-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LeMarci
tag
válasz
#44059648 #1224 üzenetére
Teljesen normális hogy az a neve, ahhoz hogy be tudj jelentkezni ezt kellett beállítani a microgben. Így ez egy névtelen ismeretlen eszköz a google számára. A hw verzió az sajnos nem erre utal, az az emui 13.1 és feljebb lévő eszközök számára engedélyezi a system spoofingot és így be tudnak jelentkezni google alkalmazásokba(gmail, maps és társai) hogy ne kelljen emulátorokat használni
-
LeMarci
tag
válasz
#44059648 #1220 üzenetére
A revanced oldaláról kell a managert letölteni, a managerben megnézni mi az ajánlott YT verzió és annak az APKját leszedni. Miután ezek megvannak a managerben a Patcher oldalon kiválasztani a tárhelyet és az imént letöltött apk-t módosítsuk. Vannak alap modifikációk, én ezeket használom, de ajánlom hogy nézdd át ha valami nem tetszene. Ha megvan a YT moddolása ajánlom, hogy a bal alsó sarokban a mentés ikonra menj és a fájlkezelődből telepítsd mivel a manager telepítője sokszor nem csinál semmit és kezdheted újra. Ha telepítetted akkor megnyitod a ReVanced YT-t és felhozza hogy le kell szedni mellé a revanced microg-t. A bejelentkezéshez használdd az 1217. kommentemet mert amúgy nem engedné.
Kb ennyi de ha van bármi kérdésed írj nyugodtan PÜ-t
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #1216 üzenetére
Számomra a revanced működik, a microg-ben egy két beállítást kell átállítani hogy menjen.
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #1213 üzenetére
Én gspace-t csak arra használok amit gbox-ban nem tudok letölteni gbox alól használom az OTP-t, gmail-t és több google-s alkalmazást. Vannak alkalmazások amit a gbox oldaláról le tudsz tölteni, ezek olyanok mintha tényleges alkalmazások lennének és gboxból nyitja meg(máshogy mint a parancsikonok) ezek linkeket is meg tudnak nyitni
-
LeMarci
tag
válasz
dualcore #1200 üzenetére
Nekem volt ilyen problémám. Kb 3 hétig nem fogadta a supercharge-ot, gép nem ismerte fel. Azt hittem, hogy hibás az Usb-je a telónak és már készültem is szervízbe küldeni, de egyik napról a másikra megjavult. Mikor előjött ez a probléma természetesen volt újraindítás, frissítés keresés de még factory reset is de nem oldotta meg.
Esetleg self-diagnose-al ránéztél már? -
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #1161 üzenetére
Én még nyúzom, most van HA-n egy kínai piacos modell amivel szemezek, egy csere arra talán megérné 10-20k-s ráfizetéssel, már csak a frissítések és a google mókolhatósága miatt.
Egyébként Mate 50 Pro-n gondolkoztam még utódnak. -
LeMarci
tag
Az csak egy átlagos képernyő kivetítés, nem ajánlom filmnézéshez, max ha ismerősöknek mutogatnál képeket tv-n. Védett tartalom átvetítésére sajnos nem képes. Ha használtál már pl. discord képernyőmegosztást akkor ott is a védett tartalmat nem játsza át de a feliratot igen
-
LeMarci
tag
-
LeMarci
tag
Ha a kép nem csak illusztráció, akkor még az emui 14et is megkapjuk
Mondjuk egy lejjebb tekerés után, azt láttam hogy a mate 40 nincs benne a listában -
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #1104 üzenetére
Előny, mivel az kap frissítéseket nem úgy mint a global piac + rá lehet rakni a google-t, nagyobb mók nélkül(nem kell rollback mint a p40/mate30on), az benne a kérdés, hogy hmos2-n ragadt c432 készülék vagy c00ra átbrandelt.
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #1042 üzenetére
Gondolom revancedre gondolsz. Innen letöltöd a managert, kell mellé a vanced microg. A manageren belül megnézed most melyik youtube verzió a recommended, azt leszeded(nem kell telepíteni). Ezek után Manager--> Patcher--> Storage, itt kiválasztod az apk-t. Kiválasztod milyen modok kellenek( a defaultot ajánlom) megvárod míg patcheli az alkalmazást és ezután telepítesz
-
LeMarci
tag
Így szeptember vége fele járva valaki rajtam kívül megkapta az emui 13at? Vagy az elmúlt időben bármilyen frissítést?
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #1004 üzenetére
Sajnos továbbra is maradt a csúszka 13on is
-
LeMarci
tag
Továbbra is erősen gondolkodom HaemonyOsre váltáson. Xda-n olvastam, hogy p50en egysuerűen megcsinálták azt, hogy a dload mappát(hmos) rárakták egy OTG-s pendrivera, a teló felismerte és ráfrissítette. Megvan az oldal is, ahol fent van az összes mate 40 dload mappa. Az itt a kérdés, hogy mekkora az esélye, hogy a teló felismeri, elkezdi frissíteni magát és közben rájön, hogy ez nem neki való és brickeli magát? Valaki csinált már ehhez hasonlót?
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #967 üzenetére
Ha flagship árat kérnek el egy telefonért akkor ne középkategóriás processzor legyen benne...
Eközben kijött amúgy egy új geekbench teszt a mate 60ra és a kirin 9000 felett van a teljesítménye ezúttal, ami azért elég jó azt tekintve hogy ez az első proci amit maguk gyártottak -
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #960 üzenetére
Mi lehetett a tiltás oka?
-
LeMarci
tag
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #924 üzenetére
Nekem nem ekkora a kollekció de azért én is beállok: Honor 8, Honor 20, P30 Pro,P40 Pro és most a Mate 40 Pro
-
LeMarci
tag
válasz
philoxenia #911 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy te mindenképp előfizetnél youtube premiumra és nem vancedet és társait használnád akkor szerintem csak az emulátoros felületből való bejelentkezéssel tudnád megoldani
-
LeMarci
tag
Gboxból mostmár meg lehet nyitni a play store-t szóval nincs annyira lezárva mint régen, igaz még mindig van néhány alkalmazás amit nem enged telepíteni de erre van az alkalmazás klónozás. Üzeneteket is küldi rendesen.
Bár csak azokhoz az alkalmazásokhoz ajánlom amik nem futnak rendesen gms nélkül, mivel minél több van gboxon belül annál többet fogyaszt a nyitva tartásával -
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #878 üzenetére
Én pont néhány napja vettem tokot, de még úton van
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #874 üzenetére
Azért csak néhány évvel újabb teljes google csomaggal rendelkező flagshipről van szó
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #869 üzenetére
Igen, olvastam, hogy a honor is behozta ezt. Engem személy szerint nem zavar, könnyen meg is lehet szokni de tudom hogy sokak csak emiatt az egy dolog miatt nem váltottak emui 11ről 12re
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #867 üzenetére
Azt sajnos továbbra sem lehet megoldani.
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #865 üzenetére
Igen, lehet időzíteni [kép]
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #863 üzenetére
Egyet találtam eddig. Brave ben néhány böngészőbe épített lejátszó egyszerűen nem működik, próbálkoztam a brave adatok törlésével, frissítésével újratelepítésével és nem akar újra működni. De ha egyszerűen meg szeretném nézni azt a videót akkor a Huawei beépített böngészőjét használom
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #861 üzenetére
Az üzemidő úgy érzem, hogy kicsit javult bár ehhez közrejátszhat a mobilnetem elfogyása és ezzel a mobilhasználati szokásaim megváltozása. A kamera eddig úgy érzem egy téren javult. Amikor dokumentumokat/monitort fotóztam nem egyszer megesett, hogy az AI szöveg helyett azt hittte hogy makró képet szeretnék csinálni és ezért a szélesre átváltott(amúgy a p40em is ugyanezt csinálta). Na ezt a hibát javítgatták mióta emui 13 van lényegesebben kevesebbszer csinálja
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #856 üzenetére
Amiket még találtam:
Teljesen átdolgozott privacy menü:
SuperHub, ezzel szöveget képeket vagy éppen videókat lehet bemásolni egy átmeneti tárrészre egy húzással, ha például messengeren valamit meg akarsz mutatni képpel+ linkkel akkor behúzod és kész
Könnyű osztott és lebegő képernyő
Új androiddal új gboard kinézet(ha valaki ezt használja rajtam kívül)
Kb ezeket találtam még, ha valamit észreveszek beszámolok. Eddig stabil a rendszer, pörög minden
-
LeMarci
tag
Amit így gyorsan ki tudtam deríteni:
Vééégre androidos alapokat is frissítettek, android 12 fut az emui 13 alatt [kép] [kép] .
Az animációk sokkal fluidabbak
Sok alkalmazás az andoid frissítés miatt máshogy néz ki, köztük az üzenetek is.
Valamiért a notification bar elrendezését megváltoztatták, mostmár a jobb sarok helyett a bal szélen van az óra [kép]
Aki gboardot használ, annak elég nagy változás lesz, mind kinézet mind használat terén.
Megjelentek az alkalmazás alatti csíkok, ugye amit fel lehet húzni, ezt nem sokat fogom használni mert csak agyári alkalmazások tudják és abból sem sok.
A group widgetekről majd beszámolok ha rájöttem hogy működnek -
LeMarci
tag
válasz
#44059648 #845 üzenetére
Nekem is néhány próbálkozásomba beletellett, hogy működjöna beta, ezekre jöttem rá:
-A huawei ID régiójánák és a teló régiójának ugyanannak kell lennie
- A Beta alkalmazást annak az országnak az oldaláról kell letölteni amilyen régión van a telód(én mindent németre állítottam és így beengedett a német emui betaba)A frissítéseket tekintve az én telóm megragadt a májusin, a lehet c432re csak ezt adták még ki de a tiédhez képest biztos lemaradásban vagyok
-
LeMarci
tag
Valaki más is 320-on ragadt? My huawei és a rendes software update sem találja a 328-at
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #819 üzenetére
Innen, hardverapróról animatrixtól, 1-2 minimális sérülés van rajta, szerintem reális áron is vettem meg 150 ezerért.
Már be is laktam, sokat segített a Huawei cloud benne.
My Huawei szerint még egy évig garis is -
LeMarci
tag
Hivatalos emui 13 frissítéstábla
A mate 40 szeptemberben kapja -
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #800 üzenetére
Persze, ez csak a kamera ikonok újrarendezése
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #798 üzenetére
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #784 üzenetére
Olx az oldal neve a linket küldöm privátban
-
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #782 üzenetére
Lehet megvan a következő.
Annyi a baj, hogy Romániában van, de HarmonyOs es rendszer van rajta. Lehetne rá googlet, bármit rakni. Annyi hogy annak töltője/ doboza nincs és az akksija 88%os de az az árán is látszik. Kínai modellben cserélnek szerintetek itt akksit(persze nem garanciálisan hanem fizetősen)? -
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #776 üzenetére
Kábelen rajta volt a 6A és egyszer sikerült is tölteni 66 watton, de ha 20ból 1szer megy az nem egészséges. A konnektorban nem volt por, a kábel szépen kattant mikor bedugtam
-
LeMarci
tag
Nem úgy sikerült a mai napom mint terveztem.
Másfél óra kocsikázás után kipróbáltam, tetszett, megvettem. Hazaérve teszteltem, elkezdett merülni gondoltam kipróbálom milyen a 66 wattos töltés , feldugtam, nem megy a gyorstöltés. Hosszas egyeztetés után(igazábol csak ci. létére értetlenkedett, hogy akkor most csak nem tölt vagy mivan) azt mondta hogy ha még ma visszaviszem visszaadja a pénzem. Így a mai 6 óra ingázásom alatt kb 4 óráig Mate 40 tulaj lettem/voltam.
A vadászatot nem adom fel egy jó mate után, az a kevés idő is amíg használtam, kielégítő volt. -
LeMarci
tag
válasz
Ferenczi Áko #767 üzenetére
Meg olvastam is, hogy nem a beszédhangszórót hangosítják fel, hanem a felső is egy teljes értékű hangszóró
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest