-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
tibcsi0407 #4555 üzenetére
Nézd, én azt szoktam húzogatni, amivel egyidős vagyok, azt is csak akkor, ha a párom nincs a környéken. Szerintem gecire szánalmas, hogy a gesztusvezérléses truvájokra nincs egy aktiválható tutorial egy telefonon se.
-
válasz
tibcsi0407 #4505 üzenetére
Tekintve, hogy az Android Q utolsó bétája tegnap jött ki - bár nem emlékszem hány RC van még a release előtt én nem tartom elképzelhetetlennek.
De ahogy írtad is előbb vagy utóbb jönni fog!
-
válasz
tibcsi0407 #4502 üzenetére
Én már több helyen is olvastam, hogy Q. Meg ha jól érzem követi a számozást az EmUI. Oreo (8), Pie (9) és a Q (10).
-
válasz
tibcsi0407 #4500 üzenetére
Nincs egy hónap és Q!
-
goro1000
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #4468 üzenetére
Amikor nem használom a telefont akkor nem merül gyorsan, csak ha nyomkodom, Pl: Feceboook.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
tibcsi0407 #4337 üzenetére
Nem vagyok túl jó angolból. Kifejtenéd?
-
Helltak
őstag
válasz
tibcsi0407 #4317 üzenetére
Igaz, sok Samsung után, összekevertem a dolgokat!
Amúgy, van valamilyen manuális frissítési lehetőség, ami működik és nem jár FR-el? -
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #4215 üzenetére
-
migabi24
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #4173 üzenetére
Elnézést ugráltam a Mate 10 pro és ez közt és nem néztem hol is vagyok😂
-
F-ECT$
titán
válasz
tibcsi0407 #4131 üzenetére
Köszi, a kézi indítás megvan, de mi ez a lelakatolás?
-
Macika66
őstag
válasz
tibcsi0407 #4090 üzenetére
Nekem majd 1,5 hónap múlva...
Mindig az utolsók között kapom meg... -
F-ECT$
titán
válasz
tibcsi0407 #4096 üzenetére
Simán megy minden nélküle is, a VoLTE is. De akkor majd feldobom rá, az appokat meg törlöm / tiltom.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Az szép. 4,1 gigás, az nem kicsi.
-
F-ECT$
titán
válasz
Vajon, ha nem teszem fel ezt a T-s frissítést, akkor tudok majd frissíteni?
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #4078 üzenetére
Nekem is ez az érzésem a Clearplex-el
-
Ixion77
addikt
válasz
tibcsi0407 #4074 üzenetére
Igen.
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #4067 üzenetére
Igen,még mindig.
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #4050 üzenetére
Köszönöm, nyomogattam a gombot de nem aktív.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #4059 üzenetére
Lehet, az is lehet, hogy az enyémen is van, de akárhogy nézem, nem látok rajta.
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #4038 üzenetére
Képméretet, képarányt hol állítasz?
-
zaphod78
tag
válasz
tibcsi0407 #4031 üzenetére
Tényleg, szuper
Ráadásul most ingyenes
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #4006 üzenetére
Nem olcso, de gondolom cserebe minosegi. Bar igy is majdnem fele aron vetted a hazai arakkal ellentetben.
En is atcsereltem a erositett sarku szilikontokot egy babakek verziora. Ugye jegkristaly modellem van, igy a kamerakivagas resz meg passzol is a tokhoz. Bar ez csuszosabb mint a szilikon... -
Aguinaga
őstag
válasz
tibcsi0407 #4004 üzenetére
Mennyiért sikerült hozzájutni?
-
Aguinaga
őstag
válasz
tibcsi0407 #4002 üzenetére
Huhh, ez nagyon jól néz ki!
Tegnap én meg végül vettem a telefonra szilikonos kijelzővédő fóliát, remélem, sokáig fogja bírni
-
zaphod78
tag
válasz
tibcsi0407 #3975 üzenetére
Sajnos PRO módban RAW mentés mellett nem járható út.
-
Macika66
őstag
válasz
tibcsi0407 #3951 üzenetére
Igen, tudom, de úgy éreztem, a topictárs nem erre gondolt. Ha igen, megkövetem.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
tibcsi0407 #3921 üzenetére
Ha megérkezik, képet rakhatnál róla:D Én ugyan nem szeretem a felül, alul, oldalt kivágott tokokat, de ez nagyon jól néz ki, lehet adnék neki egy esélyt! :D (Szerk: Egy link sem ártana :$)
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #3919 üzenetére
Nem gondolkozom tovább. Megvettem.
-
válasz
tibcsi0407 #3849 üzenetére
+
Bizony bizony...👍 -
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #3877 üzenetére
Ennyi.
-
pszihó
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #3864 üzenetére
Nem tudhatod mit fog szülni egy bizonyos intézkedés!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #3853 üzenetére
Továbbra is tartom.
A samsungtol is jobb a kamerája a xiaominak.
Egymás mellett fotóztam velük, így láttam, ez nem "irreallis állítás" sőt volt már s10 plus-om is, az sem éri el a xiaomi színvonalát.
Lehet a begyepesedett és tesztekben sulykolt demagogiak miatt a samsungnak kellene tetszenie, de mégsem.
Ráadásul akkor volt s10 plus-om amikor már megjött az éjszakai mód... Hát az sem okozott áttörést, egy gcam éjszakai képéhez képest visszalépés.(#3852) FuRiONight!
A pixel nem lehet opció mert nem dual sim-es... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Kíváncsi lennék, melyek ezek az utak, amire gondolsz?
Sokaknak problémát okoz, ha nem csak a szépet, és jót írja le az ember, hanem a hibákat, problémákat is.
Tudom, hogy egyeseknek fáj az igazság...De térjünk vissza a felvetődött témához, a P30pro kamerájához.
Amióta lecseréltem az iPhone XS MAX-omat, azóta csak "keresem a helyem", ami főleg igaz a kamerára.
Ami közel fel tudja vele venni a versenyt, az a mi8.(Vannak összehasonlító képeim ezzel a párossal is, ha kéred privátban elküldöm.)
Volt mi9-em is, az is gyengébb kamerában mint a mi8, és igen, gcammal is gyengébb, mivel kiderült számomra, hogy ugyan jó a gcam, de ha az alap kamera szoftver rossz, akkor a gcam sem hozza el a kívánt minőséget.
Bárki bármit mond, az iPhone kamera igen is etalon, videóban meg nagyon nagyon magasan veri a mezőnyt.
Több csúcsmodellem volt, de 1-2 nap után el kellett adnom, mivel egyszerűen nem tetszettek a képei. Ilyen volt a te általad erősen ajánlott oneplus (6T) is, ami szintén "színezett", túlszaturált, és ott sem segített a gcam, pedig ott aztán van fejlesztés.A p30 pro képei sajnos nem tükrözik a valóságot, több esetben fátyolosak, nem színhűek.
Vvideói a youtube-on is láthatóan pirosas beütésűek: [link]Most reggel készítettem néhány fotót p30 proval és mi8-cal, lehet szemezgetni. (Legszembetűnőbb a dolog, hogy a fehér házunkból hogyan lesz rózsaszín a p30 pro által.)
Egymás mellett volt a két telefon a kezemben.
[link] -
yodee_
őstag
válasz
Csak akkor nem értem miért kell megvenni mást ...
-
thomech
tag
válasz
tibcsi0407 #3807 üzenetére
Nincs sajna, ezt se hozza be.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #3766 üzenetére
Most én is meg kaptam :)
-
Macika66
őstag
válasz
tibcsi0407 #3695 üzenetére
Köszi, ez új volt nekem...
-
ffodi
veterán
válasz
Úgy tapasztaltam, hogy a frissítések megérkezése erősen összefügg azzal, mikor lett vásárolva a készülék. P20 PRO-t anno fél évvel a megjelenés után vettem, és ott a frissítések mindig sokkal később érkeztek meg (hetekkel, hónapokkal), mint másoknál, akik korábban vették a telefont (szerencsére ebben az esetben volt lehetőség a frissítéseket "kézzel" feltenni).
A P30 PRO-t is kicsit később vettem, mint az ittlévők egy része, azon is tapasztaltam, hogy többeknek már megjön a frissítés, nekem még csak nem is approved, majd 1-2 hét késedelemmel megjön. Így volt ez a .161-es frissítéssel, és így van most a .178-cal is. Van akinek már megjött, nekem még nincs "approved" státuszban.... -
jilian
addikt
válasz
Ez mit takar pontosan?
Melyik szám, betű... stb. ami besorol? -
válasz
tibcsi0407 #3645 üzenetére
Vicc kategória...
-
válasz
tibcsi0407 #3643 üzenetére
"Apple-t nem számolom, mert ott már inkább csak a név adja el a terméket, nem az innováció."
Igen, főleg ha tényleg a 11 olyan lesz mint amik keringenek a neten, hát az valami undorítő ahogy kinéz azzal a Mate20Pro utánzat kamerával!
-
FuRiONight
addikt
válasz
tibcsi0407 #3640 üzenetére
Nekem egy bajom volt a Mate 20 Pro-val: pontosan ugyan olyan edge kijelzője van, mint az àltalam utàlt S7 Egde-n. Ez az egy dolog tartott csak vissza, de az nagyon!
-
FuRiONight
addikt
válasz
tibcsi0407 #3637 üzenetére
Igazàból a Huawei-nèl a Mate szèria az igazi flagship modell. Ott volt eddig mindig ujdonsàg amit a P szèria is àtvett!
Csak nèhàny eddig pletykàlt specifikàció: Kirin 985 SoC, QHD+ 90Hz kijelző, UFS 3.0 hàttèrtàr, 6 kamera, sztereo hangszorók, 55W-s gyorstöltès, EMUi 10 - mi kell mèg?
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #3612 üzenetére
Tudod remélem megcsinalja a Huawei a saját rendszerét és kiadja. Aztán mi felhasználók eldontjuk hogy melyiket szeretnénk használni :)
-
FuRiONight
addikt
válasz
tibcsi0407 #3551 üzenetére
Pedig azt hittem, alapból témázható annyira mint egy Samu.
-
FuRiONight
addikt
válasz
tibcsi0407 #3549 üzenetére
Nem, mert az egész 1-2sec alatt történik. Elsötétül akijelző és lezár, felnyitom jelkóddal és akkor fekete a háttér, az alap ikonokat dobja be, majd hirtelen átvált az adott háttérképre/ikonokra
Még esetleg a témára gondoltam, amit felraktam. Más extrát nem használok.8/256 Fekete verzió van.
-
sirály69
őstag
válasz
tibcsi0407 #3496 üzenetére
-
ffodi
veterán
válasz
tibcsi0407 #3408 üzenetére
Igen és nincs.
Quqesz:
Ez érdekes, még FF-ben sem látom a Firmware-t. P30-nál viszont már látható...
-
Sumptuous
senior tag
válasz
tibcsi0407 #3288 üzenetére
Közben ha érdekel valakit, rájöttem mi is ez.
A témák között van olyan, aminek dinamikus a lezárt képernyője. Például ebben a témában igencsak egyedi a lockscreen, mégis megy az értesítés kijelzése. Gondolom ez nem megy a régebbi fw-ben :DMár csak azt kellene kideríteni, hogyan lehetne bármilyen élő hátteret a LS-re beállítani.
-
dsanyi94
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #3300 üzenetére
Nekem is ma jött meg
Kép minőségben észrevehető a változás?
Meg ha jól látom okos tokkal még mindig nem megy az aod...
Sztem ezt sose kapjuk meg -
RobeeK
tag
válasz
tibcsi0407 #3290 üzenetére
Köszi.
-
RobeeK
tag
válasz
tibcsi0407 #3288 üzenetére
Hali, lehet buta kérdés, de be lehet állítani a kamerán, hogy mutassa a vízszintet, mint a P9-en is volt alapértelmezetten?
Köszi. -
rolandrepasi
tag
válasz
tibcsi0407 #3236 üzenetére
Általában az elején szoktam megkapni, magától szokott felmenni. Bár nem biztos h szerencsés mert ha baj van vele akkor nézhetek....Én is teljesen elégedett vagyok vele. Mondjuk az elejétől fogva így van! Egyedül a MI mester okoskodása zavar fényképezés közben. Nem mindig segít.. Ezért is pihen általában.
-
rolandrepasi
tag
válasz
tibcsi0407 #3234 üzenetére
Ezt írtam is hogy régiónként eltérhet de azon belül kissé undok lépes...
Na de nem kötekedni akartam!!!! Csak majd most a hosszú hétvége arról fog szólni hogy frissítés van vagy sincs... Közben lehet nem is kellene hogy kapjunk. Bár ha pozitív változásokat eszközölnek akkor jöhet ide is! -
rolandrepasi
tag
válasz
tibcsi0407 #3232 üzenetére
Ezt is értem, de olyan azért szerintem nincs hogy egy régióban valaki kap frissítést valaki nem.. Ha mégis akkor az nem valami szerencsés dolog.
-
rolandrepasi
tag
válasz
tibcsi0407 #3230 üzenetére
Azt értem, de egymás utáni frissítésben ugyan az a szöveg? Plusz ugyanazokkal a funkciókkal bővítenek? Van gond feléjük is..
-
rolandrepasi
tag
válasz
tibcsi0407 #3226 üzenetére
,,Ez a frissítés a fényképminőséget javítja.
Azáltal javítja a fényképminőséget, hogy a színeket természetesebbé és hitelesebbé teszi.
Kijavítja az előlapi kamerával rögzített videók rendellenes megjelenítését.
Hozzáadja a második arc felvételének opcióját.
Lehetővé teszi, hogy az üzenetek és az értesítések megjelenjenek az élő háttérképű lezárt képernyőn."Ez a 161-ben is így volt leírva..
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #3218 üzenetére
A lezeres fokuszseged a "hibas" ugyanis ha megnezed, a lezeres szenzor a 2 kamera mellett van, mig a fokamera kivul esik a teruletbol, igy nem ott erzekeli a kozelseget ahol kell. Picit arrebb kell menni a telefonnal (konkretan a tema kimaszik ankijelzobol) es csak akkor valt at. + Az effekt is hulyen jon ki amit az AI csinal, mint a direkt szupermakro mod AI nelkul.
Mondjuk ezt mar mindenkinek irtam, aki ezt hibakent szandekozik majd megirni valamikor
K.Norbi: megprobalom nem mind a 200 kidolgozott kepet benyomoritani
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #3211 üzenetére
Az biztos. Foleg ha magad valtod atbszupermakroba es nem az AI-ra bizod, mert az tud bosszusagot okozni neha.
Hetvegen megosztok par kepet, amit az elmult 2 hetben szultem (kozel 1000 kep, 5 helyszin)
-
Renwick
őstag
válasz
tibcsi0407 #3180 üzenetére
Igen, úgy tűnik, csak a kapcsolót aktiválták, a szolgáltatást még nem.
-
hodostamas
addikt
válasz
tibcsi0407 #3177 üzenetére
Így van, ott a legolcsóbb
38K a különbség, viszont amennyi képet lehet ezzel csinálni, sztem érdemes a 256os felé menni.
-
norrberth
addikt
válasz
tibcsi0407 #3147 üzenetére
Köszi
(#3149) aureeel
Mennyivel tölt?
Mi az Output adatok?Végül rábeszéltek P20 pro helyett
P30 Pro ra.
Ha lúd.. [link] -
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #3140 üzenetére
+1 az elénk módra.
Viszont erdekes hogy S9+ utan nem erzem semmivel sem rosszabbnak a kijelzot, ahogy azok szoktak mondani ugye a QHD+ vs FHD+ kozti kulonbsegek + a 2 kijelzo kozti szinkulonbseg -
hodostamas
addikt
válasz
tibcsi0407 #3129 üzenetére
próbáltam és nem. Csak 10x zoom és felette van így.
-
hodostamas
addikt
válasz
tibcsi0407 #3124 üzenetére
Persze. Ez csak egy kis infó volt hogy a tegnapi helyzetet így látta. Persze ha közel van a villám már más a helyzet.. Viszont könnyebbség volt hogy míg a géppel állandóan ment az expozás, itt elindítottam, villám után stop
Továbbra is gáznak érzem hogy nem lehet erőltetni a zoom kamerát.. sokkal jobb eredmény lenne most
-
hodostamas
addikt
válasz
tibcsi0407 #3122 üzenetére
Ennyit tud.. Hiaba raktam 5xre, a keves feny miatt nem hasznalta a zoomot..
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #3046 üzenetére
Nocsak, még a végén önszántamból lesz oled-es telom.
-
válasz
tibcsi0407 #3052 üzenetére
nekem nem villódzott a képernyője alacsonyabb fényerőn...
-
droti25
őstag
válasz
Ez pontosan mit takar?
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Hú, ez nagyon jó hír!
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #2974 üzenetére
Borzasztóan bántja a szemem a sötét háttér, régebben volt divat a "menőknél" fekete háttér, piros betű,hihetetlen rossz volt.
Tudom hogy sokan buknak a sötét háttérre, de én nem. -
válasz
tibcsi0407 #2972 üzenetére
Persze és folyamatosan fekete tartalmat nézel egy telefonon ugye
Itt most általános felhasználásról van szó, ott sokkal többet nyal be egy oled mint egy IPS, pont.
-
Parallaxis
addikt
válasz
tibcsi0407 #2927 üzenetére
"Huawei will continue to provide security updates and after-sales services to all existing Huawei and Honor smartphone and tablet products, covering those that have been sold and that are still in stock globally."
Az, hogy a Huawei ad valami frissítést, az nem ugyanaz mint, hogy a Google adja.
Arról nem beszélve, hogy ha a legrosszabb forgatókönyv érvényesül, akkor az a Huawei globális piacról való kiszorítását jelenti. Innentől meg el lehet képzelni, hogy mennyire fogja érdekelni a Kínaiakat a már eladott eszközök sorsa.
-
Parallaxis
addikt
válasz
tibcsi0407 #2915 üzenetére
Ha az embargó valóban életbe lép, akkor semmilyen frissítést nem kapnak a Huawei készülékek. A már eladott eszközök annyiban lesznek előrébb, hogy a Google ökoszisztémából nem lesznek kitiltva. Vagyis lesz Play áruház, Youtube és egyéb Google-s cuccok. De, hogy meddig, arra semmilyen garancia nincs. Ez attól függ mennyire gurul el a gyógyszere Trump papának.
-
Parallaxis
addikt
válasz
tibcsi0407 #2907 üzenetére
Mondjuk ha beüt a ménykű és elmaradnak a biztonsági frissítések is, akkor elég nagy bátorság kell egy kínai készülék biztonsági frissítések nélküli használatához.
Való igaz, fotózni még ugyanúgy lehet majd vele, csak minden másra lesz kockázatos a használata. (Egy biztos, céges levelezést, meg banki alkalmazásokat nem engednék a közelébe.)
-
bibendumka
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #2812 üzenetére
-
bibendumka
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #2810 üzenetére
-
bibendumka
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #2808 üzenetére
Jelen példánál maradva a Messenger nincsen.
-
Aryon87
félisten
válasz
tibcsi0407 #2798 üzenetére
Hoppá, ezt nem láttam, sorry.
-
hodostamas
addikt
válasz
tibcsi0407 #2721 üzenetére
A színeket meg lehet különböztetni és annak az a lényege nem a felbontás.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
tibcsi0407 #2679 üzenetére
Amennyiben nem, akkor kezdhetik szervezni a telefonok gyűjtését. 2 év támogatottságot ígértek...
-
realmadrid
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2669 üzenetére
Jelenleg megvett, használatban lévőkre.
-
jano_77
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2659 üzenetére
Úgy tűnik, sokkal nagyobb a baj! Ezt nem hiszem, hogy túl tudnák élni.
-
Ixion77
addikt
válasz
tibcsi0407 #2613 üzenetére
Az a sok EMUI user itt semmit sem számít. Annál sokkal brutálisabb veszteségek vannak itt már mindkét oldalon. Pl. a hamarosan hatályba lépő 25% VÁM önmagában cégek ezreit fogja csődbe vinni, emberek tízezrei fogják miatta a munkájukat elveszteni. Az USA-Kína háború sokkal súlyosabb mint amit az átlagember el tud képzelni. Képzeld el a legdurvább következményeket amit csak tudsz - na az is simán megtörténhet... Itt konkrétan a világgazdaságnak, és a XX-XXI. századi világrendnek van súlyos hasmenése...
(#2614) Hoes: Sajnos egy mai színvonalú op.rendszer megírása nem éppen néhány hét munka. Még csak nem is néhány hónap. A szabadalmi rendszerek elburjánzása miatt megkérdőjelezhető hogy egyáltalán éveken belül kivitelezhető-e.
-
Hoes
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2617 üzenetére
Trump szinte bármit megtehet, lásd eddigi szankciói és intézkedései! Gond nélkül dirigálhat a Googlenak, ahogy a bíróságot is befolyásolhatja...nem akarok politikába beleugrani, annyira nem is értek hozzá, meg itt amúgy sem szabad.
Én kicsit örülnék is, ha a Huawei sikeresen elkülönülne a Google szolgáltatásoktól! -
Hoes
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2613 üzenetére
Trump bácsit ez nem fogja érdekelni...nem egy idióta döntése született már, hol érdekli pár millió EMUI user? Az sem érdekli, hogy a Google dollár milliókat kap a Huaweitől az Android miatt főleg. Lehet kapnak majd kárpótlást Trump bácsitól! :D
-
ferrari0819
tag
válasz
tibcsi0407 #2530 üzenetére
Én csak logikusan át gondoltam, hogy nem lett volna helyén való ha úgy oldották volna meg ahogy le írtad. De köszi hogy utána néztél gondolom nem hagyott nyugodni a dolog
Ezek után akkor nyogodtabb vagyok és rajtam kívül akik még el nézték a lukat.
-
realmadrid
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2521 üzenetére
Nem gondolnám, hogy ez ilyen könnyen menne, honnan tudod, hogy textil ? Nem inkább gumiszerű tömítés ? És biztos, hogy ott van ? Hol van erről kép vagy utalás ?
-
AsusBoy
senior tag
válasz
tibcsi0407 #2518 üzenetére
Csak azert kerdezem mert elsore simtálca lyuknak tünt aztán megprobaltam beledugni a simtűt.
Nem tudtam ott elrontani valamit? -
2ofthem
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2492 üzenetére
Nekem első: 8673 utolsó: 6165
-
Ixion77
addikt
válasz
tibcsi0407 #2492 üzenetére
5377 hétfő
-
2ofthem
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #2488 üzenetére
Nekem is
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2488 üzenetére
Ezt egyszerre kaptuk meg
-
rolandrepasi
tag
válasz
tibcsi0407 #2462 üzenetére
Az első mondatoddal teljesen egyetértek. Inkább ezen menjen a ,,vita" mint valami óriási hibán!!
A kamera így sem rossz amúgy. Mire kiismerem egy nagyobb szoftverfrissítés után kezdhetem előről.... A Pro módon eléggé észre lehet venni a nagyobbacska kamera foltozást.... -
jano_77
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2454 üzenetére
"Az, hogy össze-vissza kapjuk a frissítéseket, nem más, mint a Huawei tökéletlensége."
Na hát lehet, hogy pont ez fogja elbillenteni a mérleg nyelvét ismét az OP7 Pro irányába, mert miért is válasszak egy olyan telefont, ami ugyan azt tudja - lehet, hogy árnyalattal jobb képeket - de a frissítés az elég instabil, ingatag lábon áll, ahogy nézem és olvasom.OP-nál ezzel sosem volt gondom.
-
hito
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #2454 üzenetére
Ok, nem akarok okosabb lenni. Az eddigi tapasztalataimat írtam le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest