- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laaceee98
tag
Szia!
Kompaktság: nekem lapát kezem van (190cm vagyok), egyik kézben tartva, (mivel jobb kezes vagyok) jobb alsó sarokból nem érek fel a bal felsőbe, értesítési sáv lehúzása is éppenhogy határeset. Mondjuk én úgy fogom a telefont (ha egy kézben tartom), hogy a kisujjamat alá teszem a biztosabb fogás érdekében. Tehát kompaktabb, mint a mai okostelefonok jelentős része, de azért az igazi kompakttól (pl; alma 5S méret és kezelhetőség) messze van.
Akkumulátor: Én kihordom magammal hidegben, melegben, mivel kint dolgozom. Van hogy napi 2-3 órát telefonálok, mellette rádiót hallgatok 1 órát, social media appokat használom (se fb se messengerből NEM a lite-ot), fotózok napi 10-20-at is akár, videót készítek, YouTubeozok. 3 hónapja van meg, de még egy nap sem volt, hogy 100-ról 30-40% alá tudtam volna meríteni. Átlag/visszafogott használattal 1,5-2 napot bír, de egy napot kényelmesen elbír, ha nyüstölöm akkor is. (Persze ha egész nap BT kihangosítón PUBG-zel, max fényerőn, mobilnettel, miközben fut a háttérben a GPS, meg még 4 alkalmazás biztos le lehet meríteni 3 óra alatt, de ez nem életszerű azthiszem...). Nálam ha nyomkodom rendesen bő 6 óra SoT jön ki, de lehetne ezt még ügyeskedni 7-8-ra is.
Kijelző fényerő: Mint említettem én kint dolgozom, úgy a téli nyirkos hidegben, mint a nyári 30 fokban és tűző napon. Teljesen normálisan látható, olvasható a kijelző tűző napon is. A fejlesztői beállításokat ha aktiválod, ott találsz olyat, hogy "olvashatóság növelése napfényben", vagy vmi ilyesmi, az nekem mondjuk be van kapcsolva. (Szerintem gyárilag be volt, de nem tudom ez mindenkinél így van-e).
Kamera: Az átlag "magyar paraszt" (mint jómagam
) számára tökéletesen megfelelő képeket készít, sőt.. Szerintem gyönyörű képeket lehet vele lőni! (Persze valami fűbefába belekötő ultraprofi fotós biztos könnyedén találhat hibákat a kamerában..). Mondjuk az tény, hogy nem egy quick-shot kamerás mobil, tehát kell egy kis idő, hogy ráérezz melyik fotó mód és beállítás milyen környzethez/tárgyhoz ideális. Nem fogsz tudni vele aránylag fasza képeket csinálni mindig, mindenről, az alap fotó beállításban, mint pl. egy iPhone kamerájával. Én ehhez pl. tök képzetlen vagyok, de még nekem is sikerült belejönnöm pár hét alatt, tehát ettől szintén nem kell besz@rni. Összegezve bárki néhány hét alatt rá tud érezni a kamerájának csínjára-bínjára, utána pedig az átlag felhasználó számára tényleg túlon túl kielégítő és igazán szép képeket lehet vele készíteni. (Én speciel a széles látószöget meg a szupermakró módot kimondottan szeretem benne).
A sebesség, hardver, háttértár stb. adott, ahogy mondtad. A komplett rendszer fluid, gyors, jól használható. Hiba nálam nincs, széria/gyakori hibáról szintén nem tudok.
Telekomnál közepes semmiextra csomaggal 2 év hűségre 125 ezer ft egy összegben és adnak hozzá egy (~25 ezres Band 4 Pro-t)... ha az nem kell és egy tizesért nagyvonalúan elpasszolod akkor is összegezve 115 ezer forintért kaptál egy ilyen telefont. Szerintem elég egyértelmű
-
Quqesz
nagyúr
Szia
Kompaktsága nagyon jó, bár a kijelző lefele simítás - - >értesítő sáv lenyitása nekem hiányzik.
Aksi nagyon jó, nekem 1 év 2 hónapos és nem igazán gyengült.
Kimelző fényereje is jó napsütésben.
Kamera jó, de nem kimagasló a mezőnyében(piros szín kezelése főleg kevés fénynél). 3x zoom használható.
Igazi széria hibáról nem tudunk, inkább egyedi esetekről, bár szerencsére ez is ritka, de akkor ott a 2 év gari. Emui nem laggol, ami nagyon jó érzést ad a mindennapokban. A 10.1 verzió meg hozott igazi változást is(nem csak csiszolgatást)
Frisssítésben jó a support, android 10 is az elsők között jött. Hogy ez meddig lesz így csak sejteni lehet, talán a 11 még simaliba.
Összességében egy jól összeszedett telefon, a mostani áron meg tényleg az(bár én 170e vettem anno vodánál megjelenés után)
Ja és csak függetlent árulnak csak mindenhol már itt is. -
10 hónapja használom, nyüstölöm rendesen, de akku még ma is szuper, nem akar gyengülni pedig mindíg szuper töltéssel töltöm.
Kijelző napon is jól látható, nem kell a képernyőt kézzel árnyékolni.
Kamera egyetlen hibája, hogy beltérben meleg fényű világításnál a főkamera nem találja el a fehéregyensúlyt. Érdekes módon a széleslátó kamera ugyanott rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest