- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
Pont a vége az ami nekem nagyon fáj.
A Huawei csodákat volt képes művelni, és a többi gyártó csak pislogott mit lehet csinálni egy telefonban.
Akárhogy is vesszük, a Mate 40 pro évekkel vert rá a konkurenciára.
Mai napig szuper telefon, pláne ha azt figyelembe vesszük, hogy már 4 éve folyamatosan megy igen ritkán kapcsolom ki, vagy inditom ujra. -
dualcore
őstag
Szerintem is így lesz, csak ugye itt a Google okoszisztéma nagyon be tud kavarni.
Lehet úgy fogok csinálni, hogy használom mindenre is a Huawei készüléket, és amin baromkodni kellene a googléval, arra használok valami gagyifont amikor nagy ritkán kellene. Addig marad a Mate 40 pro. -
dualcore
őstag
Én még kitartok!
-
dualcore
őstag
válasz
hockeyapu #1293 üzenetére
Vettem magamnak 1 honor 200 pro-t. Na majd jó lesz!!! Aztán fél óra google szopás után, televert reklámmal minden appot ami nekem kellett volna, igy ment a páromnak.
Én meg köszönöm hajtom a mate 40 pro-t. 4 éves és még mindig imádom, és már ahogy többször irtuk is, nincs méltó utód!!! -
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1289 üzenetére
És a Mate 40 pro az valamennyire kivétel, mert még ezen sok minden app fut, ami a többi huawei telefonon már különböző megoldásokkal csak. És igen, sjnos itt MO-n nagyon is kell a google. Olvasom sok fórumban, hogy szívnak az ujabb huawei telefon tulajok, mert egyre több app áll meg. És ezt én is tapasztalom. Fáj elengedni a huawei kezét, mert ilyen telefon csak évek múlva lesz, ha lesz más gyártónak egyáltalán. De a kényszer nagy úr.
-
dualcore
őstag
válasz
#44059648 #1284 üzenetére
Én is biztos vagyok benne, hogy a tiltást a fejlődés miat kapta. Az alma csak kullog utána, minimális fejlesztés, szinte 0 motiváció, és mégis őrjöng érte a fél világ. A Huawei minden P és Mate széria folyamatos fejlesztései aggodalmat keltetek, ezért szankciózták. A mai napig nem tudták bizonyítani a kémkedést! Csodálkozok, hogy kína nem kezdett bele valai perbe.
-
dualcore
őstag
válasz
istvan71 #1280 üzenetére
Sajnos Tramplee nem fogja visszavonni az embargót, csakk fokozni azt más készülékekre is. Lásd az elektromos autót is csesztetik. Szóval nagy bajban vagyok. Nagyon szeretem a telefont, 4 éve használom, és még most is mindenki csak sasol, hogy a tied ezt is tudja. A tárhely, a szenzorok, az akku töltési módok, a kamera, de lehetne sorolni! Hiába jön a mate 70 pro, félek az is csak erős kompromisszummal lehet megoldás, sajnos a google hiánya kezd egyre többször visszaütni. Egyre több app kezd megállni vagy hibát dobni.
-
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1272 üzenetére
Úgy néz ki nekem is az lesz a befutó. Azért szenzorok tekintetében is elmarad a mate 40 pro után.
-
dualcore
őstag
Nos nekem sim nélkül sem talál frisitést.
-
dualcore
őstag
-
dualcore
őstag
Akkor én nyertem!
23. Aug 1. -
dualcore
őstag
válasz
California1 #1222 üzenetére
Én a mai napig azt használom, immár 4. éve, és egyszerűen nem akarom elengedni. Vannak problémák a google miatt, de ezeket elengedtem. Szerencsére amik nekem kellenek, mennek a huawei hivatalos oldaláról. Igy még marad egy darabig.
-
dualcore
őstag
-
dualcore
őstag
válasz
#44059648 #1182 üzenetére
Köszi az infót.
A hétvégén le akartam menteni a telefon tartalmát PC-re, És érdekes dolgot vettem észre.
A laptopon Win 11 fut, és a Hisute program nem akart csatlakozni, ill. nem ismerte fel usb-n a telefont.
A windows természetesen látta mint meghajtó.Átdugtam az asztali gépbe a telefont, amin még Win 10 fut, ott gond nélkül látta a Hisuite a telefont , és ugye a windows is.
Természetesen frissítést ott sem talált hozzá, Mint ahogyan végigpróbáltam több régióval a Myhuawei appban.
Igaz az Arab emírségeket nem próbáltam.
-
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1177 üzenetére
Nem, semmilyen módon sem.
-
dualcore
őstag
Meg mostanában is jövök rá újdonságokra a készülékkel kapcsolatban. 😁
-
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1161 üzenetére
Egyszerűen nem találok méltó utódot, így addig megy mig meg nem hal teljesen!
Az akku több mint 3 év után is 95%-os. -
dualcore
őstag
Még én is 12.0.0.6-on vagyok.
-
dualcore
őstag
válasz
LeMarci #1113 üzenetére
rdt89
Egy évvel kb ezelőttig tényleg így volt, de mára jó ha negyedévente kapunk frissítést sajnos.
Tudom hogy kész a szoftver, de valamiért mégsem tolják kifelé, és nem hiszem hogy a szerverek kapacitása miatt.Amúgy igen sok kis gond áll elő egyre többször. Pl tegnap az AOD-ok között akartam keresni, de konkrétan eltünt a keresési opció.Csak az van amit ő ajánl.
-
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1097 üzenetére
Az enyém eladó ha érdekel! 😁
-
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1085 üzenetére
Üdv neked, legyen örömöd benne!
Én még kitartok! -
-
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1016 üzenetére
Ez az, hogy bármit is nézek egy másik készülékben, csakis a Mate sorozat a nyerő. Ezért várok még, aztán talán jövőre a Huawei feltámad és még jobban odaver a konkurenciának. Addig marad a mate 40 pro.
-
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1013 üzenetére
Én tegnap likvidáltam a facebookot a telefonról, ma reggel 100%-ról estére csak 73%-ra merült. Ez eddig 50% alatt volt nap végére, és nem azért, mert egész nap a facét nézegettem. Cserébe a messenger most nem akar élőben működni, csak akkor kapom meg az üzeneteket, ha megnyitom. (háttérben futás engedélyezve van)
Sebaj, ennyi gondom legyen. A lite progit nem használtam soha, így nem tudom milyen volt élni vele. De ha jól tudom a Meta vissza akarja íntegrálni a messengert a facebookba, mint régen volt. -
dualcore
őstag
Elkezdett vacakolni a töltésvezérlésem. Azzal kezdődött, hogy ha feltettem tölteni a gyári töltőjével, és néhány perc múlva kaptam egy hívást, akkor újraindult a töltés hívás közben. Most már ha felteszem tölteni, szintén a gyári töltővel akkor először csak a gyenge töltés indul el (bár a gyors töltést jelzi) majd ha lehúzom és újra rádugom akkor elindul a györstöltés. persze ezt a százalékos arány is tükrözi. Először fel óra altt 10 %, ha újradugom akkor 10 perc alatt 30-40% töltést kap. Ha vezeték nélkül töltöm 25 wattos töltővel, akkor 10 perc után sem megy feljebb 1 %-ot sem a töltés. Mindent kipróbáltam, másik töltőfej, kábel, ugyanaz a hejyzet. Van itthol több gyári huawei kábel és fej is, azok más készülékkel jól szuperálnak. A telefon a fordított töltéssel jól tölt másik készüléket. Ha 100%-ra töltöm megy 2 napig, tehát elvileg nem akksi baj. A töltőfej és a C aljzat tiszta, ez sem lehet gond.
Na ilyenkor mi van? -
dualcore
őstag
Arra nincs valakinek ötlete, hogy lezárt állapotban a bekapcsoló gombra pl zsebben ne reagálljon. Mostanában feszt kikapcsolódik a zsebemben és ez nagyon idegesítő.
-
dualcore
őstag
A birodalom visszavág.
-
dualcore
őstag
Nos a cikk amiben írták az egy külföldi fórumban volt feltéve. A FB csoportban linkelt cikk már nem elérhető, és hozzászólók írták, hogy nem jelenik meg egyenlőre európában a Harmony OS. Viszont elviekben ha kínai régóra állítod a telefont akkor frissülhet az op rendszer, de a magyar nyelv valószínüleg nem támogatott.
-
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #975 üzenetére
Vagy előfizetel rá, és nem kell vele bajlódni.
-
dualcore
őstag
Szerintem most a Huawei elengedte kicsit a mate 60 pro val. Gondolom az ericcsonnal kötött szerződés a jövőben jobb készülékeket fog szülni. Én megvárom a jövő évet, addig marad a mate 40.
-
dualcore
őstag
Valakinek van valami jó AOD témája. Használjátok e egyáltalán?
-
dualcore
őstag
Hidd el én sajnálom a legjobban. Szerintem magasan a legjobb készülékeket készítette, mind minőségben, és technikai újításokban. Ezért lett a szankció. Azt hogy esetleg kémkedne, mai napig senki nem mutatott fel erre bizonyítékot. Ellenben a google ellen számos ilyen van!!!
-
-
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #884 üzenetére
Én kicsit lemaradtam. Milyen topikról van szó? A link nem mutat semmit.
Szerintem nagyon jó képeket csinál a mobil, én már rég letolyom kinek milyen heppje van, csak mikor ua azt a témát fotózzuk és esik le az álluk, hogy mit tud a Mate 40 pro. Tegyétek ti is ezt.
Szerintem még mindig odaveri a konkurenciát!
Mit tud egy másik mobil, amit nem tud a mienk? -
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #858 üzenetére
Köszi az infókat. Én már várom a megujulást!
Tegnap voltak nálam a haverok, kaja, pia, buli. Aztán az egyik büszkén mutatja, hogy a xiaomi mobilja 940 Fps-ben milyen szépen lassítja a tüzet. Mutatom neki, hogy én ugyenezt tudom 3840 Fps-el. Hát kicsit leesett az álla. -
dualcore
őstag
válasz
#44059648 #815 üzenetére
Az még érthető is,hogy az inaktívat törli, hisz kell az 5 Gb tárhely annak ,aki használja, és lehet tőle adatokat kinyerni a reklámoknak és egyébb zavaró dolgoknak.
Abban igazdvan, hogy az eredeti szlogen már rég érvényét vesztette.
Én is hanyagolom a google fiókot, de napi szinten a driwe miatt nem tudom a cég miatt nélkülözni. Telefonnal már más a helyzet, ott köszönöm nem kell. -
dualcore
őstag
Én jobban örülnék a 3D fotó funkciónak, de ugye azzal a céggel is megszünt a kapcsolata a huaweinek.
-
dualcore
őstag
Egy ismerősöm most hírdet Mate 40 Prot, ha valaki esetleg keresne.
-
dualcore
őstag
Azért ha megnézzük a jófogast, azonnal látszik rengeteg kamu hirdetés!
[link] -
dualcore
őstag
Üdv.
Ha a csatlakozót nézed, akkor ne a konnektorban keresd a port, hanem a telefon aljában lévő csatlakozóban. Erre utalt a kolléga is. A telefon csatiban felgyülemlik a szösz, kosz, és attól nem megy be teljesen a csatlakozó, így nem indul el a gyors töltés.
Ha gyári kábellel töltöd, akkor a 66 wattos töltő csatija narancs sárga színű, így a kábel csati belselye is narancs színűnek kell lenni. De a lila csatis kábel is tudja a 66 wattos fejjel a szuper gyors töltést. -
dualcore
őstag
Mai világban van olyan aki a telefon hangszóróit hallgatja? Nekem max kicseng és kész!
Na persze tényleg szépn adja ki a hangot. -
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #754 üzenetére
Nekem akkor merül jobban, ha be van kapcsolva a mobiladat. Ha nincs és csak wifi meg BT megy egész nap (mert az folyamatos nálam) akkor lazán megvan a 2 nap. Bankolok, rengeteg hívás, kevés face, sok messenger, viber, és a többi sallang. Ha emellé bekapcsolom a mobilnetet, de ugyanúgy wifin vagyok, lemegy 1-1.5 napra, az okát nem tudom.
Nekem 12 van fent, a 11-es en tovább bírta nálam is. -
dualcore
őstag
válasz
#44059648 #747 üzenetére
Ha visszaemlékszünk, hogy a huawei usa általi tiltáskor a gazdasági adatok azt mutatták, hogy a huawei több csúcskészüléket adott el az usában mint az apple az usában. Európában meg pláne. Csodák csodája, jött a tiltás. Na nem ez a legnagyobb mocsokság? Egyetértek veled.
Az apple fanok meg még mindig azt szajkózzák, hogy akkor is az iphone bevételei a többek. Na ez engem pont nem érdekel, a fanatikusok akkor is azt veszik, ha méregdrágán adják a mobiljukat.
Gondoljatok bele, technikailag ami a Mate 40 Pro-ban van, az apple 14 meg sem közelíti! Ezzel nem azt mondom hogy rossz lenne az alma, csak apránkként teszegetnek újításokat, és mégis örül az user minden apró szar....k, hogy már nekünk ez is van! Mi meg évek óta használjuk. -
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #746 üzenetére
-
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #744 üzenetére
Ezen nincs mit vitázni, csak a tényeket kell figyelembe venni. És akkor most készül az újabb szankciós törvény!
-
dualcore
őstag
Igen kijelnethető, hogy ez volt a csúcsmobil a huaweinek. Nagyon sajnálom, hogy elkaszálta a usa szankció, na ugye azt még ezidáig senki sem igazolta, hogy kémkedik a huawei. Na de hogy az összes usa tech cég kémkedik az ugye normális?
Az 5G engem annyira nem érint, eddig ahol jártam bármilyen országban egyszer nem jelezte ki az 5G hálózati sebességet, de nincs is rá szükségem. Szóval ahogy írtam, hajtom ameddíg szuperál, utána meglátom hogy milyen huawei lesz a következő. -
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #740 üzenetére
Nemrég írtam, hogy Samsung és Iphone fóbiám van. Most már talán megérted miért van ez. Egyszerűen nem üti meg a szintet egyik sem.
-
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #734 üzenetére
Ne vedd rossz néven előre elnézést kérek!
Ha az elmúl időt veszem figyelembe, amit írtál, abból már le lehetett szűrni, hogy te nam akarsz megválni a telefontól és ő sem tőled! Vágyol az újabb (talán jobb) készülékre, de nem kapsz!
Úgyhogy űljél le szépen a popódra és használd megelégedéssel a MATE 40 PRO-t
Tisztelettel egy boldog tulaj! -
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #727 üzenetére
Megértettem.
Azért írtam, hogy azonos körülmények közötti fotókat szeretnék látni, mert tudom hogy megelőzte korát. Pusztán csak azt szeretném látni, hogy van-e minőségi javulás, vagy csak mennek oldalra azóta.
Én biztosan nem cserélem le míg szuperál.
Samsung és szifon fóbiám van!
A többit hagyjuk! -
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #724 üzenetére
Ez a teszt úgy lenne szép, ha te csinálnál fotót ugyanazon viszonyok között mindkét telefonnal! Megvan még a Mate 40 pro?
A mate 40 pro-ban nem csalódok, mobilhoz képest nagyon is jó, pláne úgy, hogy 2 éves technikát hasonlítunk a majnem mai technikához.
Jó a xiaomi, de nagyon látszik a filter.
És a Mate 40 pro ahogy rdt89 is írta, gcam nélkül tudja amit tud. -
dualcore
őstag
válasz
Ferenczi Áko #714 üzenetére
Sokan megilyednek a GMS hiánya miatt, nehéz lesz eladni. Ahogy telik az idő, ez sajnos csak rosszab lesz. Pedig egy brutál jó készülék. Egyik másik tanítványom érdeklődik utána, de csóróság van náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest