- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
robertr #6627 üzenetére
Én hangrögzítésre (Diktafonnak) a Sony Audio Recordert használom. Azt nem tudom, hogy telefonálást rögzít e, azt sosem próbáltam.
-
Pompi
nagyúr
válasz
robertr #6572 üzenetére
Én azért használok külön alkalmazást mert:
- kb. bármilyen szögből fotózom a dokumentumot felismeri a papír helyzetét és elvégzi a perspektíva korrekciót (manuálisan bele lehet nyúlni persze),
- ezek után a dokumentumnak megfelelően frankón megcsinálja a szín korrekciót (szöveges dokumentum esetén nagyon jól jön),
- ezek után lefuttatja a optikai karakter olvasást és gyakorlatilag digitalizálja a szöveget, ezek után kereshető lesz,
- több oldalas dokumentumot egyben kezel,
- majd a végén saját felhőbe tölti, így másik eszközön is azonnal látható, osztható, az ismertebb formátumokban, kép vagy pdf.Kb. ennyi
, ha csak hirtelen kell valamire akkor persze jó a fotó is, nálam akkor se homályos a széle.
Csináltam egy gyors demot, itt van pár screenshot illusztrációnak.
És itt van a doksi pdf-ben. -
Pompi
nagyúr
válasz
robertr #6564 üzenetére
Én a CamScanner appal szoktam doksikat scannelni - értsd fotózni - nálam mindenhol éles a dokumentum.
Nem lottózom, az üzenetek appban ki tudom választani, hogy melyik számról küldje.
Be van neked állítva valamelyik kártya alapértelmezett hívó SIM-nek, nem lehet ehhez köze esetleg? -
Sdi
addikt
válasz
robertr #6504 üzenetére
Igen, nagyon feltolták az árát. Nem tudom ez itt valós-e, de ennyiért talán érdemes lenne rákérdezni. Én nem sokkal vettem olcsóbban.
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz
robertr #6493 üzenetére
Szia! Mindenre válaszoltál, csak arra nem, amit AtHoS fórumtárs javasolt. Vagyis bekapcsoltad a Bluetooth Abszolut hangerőt? És ha igen, lenyitottad a hangerő szabályzót és adtál megfelelő hangerőt a hívás közbeni hangerőre? Mert szerintem nem a fülessel van gond, hanem a beállitásoddal. Ugyanez Ponty2 kollégára is érvényes.
-
Sdi
addikt
válasz
robertr #6493 üzenetére
Én ilyent használok, de ahogy látom kifutó lett és emiatt nagyon felnyomták az árát. Tavaly ez még 10k alatt volt. Ezzel még nem panaszkodott senki, hogy nem hall.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
robertr #6483 üzenetére
Fejlesztői beállításokban van egy olyan bekapcsolható opció, hogy: Bluetooth abszolút hangerő (A Bluetooth készülék és a telefon hangerejének automatikus szinkronizálása Bluetooth kapcsolatkor)
Ezt nézd meg, hátha segít
N_A_S
hmmm...lehet volt ott jelszó, valami hosszú megjegyezhetetlen számsor
Itt valamiért kivették a titkosítás módjának választhatóságát. Lehet ADB-n keresztül ezt is meg lehet valahogy okosban oldani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest