóburkolat. Mindegyik felvétel megröccen, ugyanott (csak a főkamerával). A nem egész számú fps nem okozna gondot ezeknek az agyonoptimalizált lapkáknak, de a textúra megzavarta, így a frame-et nem tudta kiátlagolni szegényem. 48 fps csak iPhone-nál van.
(#5126) Ixion77: Értelek, de jó rég nincs saját kamerám, a szerző meg nem ismeri a filmes haverjaimat. Mondjuk összehozhattam volna őket, de ők egyrészt nem dolgoznak ingyen, másrészt gondoltam, izgalmas kihívás.Tévedtem. Rettenetes volt. Kiválóan lehetne amúgy telefonnal filmet forgatni, csak arra kell ügyelni, hogy profin stabilizáld, és EIS kikapcs (botrányosan rontja a minőséget). Valószínű ha az EIS ki van kapcsolva, és nem csak odaviszem, de használom is az állványt vagy az OSMO 2-t, a röccenés is elkerülhető. A saját káromon tanultam, ismét.
Ebben igazad van, most akkor vagy szerencsém volt eddig, vagy az iPhone volt megbízhatóbb. Bár nem, mert a P30 Próval sokkal hosszabb és bonyolultabb filmet csináltam, mégse volt gond vágásnál.
(#5123) staker: dolgoztam mobilszolgáltatónál. A szervizesek mesélték, hogy 10-ből 7 telón van "home video".
NA UGYE, HOGY A TÖBBSÉG FILMEZNI VESZI A MOBILT!
-
Silenzio
addikt
válasz
sfdrakex #4949 üzenetére
6800 mAh, látszik a fotón. iPhone 6-hoz volt ilyenem, mondjuk az a lehető legbénábban volt megoldva, a segge volt vastag. Mindig automatikusan töltött, mint a Budsomat a tok, szóval hasznos, de okosabban is megoldható kütyü volt. Egy powerbank értelmesebb szvsz, csak akkor ad naftát, ha én akarom, nagyobb kapacitású is lehet, zsebnek meg már ez is húzós és ormótlan.
-
Imre9211
aktív tag
válasz
sfdrakex #4698 üzenetére
Köszi de az istenért se tűnik el. Google-ba kerestem megoldást, de az ottani sem működik, mert nincs is olyan opció.
De írják is alatta, nem én vagyok az egyedüli ezzel a problémával.Szóval a kérdésem továbbra is adott. Hogy a fészkes fenébe lehet eltüntetni a lépésszámlálót a zárképernyőről?
(health alkalmazás kilövése már volt, az se jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest