- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
Épp azon morfondíroztam tegnap este, hogy milyen csendes és kihalt a fórum
Aztán csolaca68 bedobta a gránátot -
F-ECT$
titán
válasz
Ferenczi Áko #13888 üzenetére
Na igen, ez a logikus megoldás, de nekem nincs ott az Értesítések alatt ez az app valamiért.
Illetve ha a Telefon menüben a ... -ra kattintok, ott van egy Rögzített hívások menüpont, ami alatt nem jelennek meg a rögzített hívások. A fájlrendszeren megtalálom, meg ha kiválasztok egy kontaktot, akkor a Hívásnaplóban is ott a rögzítés és le is lehet játszani.
Lehet ezt is még a régi rögzítőnek az ott maradt "szemete" kavarja meg.
-
törölt tag
válasz
zoliapa #13887 üzenetére
Igen, nálam a Honor 9-en, EMUI 9.1-en is ilyen néven szerepelt. Igaz, azt is én telepítettem. A P30 Pro-t az első beüzemeléskor felfrissítettem EMUI 10.1-re aztán volt egy factory reset. Így a régi hívásrögzítő már nem volt rajta, és ez az új pedig sikeresen települt.
-
F-ECT$
titán
válasz
F-ECT$ #13880 üzenetére
Ááá, azt hiszem ezzel nem tudok mit kezdeni, factory reset kellene, hogy eltűnjön
Lehet csinálok egyet, mert amúgy sem ártana már. Ilyenkor mit hova és hogy érdemes elmenteni, hogy a lehető legkevesebb szívással vissza lehessen állítani a telefon jelenlegi állapotát, appokat, beállításokat, stb?
-
törölt tag
A fenti linken található apk EMUI 10.1-hez ajánlott, mert EMUI 10-nél még elvileg van hívásrögzítő előre telepítve. És ha már van telepítve, akkor fordulhat elő, hogy nem települ az app.
-
törölt tag
válasz
F-ECT$ #13875 üzenetére
Ez furcsa. Nekem a külső forrásból telepítés engedélyezése után azonnal települt az app. Esetleg volt más hívásrögzítő telepítve korábban? A poszt azt írja, hogy ha esetleg volt más hívásrögzítő apk telepítve korábban, azt előbb el kell távolítani. Milyen firmware verzió van a telefonon?
-
törölt tag
válasz
Sztyepadzso #13873 üzenetére
C10 (Oroszország) régióról váltott át valaki indiai régióra. A régióváltás elég bonyolult mókolás, a P9 fórumban olvastam ilyet. Ott kínai régióra váltottak át, hogy a telefont lehessen Android 8/EMUI 8-ra frissíteni. A P9-nél az Android 8/EMUI 8 csak Kínában lett kiadva.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
csolaca68 #13871 üzenetére
Csak gyorsan átfutva, akkor ez az gyári, ami 10.1-en, a Távol-Keleten működik, és indiainak hiszi a telefont?Kérdés a gesztusvezérléshez aki használja :
Ha jobbról vagy balról a kijelző belseje felé húzom az ujjam, akkor ugye visszalép egyet a telefon az aktuális programban, mintha a "vissza" nyíl lenne. Össze lehet ezt valahogy hangolni a Chrome gesztusvezérlésével, ahol ezekkel a mozdulatokkal az azonos lapon egymás után megnyitod linkek között ugrál az ember(?pl. Egy hirportál és annak cikkjei)?
Szerk :köszi @bontabela73 -
törölt tag
válasz
csolaca68 #13871 üzenetére
Ezt csak megerősíteni tudom. Tényleg működik. [link]
Az apk telepítése után a hívásbeállításokban be kell kapcsolni a hívások automatikus rögzítését (alapból ki van kapcsolva). Nálam nem kellett már engedélyeket adni, mert minden jogosultság engedélyezve volt.Azt írja a poszt, hogy indiai régiós telefon firmware-éből szedték ki az apk-t, mivel az indiai készülékeken EMUI 10.1 alatt is alapból van hívásrögzítés. A rögzített hívást m4a formátumban rögzíti, a Sounds/CallRecord mappába.
-
csolaca68
tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már róla szó, van működő huawei hívásrögzítő 10.1 androidra. Kipróbáltam, működik.
https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/how-to/call-recorder-huawei-model-android-pie-t3926346/page39 -
Dzsekó
addikt
-
nolan42
tag
Nekem billeg rendesen. Tok nélkül. Agyfaszt kapok már, egyrészt még nem értem a fólia mizéria végére... Másrészt feleségem tegnap ráült a cuccra. Valahogy hiányéreztem volt, mondom hol van a telefonom? Ugye nem ülsz rajta, kérdem viccesen - hát de.
Valahogy egyből eszembe jutott a nadrágzsebben meggörbülő Huawei... Nézem az asztalon, hát rendesen billeg. Csak azt nem tudom, hogy előtte is billegett - e? Tudom, elég paranoid faszi vagyok.
Más.
Xpro uv ragasztós fólia 3. is feljött. Dühömben vettem két 990 Ft - os Etuo fóliát...kár volt mert az meg egy centivel keskenyebb, mint a telefon.Így rendeltem az Almástok oldalról egyet 3990 Ft - ért. A hülyebiztos, önjavító modellt.
Azért hülyebiztos, mert van egy alsó vezető cucc, amit be kell dugni a töltő kábel helyére és így a fóliát rá akasztva megvezeti azt... Vagyis be kellene dugni, de a fólia gyártója úgy gondolta, hogy ennek a telefonnak micro usb csatlakozója van... Így nyilván nem lehetett beledugni... pont a lényeg használhatatlan...Amúgy maga a fólia jó lenne. Rendesen tart.
[link] -
válasz
nolan42 #13859 üzenetére
Enyém igen, de nem a végét, hanem csak akkor, ha átlósan nyomkodom. Lehet a fólia miatt is egyébként nálam, mert a clearplex jobb felső széle megadta magát és kezd leválni... Végig kell bogarásszam a topikot fólia ügyben, mert rengeteg fóliáról dobott be infót mindenki, aztán valamit majd kinézek...
Többiek tokkal, vagy tok nélkül próbáltátok? Én tok nélkül.
-
nolan42
tag
Hali. Ha le van rakva asztal lapra kijelzővel lefelé a telefon és a két végét felváltva nyomkodod, nektek is billeg a közepén?
-
o_pegazus_o
tag
Sziasztok! Csináltam mentést HiSuite alkalmazással a korábbi telefonról. Hogyan tudom a biztonsági mentésből megnézni az sms-eket? Nincs lehetőségem ezt a mentést visszatenni telefonra.
-
törölt tag
válasz
Csabex #13850 üzenetére
Nálam is pontosan ez a helyzet. Azt vettem észre, hogy néha nem árt ránézni a Google Play Szolgáltatások appra, mert előfordult már, hogy a háttérben sokat fogyasztott. Valamelyik nap véletlenül megnéztem a Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások > Google Play Szolgáltatások > Alkalmazás részletei (legalul) részt és azt láttam, hogy kézzel kellett frissíteni. Legtöbbször a háttérben frissül, ahogyan a Play Áruház is, de van olyan, amikor nem. Tavaly cikkeztek is róla, hogy a Huawei/Honor készülékeken voltak problémák az említett 2 alkalmazással. Főleg a tilalom bejelentése után.
-
Anya11
csendes tag
Sziasztok, használ esetleg valaki okostokot? Szeretném beállítani hogy ne csak kb fél percig mutassa az órát miután becsukom, van rá mód?
-
njnl
aktív tag
De jó, hogy megint ez az idióta Google segéd jön fel.
Lehet megint törölni a frissítéseket... -
bferenc
tag
Emui desktop koncepció nagyon tetszik, ezért vettem egy ilyet [link]
Működik szépen, vezeték nélküli eger billentyűzet adaptere kompatibilis vele. Tok jól működik. Felbontás csak hd, ultriawide monitoron elégé széthúzza a kijelzőt. Valakinek kerdese van nyugodtwn írjon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest