- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
válasz
California1 #1222 üzenetére
Én a mai napig azt használom, immár 4. éve, és egyszerűen nem akarom elengedni. Vannak problémák a google miatt, de ezeket elengedtem. Szerencsére amik nekem kellenek, mennek a huawei hivatalos oldaláról. Igy még marad egy darabig.
-
törölt tag
válasz
California1 #1222 üzenetére
Helló!
Igen, a Huawei még ott van a mobiltelefonpiacon. 2019-ben az USA tiltólistára tette a Huawei-t. Ezért a 2019 májusa után gyártott eszközökön (telefon, tablet) nincs Google Mobilszolgáltatások csomag (GMS) előre telepítve. A tiltás egyelőre maradni fog.
A Huawei a tiltás után egy kissé megdöccent és felborult az év eleji-év végi csúcskategóriás készülékek megjelenése, de mára már ez visszaállt. Kínában a telefonokon, tableteken a Huawei által fejlesztett HarmonyOS fut. Kínán kívül pedig az újabb tableteken és egyéb eszközökön (okosóra, aktivitásmérő stb.) HarmonyOS fut, a telefonokon pedig Android-alapú (AOSP) EMUI rendszer van.
A Google appok használatára vannak különböző megoldások, de ezek nem 100%-ban adják vissza az előre telepített GMS-élményt. A Huawei saját alkalmazásáruházában elérhető 2 olyan app, amelyeken keresztül elég sok Google Play szolgáltatásokat igénylő app futtatható. A 2 app a GSpace és a GBox.
A Huawei Mate 40 Pro egy nagyon jól összerakott, kiváló készülék. Több, mit másfél éve használom és ezalatt sikerült elég sok appot tesztelni és a legtöbb olyan appot tudom használni, illetve találtam Google-alternatívákat, amelyeket korábban a P30 Pro-n használtam. Az általam használt Mate 40 Pro felújított készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gaming notebook topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest