Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz neo-geo #1189 üzenetére

Üdv a Mate 40 Pro topicban!

Alapvetően a rendszerfrissítések során nem törlődnek a telefonon tárolt adatok (fájlok, névjegyek, alkalmazások adatai stb.), kivéve, ha a frissítés visszafelé, egy korábbi verzióra történik (downgrade/rollback).

Általában ajánlani szokták a rendszerfrissítések előtt az adatok elmentését, de nincs kötelező előírás, hogy milyen adatokat kell menteni. A felhasználó döntheti el, hogy milyen adatokról készít biztonsági mentést.

1. A biztonsági mentést el lehet végezni a telefonon, amennyiben a telefon tárhelye memóriakártyával van bővítve, vagy van OTG-kábel és akkor külsö USB-meghajtóra lehet menteni az adatokat.

2 A másik lehetőség a Huawei Drive-ra történő mentés. Alapból minden Huawei-felhasználónak, aki Huawei ID-t regisztrál, van 5 GB ingyenes tárhelye (ez tovább bővíthető persze, de az már fizetős).

3. A harmadik lehetőség a telefon USB-kábellel történő összekapcsolása egy számítógéppel, a mentés a számítógépről a HiSuite nevű program segítségével végezhető el.

Az 1. és 3. opciónál pl. teljes mentést szoktam végezni, illetve korábban előfordult, hogy az 1. lehetőségnél csak egyes appokról készítettem biztonsági mentést. A Huawei Drive-ra történő mentés hetente 1 alkalommal, automatikusan történik és a telefonon nálam a következő adatok mentése van bekapcsolva:

A P Smart Z-n még van Google? Mert akkor talán (de ebben nem vagyok biztos) a Google Drive-ra is lehet adatokat menteni.

Új hozzászólás Aktív témák