- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
shady9027
csendes tag
válasz
z00mhead #14744 üzenetére
Köszi szépen!
Holnap lesz időm, megpróbálomA gyári szoftverfissítéssel miért nem reagál a képernyő? (Tulajdonképpen azért is vettem meg a gépet, mert 10k-ért vettem, és mivel max a hátlapon van 1 karc, gondoltam szoftveres baja lehet, amit ha helyrehozhatok, nekem is lesz egy jó tabletem, (hugomnak egy nappal előtte vettem egyet 22k-ért garival, és nagyon megtetszett
))
Ha valami balul üt ki, akkor sd kártyáról vissza tudom tenni a gyári rendszert a hagyományos módon? -
saphancs
aktív tag
válasz
z00mhead #13783 üzenetére
Wifi only verzios a gep, a kepernyo kikapcsolasa elott a wifit mindig kilovom. Lawrence fele v6 rom van fenn, az abba levo dolgokhoz nem nyultam nagyon, csak az egyik launchert toroltem. Pluszban a moon reader, az asphalt7 (ami egesz jol fut) es a shadowgun van fenn. Az akuhasznalatnal az android rendszer 55%, cellakeszenlet 36%, tablet tetlen 5%, aphalt 4%. A gondom az, hogy hasznalom a gepet, mongjuk 80%nal kikapcsolom a kepernyot, es mikor ujra megnezem 30 perc mulva, mar csak 70%. Ez normalis?
-
bakter24
őstag
válasz
z00mhead #13571 üzenetére
Közérdekű: A leírásomból kivehetem a régebbi/másik recovery-t és ezt tehetem a helyére leírásostól? Nincs olyan, amit csak a régivel lehet megtenni, vagy olyan ok, amiért az is maradjon? (még egyiket sem használtam, csak ésszerűsítem a leírást, ezért teszek fel kérdéseket mostanság
)
-
Surmi69
tag
válasz
z00mhead #13530 üzenetére
Meg van az okosság
Akinek be van állítva, hogy induláskor kérje a PIN kódot a SIM, na azoknak nem fog menni a telefon rész
mivel nem kéri induláskor a cm9.
Át kell tenni a simet egy másik készülékbe, kikapcsolni a pin kérést és lámvisszatéve a tabbba röktön műxik minden
a mobilnet és a telefonálás is, persze az APN-t manuálisan be kell állítani.
-
Lawrence74
tag
válasz
z00mhead #12832 üzenetére
Bocsánat a kellemetlenségért,
pár javítást kellett eszközölni a romban. Töltődik fel a javított változata, azért tettem elérhetetlené a v5-öt, hogy azt már ne telepítse senki.
Rabidsnail: Valamit nem jól csináltál, vagy nem vártál eleget.
drmotto: Véletlenül benne maradt a régi változat is, javítva, hamarosan fent lesz a javított verzió. Kösz hogy szóltál.
ui:Még két éjszakás műszakom van, napközben ezért főleg estefelé vagyok itt.
-
mkRoland
senior tag
válasz
z00mhead #12582 üzenetére
Meg tudod nézni, hogy melyiket vetted, ha belépsz DX-re és megnézed a "My Account" fülön belül a "» Track orders placed in the new order system. new!" menüpont alatt. KÉP
Ezeken én is gondolkoztam, de nem találtam leírást róla, hogy tényleg tudna-e 2A-t, márpedig jópár iPad.töltőről írták itt, hogy nem tud 2A-t, pedig rá van írva. Ezért döntöttem úgy, hogy veszek egy olyat, amire még gari is van (ALDI).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
z00mhead #10553 üzenetére
Úgy írtam, hogy a Google részéről, mint Android-os készülék, nincs rá semmiféle support.
Igen, már néztem, főként a másik probléma is az volt vele, hogy pl. safe módból sehogy nem lehetett kiszedni, bármit tettünk vele, nem jött ki belőle..
Hát nemtom.. Ami pár napja volt a kezem alatt, valahogy sokkal jobban meggyőzött, mint az Ainol... Valahogy Nekem sehogynemvoltjó..
Ha az S7-re is csinálnának frissítést, elég ütős kis gép lenne még egy ideig legalábbis biztosan, igaz 3D nincs, de ennyi pénzért ne is várja el az ember.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
z00mhead #10550 üzenetére
Hát, szerintem az az Ainol nem túl nagy eresztés.. Kijelző tapogatása szerintem f0s, az S7 sokkal jobban kezelhető.. + még küldözgetned kell kínába garanciáztatni, ha bármi gondod van vele.. Megéri ám..
Az Ainol-hoz semmiféle hivatalos Google support nincs, gondolok itt arra, hogy nem a Google adta hozzá a szoftvert, hanem csak úgy "rá van "gányolva az ics", és kész... Engem egyáltalán nem győzött meg.. Nem rég volt a kezemben egy a Cora-ban is kaphati tablet, 4.0.3-as ICS-el, gyártót nem tudok, az már egész baráti volt, bár tapicskolásra még az sem az igazi, hiába kapacitív a kijelző benne, de már kicsivel érzékenyebb mint az S7 kijelzője..
Amúgymeg, az, hogy ki, hogy becézgeti a saját gépet, az Neked nem mindegy?
-
mkRoland
senior tag
válasz
z00mhead #3174 üzenetére
Ilyen kábelt rendeltem, elvileg úton van. Kártyát kínából nem rendelnék, amíg Magyarországon is kapható viszonylag olcsón.
-
Sanyaman
tag
válasz
z00mhead #572 üzenetére
Na kiderült! Egyébként 6 éve vagyok folyamatos rendszeres előfizetőjük, soha nem késlekedtem, de mivel Paletta csomagban vagyok, arra nem vonatkozik az akciójuk, csak ezt éppen elfelejtették az apró betűs részben leírni, és csak a 3. telefonos ügyintézőjük tudta megmondani. Csak ki kellett volna egészíteni a kizártak körét, de egyébként nem értem hogy havi 20+ ezret fizetek rendszeresen és időben, de ezek szerint nem vagyok rá érdemes. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest