- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi SIM-ek itthon
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
válasz
California1 #1222 üzenetére
Én a mai napig azt használom, immár 4. éve, és egyszerűen nem akarom elengedni. Vannak problémák a google miatt, de ezeket elengedtem. Szerencsére amik nekem kellenek, mennek a huawei hivatalos oldaláról. Igy még marad egy darabig.
-
törölt tag
válasz
California1 #1222 üzenetére
Helló!
Igen, a Huawei még ott van a mobiltelefonpiacon. 2019-ben az USA tiltólistára tette a Huawei-t. Ezért a 2019 májusa után gyártott eszközökön (telefon, tablet) nincs Google Mobilszolgáltatások csomag (GMS) előre telepítve. A tiltás egyelőre maradni fog.
A Huawei a tiltás után egy kissé megdöccent és felborult az év eleji-év végi csúcskategóriás készülékek megjelenése, de mára már ez visszaállt. Kínában a telefonokon, tableteken a Huawei által fejlesztett HarmonyOS fut. Kínán kívül pedig az újabb tableteken és egyéb eszközökön (okosóra, aktivitásmérő stb.) HarmonyOS fut, a telefonokon pedig Android-alapú (AOSP) EMUI rendszer van.
A Google appok használatára vannak különböző megoldások, de ezek nem 100%-ban adják vissza az előre telepített GMS-élményt. A Huawei saját alkalmazásáruházában elérhető 2 olyan app, amelyeken keresztül elég sok Google Play szolgáltatásokat igénylő app futtatható. A 2 app a GSpace és a GBox.
A Huawei Mate 40 Pro egy nagyon jól összerakott, kiváló készülék. Több, mit másfél éve használom és ezalatt sikerült elég sok appot tesztelni és a legtöbb olyan appot tudom használni, illetve találtam Google-alternatívákat, amelyeket korábban a P30 Pro-n használtam. Az általam használt Mate 40 Pro felújított készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- PlayStation 5
- NVIDIA® driverek topikja
- Aktív hűtés és nagy aksi várható 9 hüvelyken
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest