- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
Pont a vége az ami nekem nagyon fáj.
A Huawei csodákat volt képes művelni, és a többi gyártó csak pislogott mit lehet csinálni egy telefonban.
Akárhogy is vesszük, a Mate 40 pro évekkel vert rá a konkurenciára.
Mai napig szuper telefon, pláne ha azt figyelembe vesszük, hogy már 4 éve folyamatosan megy igen ritkán kapcsolom ki, vagy inditom ujra. -
dualcore
őstag
Szerintem is így lesz, csak ugye itt a Google okoszisztéma nagyon be tud kavarni.
Lehet úgy fogok csinálni, hogy használom mindenre is a Huawei készüléket, és amin baromkodni kellene a googléval, arra használok valami gagyifont amikor nagy ritkán kellene. Addig marad a Mate 40 pro. -
LeMarci
tag
-
törölt tag
Nem vagy egyedül. Tegnap olvastam egy hozzászólást (december 27.) a huaweiblog.de oldalon, a Mate 40 Pro EMUI 13 frissítéséről szóló cikk alatt. A hozzászóló felvette a kapcsolatot a Huawei ügyfélszolgálattal, ahol azt mondták neki, hogy Németországban egyelőre nem érkezik az EMUI 13.
Ha a build-számot és a sorozatszámot elküldöd emailben a Huawei ügyfélszolgálatnak, talán tudnak információt adni.
-
törölt tag
Teljesen jogos a felvetés. Valóban nem gyártottak és adtak el olyan sokat a Mate 40 Pro-ból, mint pl. a Mate 20 vagy a P30 sorozatok nodelljeiből.
Az utóbbi 1-2 napban emaileztem egy kicsit, aziránt érdeklődve, hogy mi a helyzet a Mate 40 Pro EMUI 13 frissítésével.
Először a Huawei Magyarországnál érdeklődtem, hogy mi a Huawei hivatalos frissítési ütemterve a Mate 40 Pro frissítéssel kapcsolatban. Konkrétan arra kérdeztem rá, hogy a C185 régiós frissítéssel kapcsolatban tudnak-e valamit mondani.
Ez a válasz jött: "Sajnos rendszerünkben egyelőre nem szerepel az Ön által említett régió az EMUI 13 frissítési tervben.
A C432 régió már benne van az ütemtervben, ezen régiós készülékek frissítése már folyamatban van."Mondjuk, a C432 (európai) Mate 40 Pro esetében csak 1-2 képernyőképet láttam eddig a neten. Valami fennakadás lehet?
A Huawei Central-nak is küldtem egy emailt, és leírtam, hogy mit írt a Huawei Magyarország.
Erre ez a válasz érkezett: "Yes, you are right, the delay should be removed soon. (Igaza van. A késedelemnek hamarosan meg kell szűnnie.)"
Szóval, valami gubanc lehet. Lehet, hogy valami bugot találtak a frissítésben???
Remélem, hogy hamarosan megindul a frissítés minden régióban.
-
törölt tag
Nekem se hiányzik a gugli. A Mate 40 Pro-t használva látni lehet, hogy nagyon durván kémkedik ez a cég a felhasználók után. Kipróbáltam néhány guglis appot, és kiválóan futnak GMS nélkül is. 1-2 néha feldob egy ablakot, hogy jelentkezzek be a gugli-fiókba, de ezt be lehet zárni.
Már egy jó ideje nincs olyan mobileszközőm, amelyen be lennék jelentkezve a gugliba. Néha jön emlékeztető email, hogy felhívják a figyelmemet, hogy miként rendelkeztem a gugli-fiókom sorsa felől a halálom esetén.
A korábbi GMS által támogatott telefonjaimon használt appok túlnyomó többsége működik a Mate 40 Pro-n is, amelyik nem, arra találtam nagyon jó alternatívékat.
Az Eye on Display funkciót én is nagyon szeretem.
-
Ferenczi Áko
addikt
Érdekes, hogy a P50 Pro-n ha elindítok egy alkalmazást gspace-en keresztül, akkor egy kis Google reklámot nyom az elején.. Mate-nél semmi ilyen nincsen.. 🤔
Valamit azért az a kis előlapi sziget is sok dolgot rejt, ami a P50 Pro-ból hiányzik.. A tekintetfigyelő, hogy addig nem alszik el a kijelző amíg nézem, és a mindig aktív kijelzőnél is parádés, hogy akkor villan fel a kijelző, ha ránézek.. -
-
Ferenczi Áko
addikt
Képzeld, van most nálam egy másik Honor magic 5 Pro, de most meg a Mate 40 Pro-nak volt jobb a kamerája.. A macskát fotóztam megint.. A Honornál emosódott volt a szőr meg a háttér, a Huawei sokkal több részletet látott.. Na mindegy, hát én csodálkoztam, hogy egy reakció nem jött azokra a képekre, sőt most már nem is látom őket.. Egyébként aki akarja, itt meg tudja nézni őket: [link]
Más: Lehet tudni, hogy kb mikor kapjuk meg az EMUI 13-at? -
LeMarci
tag
Amit így gyorsan ki tudtam deríteni:
Vééégre androidos alapokat is frissítettek, android 12 fut az emui 13 alatt [kép] [kép] .
Az animációk sokkal fluidabbak
Sok alkalmazás az andoid frissítés miatt máshogy néz ki, köztük az üzenetek is.
Valamiért a notification bar elrendezését megváltoztatták, mostmár a jobb sarok helyett a bal szélen van az óra [kép]
Aki gboardot használ, annak elég nagy változás lesz, mind kinézet mind használat terén.
Megjelentek az alkalmazás alatti csíkok, ugye amit fel lehet húzni, ezt nem sokat fogom használni mert csak agyári alkalmazások tudják és abból sem sok.
A group widgetekről majd beszámolok ha rájöttem hogy működnek -
törölt tag
Így vagyok ezzel én is. Nagyon ráuntam a guglira. 1-2 guglis appot kipróbáltam és működnek a Mate 40 Pro-n. Csak azért nyavalyognak néha, hogy jelentkezzek be a gugli-fiókba. Nagyon örülök, hogy nem tudnak nyomon követni és elmenteni minden előzményt.
A többi appot, amelyet a korábbi telefonon használtam, mind megtaláltam és mindegyik hibátlanul fut. Még fut 2-3 guglis app előfizetés (éves előfizetések), ezek év végén lejárnak és utána lehet, hogy törlöm is majd a gugli-fiókomat.
-
törölt tag
Vagy csak az árat nézik. A nagybátyám pl. vett egy P40 lite-ot, mert a szolgáltatónál azt adták kedvező áron, kedvezményes készülékváltás keretében, 2 év hűségre. Aztán meglepődött, hogy nincs rajta GMS. Tőlem kért tanácsot. Akkor még a GSpace nem volt ismert, egyéb módszerek nem működtek, de valaki időküzben szólhatott neki, mert amikor legközelebb találkoztunk, már fent volt a GSpace és jó pár guglis app is.
-
dualcore
őstag
Szerintem nem egy készülékről írunk.
A fő kamera 50 MP f/1.8, másod kamera 13 MP f/2.2
Ateljes leírást itt találod, ha érdekel. -
dualcore
őstag
Én a Mate 20 pro után vettem egy Xiaomi 11T, de a sírás elkapott 1 hét után, így lett azonnal a Mate 40 Pro. A feleségem akkor egy Xiaomi 11T pro-t kapott, elvan vele de időnként panaszkodik. Ő nincs meg Google nélkül ezért lett így.
Ígéretesnek tűnik ha mégis váltani kellesz, a Lenovo Think Phone by Motorola. Gondolom az ára is borsos lesz a spec alapján.Ferenczi Akos
Elvileg már tavaly novemberre ígérték az emui 13-at, igy eléggé késnek vele.
-
dualcore
őstag
Ezért hagytam fel más topikok olvasásával. Míg bírja a mate 40 pro bizony addig megmarad. Hátha enyhül majd a szankció addíg.
A google híányára.- Mostanában, hogy a Youtube és társai elkezdenek árat emelni, meg a Chrome is tiltja a blokkolókat, kiváncsían várom a sok negatív kommentet majd.
Köszönöm tökéletesen megvagyok a Google nélkül!!! -
dualcore
őstag
Ha összeszeded az extrákat, mint amoled kijelző, fejlett ujjlenyomat és arcfelismerő, infra, NFC, 8/256 tár, 66 Watt töltés, és vissza töltés vezeték nélkül, Kirin csúcs proci, kurva jó kamera elől hátul, és rengeteg extra ficsőr, ami nélkül én már nem tudok-tudnék meglenni!
Szóval én is remélem hogy helyre áll a rend, de ma is olvastam, hogy már minden eszközüket szankcionálni akarják. -
Ferenczi Áko
addikt
Mondjuk úgy, hogy remélem a Samsung nem lesz jobb telefon.. Magasra tette a lécet a Huawei nagyon.. Ma volt pl egy olyan, hogy jött egy csomagom, 200K volt, kivételesen kártyával fizettem.. Volna.. Csak 50ezres limit volt beállítva az OTP applikációban. Kb ugyan annyi időbe telt átállítani, mint egy GMS támogatást élvező telefonon, szóval ja, nem hiányzik semmi sem, csak ki akarom próbálni, hogy a Samsung mennyire kurvult el miután a Huawei már nem kapott GMS-t..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest