- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie1966
senior tag
válasz
eladogeppc #7490 üzenetére
Nálam megy.
-
pepetech
őstag
válasz
eladogeppc #7489 üzenetére
Annyit azért szeretnék elmondani, hogy én pont amiatt adtam el mert merült mint a Titanic... Optimalizálatlan rendszer felállította a szőrt a hátamon... Már a p9 érezhetően gyorsabb volt a napi használatban illetve aksi szintet hozta a kisebb aksija. Az s7 edge 1 munkanap már este 8-kor kikapcsolt töltőn volt. Mate vígan 40-50% ez munkanap. Ezt is legyalázom 9 óra alatt de akkor 7 óra sot volt
. Kameráját jobbnak nem nevezném mert a színek számomra túlszaturáltak úgy ahogy maga az s7 edge kijelzője is. 2 dologban jó videó illetve vízállóságban. 240-ért megvettem és eladtam 140-ért csak vigyék... Pedig p8 után egyből p9-et akartam csak a feleségem rábeszélte. Pedig már anno a Note 4 is a begyembe volt azzal hogy a napi használatban agyhalott volt. Itt nem a játékra meg a Facebookra kell gondolni ala natúr lassult a telefon.
Mate 9 már 8 hónapja van meg és nem lassúlt. Az AnTuTu pontszám meg hidegen hagy. Tudom kinek a pap kinek a papné. VR élmény nem rossz de 1 hónap és ott fog porosodni
-
Sword
őstag
válasz
Működik.
-
Looserke
őstag
válasz
Nekem működik.
-
H.Istvan25
senior tag
Visszajött a mobil a szervízből. Teljesen újat kaptam, sőt a tartozékok is újak! Viszont kimaradt a csomagbol a SIM kiszedő tű, de ezzel nem fogok foglalkozni, van itthonjópár darab. Szóval a Huawei és a Telemax is 5 csillagot kap a javításra
-
dutrás
őstag
válasz
Nálam jó.
-
eladogeppc
veterán
Hi aLL !
B190-re frissítés óta a "Ne zavarj" menü nem elérhető !
Egyszerűen visszadob a főoldalra.
Nektek ? -
eladogeppc
veterán
válasz
H.Istvan25 #7488 üzenetére
Ahogy nézem akkuidőben az S7 Edge, tehát nem a sima S7 teljesen pariban, sőt ahogy írják a fórumban, ráver rendesen.
A kamera megitélés kérdése, de nekem olyan fotókat még nem sikerült a Mate 9-el készítenem sötétben, mint amiket az S7 tud. Sajnos abban nagyon jó a szenzor, az OIS-ről ne is beszéljünk.
Én itt úgy érzem mintha nem is lenne. Nekem a kamera nagyon fontos, hogy jó legyen, illetve a Snapi 821 se gyenge. -
H.Istvan25
senior tag
válasz
eladogeppc #7484 üzenetére
Szerintem a Mate 9 után az S7 hatalmas visszalépés, sose váltanék arra. Egyedül a vízállóság szól a Samu mellett, minden másban rosszabb
-
pepetech
őstag
válasz
eladogeppc #7484 üzenetére
Nálam az s7edgét 1 hónap használat után p9 váltotta
. Mate 9 óta rá se nézek samsungra
Mate 9-hez nem is lesz normális VR box sajnos. Maxx a honor 8 pro doboza
-
bokarcsi71
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #7477 üzenetére
köszönöm szépen.
-
pepetech
őstag
válasz
eladogeppc #7481 üzenetére
A boltosok mindig rabló módján üzleteltek. De használtan 110-130 között mozog a jófogáson. Nekem ez lesz az első telefonom amit soha nem fogok eladni nem visz rá az isten. Hogy mennyit ér az pedig releváns. A boltos pedig azt nézi, hogy eladható vagy sokáig ott áll majd. A mate 9 nem tömeg cikk attól, hogy nekünk tetszik a többség nem venné meg mert nagy mert kínai, mert drága mert nem alma, mert nem Samsung...
Jó pár ismerősöm lett akik ilyen helyen dolgoznak. Van aki csak alma és Samsung telefonokat tartanak mert azokat el tudják adni és nincs bent sokáig az üzletben.
-
eladogeppc
veterán
Csak úgy kíváncsiságból megkérdeztem egy GSM boltot, hogy az 1 hónapos Mate9-em - igaz Telenoros - mennyit számítanák be. Vicc. 70eFt. Ez szerintetek komoly?
-
eladogeppc
veterán
válasz
Cingáriusz #7478 üzenetére
Mi a baj a kamerával ?
-
pepetech
őstag
válasz
H.Istvan25 #7475 üzenetére
Én is ezért vettem 35 €-ért
. Abszolút megérte
-
Kamera továbbra is botrány pocsék, frissítés ide vagy oda.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
bokarcsi71 #7476 üzenetére
El lehet:
Menj a Rendszerfrissítésbe, és ott a jobb felső sarokban találsz 3 pontot, beállítások módosítása, majd pedig szedd ki a két pipát.
Indítsd újra a készüléket, és már nem fog keresni.Szerk: Ha nem megy: töröld a Rendszerfrissítés.apk adatait a beállítások, programokban. A rendszer alkalmazások listázását ki kell választani.
Ha ez megvan, ismételd meg a legfölsőben leírtakat. -
bokarcsi71
aktív tag
El lehet tüntetni,hogy ne jelezze van új frissítés, még nem akarom frissíteni?
-
nekem is játékkal ( dragon ball és lord mobile ) automata fényerő, 4G és lett egy laza 6.5 órás sotom
Bár tény, hogy lassabb, mint eddig. De esténként már volt, hogy nem jutott haza, mert hisztizett a metron, most meg 30-40%....
-
pepetech
őstag
válasz
Szpisti #7470 üzenetére
Ebay-ról vettem még 35 € volt most már durván 10 €-ért megvehető
Nagyon erős a cucc sprinterben is használom és amikor megpakoltan pattogok sem esik le a telefon.
-
Vegitaa
senior tag
Srácok milyen az új frissítés? Érdemes feltenni?
(Engem is érdekelne valami app, ami pl. duplakoppintásra feléleszti a telót...)
-
ivatti10
aktív tag
válasz
Szpisti #7468 üzenetére
Aha, erről már én is hallottam.
Sőt használom is. De gyakran van olyan helyzet, mikor nem akarom felemelni az asztalról, vagy nem férek az ujjnyomatolvasóhoz. Olyankor nagyon jól jön, ha érintésre ébreszthetem. Előző telóimnál is használtam, ez most hiányzik. Egyelőre. . .
-
pepetech
őstag
válasz
ivatti10 #7467 üzenetére
Használd az újjlenyomatot és akkor nem kell a gombot nyomkodni
. Kocsiba én gyári mágneses Huawei tartót vettem tokkal együtt. Szellőző rostélyhoz kell rakni és kényelmesen fel tudom oldani a telefont úgy hogy hátul van a leolvasó
. Plusz a nap nem forralja meg a telefont hanem a klíma fagyassza meg
-
ivatti10
aktív tag
A képernyő felélesztésére használ valaki külső programot? Dupla koppintásra, esetleg képernyőn keresztbe áthúzva. Igyekszem tehetmentesíteni a fizikai gombokat. Rootolva vajon működik a dupla koppintás? XDA-n eltérő vélemények vannak róla, többnyire romfüggő.
-
Looserke
őstag
válasz
H.Istvan25 #7465 üzenetére
Factory Price Xiaomi Handheld Mini Tripod 3 in 1 Self-portrait Monopod Phone Selfie Stick Bluetooth Wireless Remote Shutter
http://s.aliexpress.com/fAb6FZRv
(from AliExpress Android)Ezt használtam.
-
mjani1172
addikt
Nekem ez az Ok Google állandóan akar valamit,most megengedtem neki, erre hibával leállt. Nálatok ez működik?
-
Pongi1975
tag
válasz
Tav-Csoves #7457 üzenetére
Igen, működik. Gaben is, ficus10 és én is használtam már.
-
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Pongi1975 #7454 üzenetére
Gondolom működik is nem?
nem mintha Gaben-1971 szakértelmét lebecsülném.
Kipróbáltátok?
((Azért parázom, mert a telefonomnak a kamerája hibás konkrétan egy porszem van a ccd-n vagy a lencsén, szóval mindenképpen majd küldenem kell a TMX-hez, de novemberig nem vagyok az országban, emiatt nagyon kacsintok a nyitás, rootolás irányába.)) -
Pongi1975
tag
válasz
Tav-Csoves #7447 üzenetére
A visszazárásról Gaben-1971 írt:
Itt.
-
ivatti10
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #7447 üzenetére
A Dc-Unlockeres nyitásról van egy leírás a Mate 8 fórum összefoglalójában.
-
eladogeppc
veterán
Köszi szépen !!!
-
73egon
tag
válasz
eladogeppc #7448 üzenetére
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #7448 üzenetére
Van.
Vagy a play-en letöltöd az egyik téma appot(Huawei themes) vagy szétnézel a EMUI Internation Google+ oldalon. Én ezekről tudok.
-
eladogeppc
veterán
Hi !
Van olyan téma ahol a beállítások is sötét ?
Köszi ! -
Tav-Csoves
őstag
Eljutottam addig a pontig, hogy csak egy Enter leütés válasszon el attól, hogy nyissam a BL-t.
Most próbálom azokat össszeszedni, és Hozzátok szólni, akik már voltak nyitott BL-es Mate 9-el a kezükben és sejtéseim szerint vissza is tudtak jönni sértetlen zárt BL-be, gyári állapotba.
Bodrik, Gaben-1971, Pongi1975, tutaj01, Muky_ , ficus10, lezuvius
Valamelyikőtök nem ollózna össze egy szép kerek* leírást?
Hiánytpótló lenne...
Nagyon szépen köszönöm!
*kerek = a kód kinyerésétől kezdve nyitáson át, a TWRP recovery-t felrakása után a vissza gyári állapoton át a piszok mentes zárt BL-ig történő leírást.
-
eladogeppc
veterán
Ha nyitjátok a bootloadert és utána visszazarjátok, annak lesz nyoma ?
-
ivatti10
aktív tag
-
ivatti10
aktív tag
-
Bélaaaa
őstag
válasz
ivatti10 #7432 üzenetére
igen, ezt tedd fel, állítsd be, majd tedd ki ikonként.
(késleltetett zárolást kell bepipálni)
Screen off -
lajozs
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #7435 üzenetére
Ez a színkód a színhőmérséklet szerinti (K°), és esszük-nem esszük, így korrekt.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
eladogeppc #7433 üzenetére
Szóval, ne keresd a logikát...
Például van egy melegítőm szintén kínai.:
Színek jelentése:
Piros: langyos
Zöld: közepes
Kék: forró.Eldobom az @gyam
-
mtm800
senior tag
válasz
eladogeppc #7433 üzenetére
Arany tagság végétől indul még a +2 év gyári gari. Ez az első év amolyan prémium gari.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Tav-Csoves #7421 üzenetére
Köszi , az akkor megvan a vásárlás napjától.
Viszont az "Arany tagság" miért csak 1 év ? -
ivatti10
aktív tag
válasz
Tav-Csoves #7422 üzenetére
Igen, a garanciát sejtettem.
Mate 8.nál már nyitottam Dc Unlockerrel, de ott csak 4 kreditet fizettem, a Mate 9-ért 15 kreditet kérnek, ami azért már jelentős emelkedés, meggondolandó.
Használ valaki Nova launchert, és az ő dupla koppos képernyőlezárását? Ki lehet kerülni, hogy 10 mp halvány képernyő utáni lezárás helyett azonnal működjön a képernyőzár?
-
gabesz839
senior tag
Azt nem értem hogy a stabilizátor miért nem működik 60 fps nél, vagy 4k felvételnél? De más telefonnál is ez van.
-
NY_A
őstag
válasz
Tav-Csoves #7427 üzenetére
Nálam meglepően jól tartja magát. Arra számítottam, hogy majd 2 hetente újra kell kenni, de egyelőre jó.
-
NY_A
őstag
Sziasztok.
Nem tudom emlékeztek-e rá, de én voltam az az elmebeteg aki már több mint két hónapja bekentem szilikon olajjal az üvegfólia peremét. Gondoltam beszámolok a hosszútávú tapasztalatokról.
Bevált a cucc. Az első használat után kb. 2 héttel még egyszer lekentem, és azóta is tartja magát. Kb. az üveglap vastagságának megfelelő mélységű perem maradt az alján, ami kb 3 hét után jött vissza, és azóta is úgy van. Szándékosan nem kentem le ott újra, hogy mennyire szárad ki, de nem lett nagyobb. Alig észrevehető. -
H.Istvan25
senior tag
válasz
Láng Tibor #7424 üzenetére
Ilyen problémák nálam a 182-es szoftal se voltak. Hétfőn talán visszajön a mobil a szervizből, majd felrakom az újat én is
-
gabesz839
senior tag
Ezzel az új frissítéssel nálam egy-két kamara bug eltűnt. Video már nem fókuszál össze vissza, a fényképező pár módja már nem fagy. Mást nem vettem észre.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
eladogeppc #7420 üzenetére
Regisztrálnod kell a Huawei HiCare alkalmazásban. Ennyi.
Szerkesztés: a 3 év garancia is csak így érvényesíthető, és a vásárlástól számított 1 honapod van rá. -
pepetech
őstag
Gyerekek! Ma megkaptam feleségemtől a Huawei Watch black steal órát hát B2 után el vagyok vagyok ájulva
-
ivatti10
aktív tag
Rootolt készüléket használt valaki? Esetleg bootloadert nyitottatok már? Érdekelne a nem fizetős folyamat, amit a Huaweitől kell kérni.
-
Sanki
addikt
válasz
H.Istvan25 #7414 üzenetére
Egyértelmű, hogy jobban jár, én is azért javaslom azt.
-
H.Istvan25
senior tag
Én meg tegnap elszívtam a telefonom mert részeg voltam, elfogyott a cigim és már zárva volt a dohánybolt, de szívás közben több száz fokra melegedett igy már nulla az antutu pontszám
-
H.Istvan25
senior tag
Négy lehetőséged van:
1. Telemaxhoz küldöd, ez a legdrágább de megmarad a gari és biztosan jo lesz
2. Keresel valami szervizt ahol elvállalják olcsóbban
3. Rendelsz alirol egy ebayrol kijelzőt és nekiállsz otthon (legolcsóbb de legkockázatosabb)
4. Rendelsz kijelzőt és keresel valami szervizt ahol beszerelikÉn már volt hogy ismerősnek teloján otthon cseréltem kijelzőt amit én rendeltem, de az nagyon nem Mate 9 árkategóra volt ráadásul 1,5 éves (Alcatel Pop C7) és azt nem érte volna meg Telemaxban javittatni.
-
chab7
addikt
válasz
Tav-Csoves #7402 üzenetére
Kezdem megemészteni, hogy ez már zsebbe nyúlós lesz. Már csak egy tapasztalaton alapuló összeg kellene, mennyi is lesz ennek az ára.
-
chab7
addikt
válasz
H.Istvan25 #7400 üzenetére
Közben megtaláltam én is, hogy a vásárlás napjától
Az pedig május 9, tehát murphy dolgozott, 3 hónap 2 naposan ejtettem le
Majd intézem akkor ha hazaértünk. Az a 30, még ha fájó is de talán nem olyan sok, én kb a dupjájára, triplájára tippeltem.
Posta innen vagy egy hónap lenne hazaküldeni, annyi ideig nem leszek itt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest