Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a OnePlus 13T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atiko333
csendes tag
Én csináltam hardresetet, meg húztam rá másik androidot az a baj safe módba se akar elindulni a telefon. Én is alaplap hibára gondolok 😏 lehet fogok venni egy töröttet vagy valahonnan alaplapot.
Hát nem bántam meg a váltást eddig nagyon jó a honor de a huawei mérete hianyzik -
atiko333
csendes tag
Sziasztok!
1 hete sajnos engem is utólért a ba... Bootloopba került nekem is a telefon semmi előjele nem volt. Huawei logonal újra indult utánna recovery menü, majd nagy nehezen bekapcsolt ekkor lementettem mindent róla.
Majd random újra indult, nem tudom mitől lehet ez, néha bekapcsol máskor újra indulgat.
Tavaly decemberben kapott gyári kijelzőt és akksit.
Úgy voltam vele sajnáltam mert szerettem de 5 év után váltottam Honor 200 ra szokni kell még. -
atiko333
csendes tag
Sziasztok!
Arra lenné kíváncsi, hogy használtok e valalmilyen fóliát a telefon hátlapjára? Azt vettem észre ahogy bemgy a por a tokba úgy kis karcolások, mélyedések lettek a telefon hátlapján, sőt oldalt le is kapta a festéket, pedig minden héten tisztitom a tokot meg a telefont. Ja toknak egy nilkin szilikon tok van rajta. -
atiko333
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 1 hónapja csatlakoztam a boldog P30-asok táborához.
Lenne pár kérdésem.
1. Az új 10.1 droiddal kikerült a megapixl választó és ha jól tudom 10 megapixelt használ, ez jelente valamilyen hátrány? Illetve szokátok ftózásnál használni az Al-t? És videót 4k ba vagy 180p 60fps el érdemes felvenni?
2, Nézegettem tokokat melyiket ajánljátok ami védi a kamerát is?
3, Valakinek sikerült életre keltei-e Celiat? mert akár hogy próbálom nem jön össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest