- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeMarci
tag
-
rdt89
addikt
Mellé nem fogsz nyúlni az biztos, de akkor már kicsit ráfizetnék és Mate 50 Pro-ra áldoznék be, vagy esetleg még a Mate 40, azért azok a featur-ek amiket tud, hogy nézi mikor pislantasz a kijelzőre, a 3 koppos hangerőszabályzás, a TOF kamera 3D arcazonosításhoz elől, a mind a 3 kamerával 4k/60fps rögzítés, az előlapi 4k60fps, a nagyon jó széleslátó hátlapi kamera, ezek úgy tudom a P50-ból hiányoznak, vagy rosszabb konfigurációban van benne.
De ettől függetlenül a P50 Pro is remek választás, pláne, hogy látom milyen áron vannak, már konkrétan a középkategória aljával versenyez
-
törölt tag
Szia!
Nekem a Mate 40 Pro előtt P30 Pro volt, teljes GMS támogatással.
A P30 Pro-n használt appok nagy része a Mate 40 Pro-n is fent van és működnek. (Néhány app esetében van 1-2 nem lényeges funkció, amelyik GMS hiánya miatt nem megy, de ezeket amúgy sem használom.)
Egyáltalán nem hiányzik a gugli. Az AppGallery, a Petal Search és néhány a P30 Pro-ról átmentett apk, valamint az APKPure és az Uptodown app áruházak segítségével az appokat naprakészen tudom tartani, illetve az appokat ezekből a forrásokból szerzem be.
Néhány guglis app is tökéletesen fut GMS nélkül is. Pl. a Fordító, a Térkép, és még a Lens is megy (ehhez fel kellett tenni a Google appot, amelyik csak a Lens miatt van fent). De még a Chrome is teljesen jól működik (egyébként a Huawei böngészőt használom), illetve kipróbáltam a Fotók appot is. A Térképnél és a Fordítónál néha feljön egy ablak, hogy gugli-fiókba jelentkezzek be, de ezeket figyelmen kívül lehet hagyni.
Youtube helyett jó ideig használtam a Youtube Vanced-et (az app parks oldalról a YT nevű appot kell letölteni, az telepíti a Youtube Vanced, a Music Vanced és a microG appokat). Ha bejelentkezünk a gugli-fiókkal, a Youtube Premium összes előnye elérhetővé válik.
Aztán találtam egy olyan appot, amelyiknél nem kell a gugli-fiókkal mókolni, meg azon izgulni, hogy a gugli mikor fedezi fel, hogy nem kompatibilis eszközről használjuk a Youtube Premium funkcióit teljesen ingyen. A NewPipe apphoz nem kell gugli bejelnetkezés, a videókat megszakítások nélkül lehet nézni, van háttérben való lejátszás, kép a képben, be éehet állítani, hogy az app milyen füleket mutasson (pl. a Felkapott nevű részt ki lehet kapcsolni. Az App ingyenes, az appon belül ennek ellenére nincsenek reklámok. Az AppGallery-ben fent van az app, de egy régebbi verziója, a legfrissebb verzió az app honlapján (newpipe.net) érhető el és az appon belül is lehet ellenőrizni, hogy van-e újabb verzió.
A honlapról tölthető le az eredeti app, az AppGallery egy régebbi verziót és ki tudja, mennyi klónt dob fel. Rengeteg utánzat van. Pl. kipróbáltam a Play Tube appot is, de az tele van reklámokkal és vannak benne bugok is. A sok klón és utánzat közös vonása, hogy az app felülete, kinézete szinte teljesen olyan, mint a Newpipe-nál, de ezeknél a klónoknál nincs annyi testreszabhatósági lehetőség (pl. A felkapottak és a többi fül nem tüntethetőek el). Ami még fontos lehet, hogy a videókat nem lehet lájkolni, nem lehet hozzászólni. Viszont a videókat MP4 formátumban le lehet tölteni! A feliratkozásokat és az app beállításait el lehet menteni fájlba, illetve ezeket egy -két koppintással vissza lehet állítani.
Korábban kipróbáltam a GSpace-t, illetve a Gbox régebbi verzióját. A Gbox-szal alig tudtam valamit letölteni. Olvastam, hogy most már külön letölthető appok is használhatók a Gboxon kívül is, nem minden az appon belül fut.
-
LeMarci
tag
Gboxból mostmár meg lehet nyitni a play store-t szóval nincs annyira lezárva mint régen, igaz még mindig van néhány alkalmazás amit nem enged telepíteni de erre van az alkalmazás klónozás. Üzeneteket is küldi rendesen.
Bár csak azokhoz az alkalmazásokhoz ajánlom amik nem futnak rendesen gms nélkül, mivel minél több van gboxon belül annál többet fogyaszt a nyitva tartásával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest