-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moszi
csendes tag
válasz
philoxenia #931 üzenetére
P7-el én személy szerint küzdöttem egy kicsit mert rózsaszín árnyalatú képeket készített. Kétszer is ki lett cserélve. De nagyon tetszett már akkor is a kinézete.
-
Moszi
csendes tag
válasz
philoxenia #927 üzenetére
Szép, nekem P9-ből volt lite és sima is. De igazán a P10 fogott meg.
-
törölt tag
válasz
philoxenia #911 üzenetére
Igen, habár az app felső sarkában nem írja ki, hogy Youtube Premium, de minden Premium funkció működik (a kísérleti funkciók csak akkor, ha egyébként is Premium előfizetés van). Egyébként van egy eldugott beállítás, ahol be lehet kapcsolni, hogy a Youtube Premium felirat legyen felül Youtube helyett.
A videók nem állnak le a képernyő lezárásakor, van kép a képben mód is. Nincsenek reklámok. A Youtube Vanced-ben ezek megvannak, csak sz a lényeg, hogy be kell jelentkezni a gugli-fiókkal. A microG app ehhez van. Ami fontos, hogy a bejelentkezéskor a bal alsó sarokban lévő Huawei opcióra kell koppintani és úgy bejelentkezni. A gugli-fiók felé az app egy olyan telefon azonosítóját küldi el, amelyen van GMS támogatás. Nálam, ha jól emlékszem, Pixel 4 XL volt. Egyszer nem figyeltem és simán a bejelentkezés gombra koppintottam a jobb alsó sarokban. Pár nap elteltével elkezdett nyavalyogni az app, hogy nem tudja lejátszani a tartalmakat.
Érdemes néha az app parks oldalán megnézni, hogy a YT appnak van-e újabb verziója. A legújabb verzió 3.1.2. Egyszer belefutottam abba, hogy a Youtube 17-es verziója volt fent (a YT ezt telepítette) és egyik nap bármelyik videóra koppintottam, hibaüzenet jelent meg, hogy a tartalom a Youtube újabb verziójában tekinthető meg.
Szerencsére, a fejlesztő egész hamar reagált és kitolta a mostani verziót, amely már a 18-as Youtube-ot rakta fel. A YT appot a telepítés után el lehet távolítani, mert ha elindítjuk, a korábban feltelepített appok (YT Vanced, YT Music Vanced és microG Vanced) eltávolítását ajánlja fel. Egyébként a Music nálam nem volt fent.
A microG app esetében engedélyezni kell a akkuoptimalizálás mellőzését, az Alkalmazásimdításon belül hagyni kell az automatikus kezelést.
-
LeMarci
tag
válasz
philoxenia #911 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy te mindenképp előfizetnél youtube premiumra és nem vancedet és társait használnád akkor szerintem csak az emulátoros felületből való bejelentkezéssel tudnád megoldani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy ruhás topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest