- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
#91658752 #1232 üzenetére
Nekem már volt több telefonom is: Mate 40 Pro, P30 Pro, Samsung Galaxy s23 ultra. Mindig kiváló, hibátlan munkát végeztek. Mielőtt eladtam a Mate-et, (semmi baja nem volt) de egy akksi és kijelzőcserét kértem: gyorsan merül, és a kijelzőnek már nem olyan erős a fénye mint anno. Kicseréltek mindent. Az S23 ultra amit most árulok, betört a kijelzője, és full kicseréltek mindent: kijelző, hátlap, akksi, keret. Olyan mint ha új lenne.. Sokan szidják, de én szerencsére nem tudok rájuk rosszat mondani..
-
-
törölt tag
válasz
#91658752 #1229 üzenetére
Helló!
Nálam fent van a Google Lens (ehhez kell a Google app), a Google Fordító és a Google Térkép. Ezek önmagukban működnek. Igaz, a Térkép esetében egy korábbi verzió van fent, mivel a 11.111.0202 utáni verzióknál az app nem jeleníti meg a térképet. Youtube helyett ott van a NewPipe. Ehhez nem kell gugli-fiók, így nem lehet lájkolni, kommentelni, viszont a videók, illetve az audió letölthető és minden egyéb megvan, ami a Youtube Prémiumnál (kép a képben, háttérben való lejátszás, lezárt képernyő melletti lejátszás stb.). De jó a Youtube Revanced is.
A GSpace-t éés a GBox-ot is próbáltam (a GSpace-nél megvettem a reklámmentességet). Nem rosszak, de nekem a fent leírtak teljesen megfelelnek.
-
törölt tag
válasz
#91658752 #1184 üzenetére
Szia!
Igen, a GSpace esetében fizetni kell a reklámmentességért, a GBox egy ideje már reklámmentes és ingyenes. Mindkettőt próbáltam már, de az általam használt guglis appokat tudom gugli-fiók nélkül is használni, illetve vannak alternatívák. A Térkép esetében egy régebbi verzió van fent, mert a 11.111.202 utáni verziók esetében a térkép nem jelenik meg, üres képernyő van. Youtube helyett a Newpipe van, illetve a Google Lens-et használom még, ahhoz kell a Google alkalmazás is. Ezeken kívül még a Google Fordító van fent. Van egy online szótár is a Farlex-től, ahol a legújabb verzióhoz kell a Google Play szolgáltatások. Viszont találtam egy korábbi verziót, amelyik anélkül is prímán fut. Nagyon hasznos app, mert többnyelvű szótár és a neten fellelhető szótárakból szedi össze az infókat, illetve a Wikipedia-ról. Tavaly novemberben töröltem a gugli-fiókomat, de nemrég létrehoztam egy újat, tartalék megoldásnak, mert azt olvastam több helyen, hogy gugliék rá akarnak szállni az olyan Youtube-alternatívákra, amelyeken reklám nélkül lehet nézni a videókat. Sajnos, a Newpipe és a Revanced is a célkeresztbe került.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest