-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
LeMarci #1221 üzenetére
Köszönom szépen a választ!
Feltelepítettem a Youtube Revanced-et és hozzá a Huawei-hez fejlesztett microG-t (a fájl nevében a hw jelzi ezt). Működik minden, eddig minden OK. Remélem, a gugli ezt nem lövi le úgy, ahogy a NewPipe-ot. Nagyon kár ezért az appért, nagyon szerettem. Nem tudom, hogy a fejlesztőknek sikerül-e valami megoldást találniuk, hogy a tiltást megkerüljék.
Az normális, hogy a gugli-fiókban az eszköz neve Android device? A GSpace és GBox konkrét készülékneveket küld a gugli felé.
-
dualcore
őstag
-
törölt tag
válasz
LeMarci #1145 üzenetére
Igen, Pro Plus-hoz van, csak a fekete színre figyeltem, a többi szín Pro-hoz van. Viszont tökéletesen passzol a Pro-ra ez a tok, csak a vezeték nélküli töltés nem megy vele. Az első tokkal viszont megy a vezeték nélküli töltés is. Mindkét tok elég masszív védelmet nyújt a telefon hátuljának.
-
dualcore
őstag
válasz
LeMarci #1113 üzenetére
rdt89
Egy évvel kb ezelőttig tényleg így volt, de mára jó ha negyedévente kapunk frissítést sajnos.
Tudom hogy kész a szoftver, de valamiért mégsem tolják kifelé, és nem hiszem hogy a szerverek kapacitása miatt.Amúgy igen sok kis gond áll elő egyre többször. Pl tegnap az AOD-ok között akartam keresni, de konkrétan eltünt a keresési opció.Csak az van amit ő ajánl.
-
törölt tag
válasz
LeMarci #1018 üzenetére
Utoljára augusztus közepén jött az augusztusi biztonsági frissítés, azóta semmi. Érdekes, hogy a hónap elején a Huawei nem közölte hivatalosan, hogy szeptemberben mely készülékek kapnak frissítést. A Nova Y70, Nova Y90 és a P40 Pro kapott szeptemberi biztonsági frissítést eddig. A Huawei Central még augusztus végén, szeptember elején azt írta, hogy egyszerre sok készülékre fogják kitolni majd az EMUI 13-at.
-
-
dualcore
őstag
Nos a cikk amiben írták az egy külföldi fórumban volt feltéve. A FB csoportban linkelt cikk már nem elérhető, és hozzászólók írták, hogy nem jelenik meg egyenlőre európában a Harmony OS. Viszont elviekben ha kínai régóra állítod a telefont akkor frissülhet az op rendszer, de a magyar nyelv valószínüleg nem támogatott.
-
törölt tag
Szia!
A dload mappás frissítést még a G8-asnál csináltam, de az még az Android 7 előtt volt. Android 5 volt a telón, felrakták a netre az Android 6 béta csomagot. a dload mappa módszerrel simán felment. Aztán ugyanígy, minden egyéb mókolás nélkül, vissza tudtam rakni az Android 5-öt.
A P9-nél volt, hogy Firmware Finder-ből ráfrissítettem a telóra (ez már Android 7 volt), majdnem brick lett, a DC Phoenix programmal sikerült helyrehozni a dolgokat (pár ezer forintom bánta).
Nekem is pont ez a félelmem, hogy esetleg valami esetleg nem úgy alakul, ahogy kellene, ezért már évek óta nem mókolok. A P9-nél még annyit megcsináltam, hogy az előre telepített telekomos romot (C150) lecseréltem általános európaira (C432). A Mobilaréna P9 fórumán (akkor még nem volt tiltva a mókolások közzététele) még olyat is olvastam, hogy hogyan lehetett európai régióról kínaira váltani (Európában nem, Kínában megkapta a P9 az Android 8-at). Már a T-s rom lecserélése is annyira összetett volt. A régióváltás meg már rémálom.
A HarmonyOS Kínán kívül eddig csak tableteken jelent meg, nem tudom, hogy telefonok esetében a HarmonyOS ki fog-e lépni Kínából.
-
dualcore
őstag
Hidd el én sajnálom a legjobban. Szerintem magasan a legjobb készülékeket készítette, mind minőségben, és technikai újításokban. Ezért lett a szankció. Azt hogy esetleg kémkedne, mai napig senki nem mutatott fel erre bizonyítékot. Ellenben a google ellen számos ilyen van!!!
-
-
Ferenczi Áko
addikt
-
törölt tag
Értem. A Beta app-ban nálam nem engedi a Huawei ID-val történő bejelentkezést sem. Az app legújabb verzióját raktam fel.
Remélem, hogy nem okoz majd gondot Nálad a béta verzió. Én kivárom a stabil verziót. A havi frissítések így is jönnek. Épp délelőtt olvastam, hogy a Mate 40 Pro továbbra is a havonta frissülő készülékek listáján van Ha marad az eddigi ütemezés, akkor lehet, hogy már a héten megjön a júliusi patch (eddig pont 4 hetente jött).
-
törölt tag
Megvárom a stabil verziót. A Huawei Central-on olvastam, hogy csak a németeknél lehet majd bétatesztre regisztrálni Európában, és csak keveseknek adatik majd meg ez a privilégium.
Utoljára a G8-ra tettem fel bétaverziót (Android 6/EMUI 4) 2016-ban, de azt is azért lehetett, mert valaki regisztrált és lementette a telepítőcsomagot, majd kirakta az internetre. Nem volt nagy szám az a bétaverzió, pl. csak 3-4 gyári téma volt csak elérhető. Aztán simán vissza tudtam rakni a stabil, gyári Android 5-ös ROM-ot.
-
törölt tag
Ha C432 (európai) a firmware, akkor valószínű, hogy nem 328-as lesz a következő. Nálam 328, de a telefonomon Egyesült Arab Emírségek régiós firmware van.
Azt vettem észre, hogy az én telefonom viszonylag hamar megkapja az akutális havi biztonsági frissítéseket, a C432-es telefonok 3-4 héttel később.
A P30 Pro-nál (pedig azon európai firmware van) többször előfordult, hogy jóval később kaptam meg, mint mások. Szóval, türelmesnek kell lenni.
Esetleg annyit meg lhet tenni, hogy a Huawei ügyfélszolgálatnál meg lehet emailben érdeklődni, hogy az adott készülékre várható-e a közeljövőben frissítés. Azt, hogy lesz-e a közeljövőben frissítés, meg tudják mondani (sorozatszám és IMEI alapján), de azt, hogy mikor, nem. A frissítéseket egy zárt és automatizált rendszerben tolják ki régiónként és IMEI alapján.
1-2 alkalmommal ezt már "elljátszottam" és pár nappal később megjelent a frissítés. Érdekes, hogy EMUI 12 óta csak a My Huawei appon keresztül.
-
dualcore
őstag
Üdv.
Ha a csatlakozót nézed, akkor ne a konnektorban keresd a port, hanem a telefon aljában lévő csatlakozóban. Erre utalt a kolléga is. A telefon csatiban felgyülemlik a szösz, kosz, és attól nem megy be teljesen a csatlakozó, így nem indul el a gyors töltés.
Ha gyári kábellel töltöd, akkor a 66 wattos töltő csatija narancs sárga színű, így a kábel csati belselye is narancs színűnek kell lenni. De a lila csatis kábel is tudja a 66 wattos fejjel a szuper gyors töltést. -
-
LeMarci
tag
Nem úgy sikerült a mai napom mint terveztem.
Másfél óra kocsikázás után kipróbáltam, tetszett, megvettem. Hazaérve teszteltem, elkezdett merülni gondoltam kipróbálom milyen a 66 wattos töltés , feldugtam, nem megy a gyorstöltés. Hosszas egyeztetés után(igazábol csak ci. létére értetlenkedett, hogy akkor most csak nem tölt vagy mivan) azt mondta hogy ha még ma visszaviszem visszaadja a pénzem. Így a mai 6 óra ingázásom alatt kb 4 óráig Mate 40 tulaj lettem/voltam.
A vadászatot nem adom fel egy jó mate után, az a kevés idő is amíg használtam, kielégítő volt. -
Ferenczi Áko
addikt
Szia! A marketplace-en van 150.000 ft-ért is, de azokat kerülném, mert olyan eladók árulják.. Az enyémet 190.000 ft-ért vitték volna el többen is, ez kb reális ár érte.. A Gspace-szel lehet használni kb minden programot, egyedül a Mc'Donalds appot nem tudtam vele elindítani.. Amire kell nekem a Gspace: Shell, Packetta, Burger King alkalmazások..
Minden más elindul/fut (nekem) gyári alkalmazásokkal..#762 rdt89 Szerintem Te a Gcam alkalmazásra gondoltál
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy ruhás topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged