- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
-
Zototh64
őstag
válasz
#44059648 #629 üzenetére
Szia!
A számokkal én is tisztában vagyok, viszont némely esetben, mint ezek szerint az enyémben is, ez kevés lehet.
C432 volt az enyém is, ami szerint igen, EU Régiós.
Viszont a Huawei az Imei alapján mondta, hogy ez magyarországi, és ezért az a frissítés ott jár ahol van, az úgy van jól, és kész.
"Normális" C432-ek hiába voltak már 3-4 frissítéssel előrébb.
Ezek szerint, a régión belül is lehetnek különbségek (ország), ami meglepett engem is.Frissítéseket én is mindig a My Huawei app-ban keresek, vagy HiSuit-ban.
Általában jóval hamarább feldobják, mint a beállításokban.Rejoy-t már nézegettem én is. Meggondolandó.
-
Zototh64
őstag
válasz
Ferenczi Áko #625 üzenetére
Értem, így akkor más a helyzet természetesen.
Én meg így jártam anno, a Huawei-től vett telóval.
Azóta már vagy változott a helyzet (remélem ez történt), vagy a szolgáltatósok nem Magyar régiós telókat árulnak.
Minden esetre én elég hárklis vagyok a biztonsági frissítésekre, így feladtam ezt a harcot azzal a készülékkel.
Viszont nagyon hiányzik, úgyhogy ha már így jönnek szépen a frissítések, akkor hátha sikerül újból beneveznem egyre. :-) -
Zototh64
őstag
válasz
Ferenczi Áko #622 üzenetére
Sajnos, ha echte Magyar régiós a készüléked, akkor rettenetesen ritkán kap valamiféle frissítést. Anno ezzel én is harcoltam, és akkor a Huawei azt mondta, hogy sajnos ez van. Mások kapták némi túlzással havonta, nekem meg egy háromnegyed éves biztonsági frissítés volt rajta.
-
Zototh64
őstag
válasz
hockeyapu #598 üzenetére
Én is elszoktam olvasgatni a teszteket a számomra érdekes készülékekről, de inkább csak iránymutatásként, illetve örülök, ha van benne esetleg 1-2 funkcióról említés, amiről mondjuk nem tudtam, stb.
Fotózásban viszont az inkább a mérvadó számomra, amikor én csinálok egy fotót, videót, és az mit tud, milyen minőségű, stb.
Ferenczi Áko-val egyet értek, tényleg jobb a Mate. -
Zototh64
őstag
válasz
Ferenczi Áko #553 üzenetére
Huawei oldalról leszedet az AppGallery-t, és onnan mindent leszedhetsz, ami Huawei, a Samu telefonra.
A Note 20 Ultra 5G-t én is így használom, és tökéletesen működik.
De nyilván a Mate 40Pro a sokkal nyerőbb, mint bármelyik Samu. -
Zototh64
őstag
válasz
Zototh64 #438 üzenetére
Ezt a választ kaptam:
"Ellenőriztem a GBB......... sorozatszámot, mely alapján a készüléke forgalmazási régiója magyar.
Valamint a Build-szám alapján a régiónkban elérhető legfrissebb verzió fut rajta. Jelenleg nincs további elérhető frissítés erre a típusra."Ez van nálunk állítólag, egy zászlóshajóval.
Vagy, nem szabad itthon ilyen telót venni. -
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Van még valaki rajtam kívül, aki 12.0.0.218 fw-n van?
Sehol nem talál frissítést még mindig, és így a biztonsági frissítésem is december 1.
Ez utóbbi aggaszt kicsit. -
Zototh64
őstag
Jött már meg valakinek a 228-as frissítés?
-
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom, hogy vissza térek kis kitérő után (Mate 30 Pro-t váltottam le egy Samu Note 20 Ultrára) a Huaweihez.
Így a Mate 40 Pro lenne a gondolat tárgya.
Kérdésem, hogy frissítések terén hogy áll ez a széria?
Egyéb gondolatokat is szívesen meghallgatok. :-)Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hardcore café
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ingatlanos topic!
- Elektromos autók - motorok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest