- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
válasz
#44059648 #1284 üzenetére
Én is biztos vagyok benne, hogy a tiltást a fejlődés miat kapta. Az alma csak kullog utána, minimális fejlesztés, szinte 0 motiváció, és mégis őrjöng érte a fél világ. A Huawei minden P és Mate széria folyamatos fejlesztései aggodalmat keltetek, ezért szankciózták. A mai napig nem tudták bizonyítani a kémkedést! Csodálkozok, hogy kína nem kezdett bele valai perbe.
-
rdt89
addikt
válasz
#44059648 #1252 üzenetére
Szia, nekem 3 hete volt, hogy az aknába kellett fotózni a vízóra gyári számát és állását. Iphon 15-el próbálta zoom kamerával lefotózni sötét helyen a 2 méter mélyen lévő mérőt és nem jöttek össze jó képek, mondom megpróbálom én is, s mikor a telefonnal lőtt Zoom képre tekintett a Iphone tulaja elkezdi milyen telefon ez? Neki a főkamera se csinál ilyen éles képet, ott elmosolyodva mondtam, hogy Huawei, persze nem ismerte a márkát, pedig az ő márkáját megelőzte ezért szankcionálták szét
-
törölt tag
-
LeMarci
tag
válasz
#44059648 #1224 üzenetére
Teljesen normális hogy az a neve, ahhoz hogy be tudj jelentkezni ezt kellett beállítani a microgben. Így ez egy névtelen ismeretlen eszköz a google számára. A hw verzió az sajnos nem erre utal, az az emui 13.1 és feljebb lévő eszközök számára engedélyezi a system spoofingot és így be tudnak jelentkezni google alkalmazásokba(gmail, maps és társai) hogy ne kelljen emulátorokat használni
-
LeMarci
tag
válasz
#44059648 #1220 üzenetére
A revanced oldaláról kell a managert letölteni, a managerben megnézni mi az ajánlott YT verzió és annak az APKját leszedni. Miután ezek megvannak a managerben a Patcher oldalon kiválasztani a tárhelyet és az imént letöltött apk-t módosítsuk. Vannak alap modifikációk, én ezeket használom, de ajánlom hogy nézdd át ha valami nem tetszene. Ha megvan a YT moddolása ajánlom, hogy a bal alsó sarokban a mentés ikonra menj és a fájlkezelődből telepítsd mivel a manager telepítője sokszor nem csinál semmit és kezdheted újra. Ha telepítetted akkor megnyitod a ReVanced YT-t és felhozza hogy le kell szedni mellé a revanced microg-t. A bejelentkezéshez használdd az 1217. kommentemet mert amúgy nem engedné.
Kb ennyi de ha van bármi kérdésed írj nyugodtan PÜ-t
-
dualcore
őstag
válasz
#44059648 #1182 üzenetére
Köszi az infót.
A hétvégén le akartam menteni a telefon tartalmát PC-re, És érdekes dolgot vettem észre.
A laptopon Win 11 fut, és a Hisute program nem akart csatlakozni, ill. nem ismerte fel usb-n a telefont.
A windows természetesen látta mint meghajtó.Átdugtam az asztali gépbe a telefont, amin még Win 10 fut, ott gond nélkül látta a Hisuite a telefont , és ugye a windows is.
Természetesen frissítést ott sem talált hozzá, Mint ahogyan végigpróbáltam több régióval a Myhuawei appban.
Igaz az Arab emírségeket nem próbáltam.
-
rdt89
addikt
-
rdt89
addikt
-
-
-
LeMarci
tag
válasz
#44059648 #845 üzenetére
Nekem is néhány próbálkozásomba beletellett, hogy működjöna beta, ezekre jöttem rá:
-A huawei ID régiójánák és a teló régiójának ugyanannak kell lennie
- A Beta alkalmazást annak az országnak az oldaláról kell letölteni amilyen régión van a telód(én mindent németre állítottam és így beengedett a német emui betaba)A frissítéseket tekintve az én telóm megragadt a májusin, a lehet c432re csak ezt adták még ki de a tiédhez képest biztos lemaradásban vagyok
-
dualcore
őstag
válasz
#44059648 #815 üzenetére
Az még érthető is,hogy az inaktívat törli, hisz kell az 5 Gb tárhely annak ,aki használja, és lehet tőle adatokat kinyerni a reklámoknak és egyébb zavaró dolgoknak.
Abban igazdvan, hogy az eredeti szlogen már rég érvényét vesztette.
Én is hanyagolom a google fiókot, de napi szinten a driwe miatt nem tudom a cég miatt nélkülözni. Telefonnal már más a helyzet, ott köszönöm nem kell. -
dualcore
őstag
válasz
#44059648 #747 üzenetére
Ha visszaemlékszünk, hogy a huawei usa általi tiltáskor a gazdasági adatok azt mutatták, hogy a huawei több csúcskészüléket adott el az usában mint az apple az usában. Európában meg pláne. Csodák csodája, jött a tiltás. Na nem ez a legnagyobb mocsokság? Egyetértek veled.
Az apple fanok meg még mindig azt szajkózzák, hogy akkor is az iphone bevételei a többek. Na ez engem pont nem érdekel, a fanatikusok akkor is azt veszik, ha méregdrágán adják a mobiljukat.
Gondoljatok bele, technikailag ami a Mate 40 Pro-ban van, az apple 14 meg sem közelíti! Ezzel nem azt mondom hogy rossz lenne az alma, csak apránkként teszegetnek újításokat, és mégis örül az user minden apró szar....k, hogy már nekünk ez is van! Mi meg évek óta használjuk. -
dualcore
őstag
válasz
#44059648 #696 üzenetére
Köszi az infót.
A tableten tényleg nincs annyi app mint a telefonon, gondolom szándékosan.
Nekem tetszik a HOS kinézete.Ferenczi Áko
A JBL appon belül lehet fríssíteni a hangszóró szoftverét, azt nézted már?
Nekem nem csinál ilyet, próbáltam több JBL hangszóróval, legtöbbször közvetlen mellette van a telefon, de van amikor a telefon mozog a hangszóróhoz képest.
Látom meghírdetted a telefont, csak nem kell? -
dualcore
őstag
válasz
#44059648 #694 üzenetére
Igen ez a probléma, hogy nincs infó a témáról sehol.
Az említett YT linken is kérdeztem kommentben, de nem érkezett eddig válasz róla.
Ahogy te is írod, Kínán kívül nem igazán engedik a Harmony OS-t eddig.
Nekem tetszik a HOS.
Írtad hogy a tablet arra frissült. Mi a tapasztalat róla, bejön az op rendszer? -
Ferenczi Áko
addikt
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
#44059648 #656 üzenetére
Király!
Nekem meg a Nillkin Camshield tok jött meg, ami nagyon passzentos, viszont küldöm is vissza mert ugyan az az anyag mint a Nillkin frosted case.. Nem csak nekem, hanem másnak is reped a sarkoknál stb.. Bemegy alá a por..
-
dualcore
őstag
válasz
#44059648 #653 üzenetére
Szinte minden app engedélyezve van az ukkukimélés, ami nincs az a Microsoft 365. Na azt is betettem, kíváncsi leszek rá. Arra gondolok, hogy van egy okosóra-időjárásállomás (bitzwolf) annak kellett a gps hogy a helyi időjárást betöltse, lehet az kavar be.
Már amúgy is terveztem egy FR-t, lehet előrébb hozom, aztán meglátom. -
Zototh64
őstag
-
Zototh64
őstag
válasz
#44059648 #629 üzenetére
Szia!
A számokkal én is tisztában vagyok, viszont némely esetben, mint ezek szerint az enyémben is, ez kevés lehet.
C432 volt az enyém is, ami szerint igen, EU Régiós.
Viszont a Huawei az Imei alapján mondta, hogy ez magyarországi, és ezért az a frissítés ott jár ahol van, az úgy van jól, és kész.
"Normális" C432-ek hiába voltak már 3-4 frissítéssel előrébb.
Ezek szerint, a régión belül is lehetnek különbségek (ország), ami meglepett engem is.Frissítéseket én is mindig a My Huawei app-ban keresek, vagy HiSuit-ban.
Általában jóval hamarább feldobják, mint a beállításokban.Rejoy-t már nézegettem én is. Meggondolandó.
-
dualcore
őstag
válasz
#44059648 #615 üzenetére
A Huawei vezér jelentette be egy videóba, hogy a korábbi csúcs Mate 40 széria megkapja az emui 13-at. valahol egy hosszú videóban a YT-n fent van.
Itt egy nem hivatalos lista amit a huawei készülékek frissítéséről adtak ki 1 hete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest