Hirdetés
- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cindercone82
tag
válasz Kryczek #6292 üzenetére
Minden androidos készüléknél van lehetőség a factory formatra. Ekkor minden törlődik és egy szűz új rendszered lesz. A battery.bin fájl is törlődik és újra elkezdi gyűjteni az infót a gép az aksihasználatról.
Valahol a fórumban már leírták hogy hogyan kell csinálni.
Ha rootolt a rendszer akkor elég törölni ezt a fájlt, és akkor nem kell minden vackot újra felpakolni meg előtte lementeni."Minden bonyolult problémának van egy egyszerű, világos és rossz megoldása. "
-
V.Stryker
nagyúr
válasz Kryczek #6294 üzenetére
A reset után olyan lesz, mint amikor a boltból kihoztad.
Másrész a gyári rom újratelepítés nem hackelés. Ugyanúgy teszed fel, mint a frissítést, a hivatalos frissítést, csak ugyanazt a verziót, mint ami rajta van. Bakternél van leírás róla, illetve talán érdemes megnézned,hogy milyen romod van fent és ha régebbi, akkor feltenni a 028-ast, a legújabbat.
-
-
KPistike
aktív tag
válasz Kryczek #6294 üzenetére
Itt van leírva pontosan a módszer - Neked a 2. pont szükséges.
Olyasmit nem töröl, amit a Huawei tett hozzá, azok a gyári rom részei - csak az Általad telepített progikat, névjegyzéket, SMS-eket - azaz személyes dolgokat -, valamint az Általad beállított dolgokat törli (háttérkép, asztalokon lévő gyorsindítók, widgetek).
K. P.
-
mkRoland
senior tag
válasz Kryczek #6290 üzenetére
Valahol olvastam, hogy a 100%-os töltöttség csak egy rövid ideig tartható. Ha töltőn hagyod, akkor is elkezdi meríteni az akksit 95%-ig, majd ha elérte, akkor megint elkezdi tölteni, miközben 100%-os töltöttséget jelez. A lítiumos akksikba beépítettek egy biztonsági berendezést, ami nem engedi sem túltölteni, sem mélymerülni. Lehet, hogy ennek tudható be a ficsőr...
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Kryczek #6321 üzenetére
Az Apple mindig arra törekedett a termékeivel, hogy hozzá nem értők is könnyedén tudják használni azonnal, igaz ezért elég zárt is a rendszer, fix a hardver fix a szoftver. Az androidnál más volt a cél, ettől függetlenül a market nem bonyolult szerintem, csak meg kell szokni, és mint pc-n a keresőket a market keresőjét is meg kell tanulni használni. Sokszor találkoztam már olyannal aki állítása szerint órákat guglizott és nem talált valamit, ami nekem 5-10 mp alatt első pár találatban meglett.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Cindercone82
tag
válasz Kryczek #6414 üzenetére
Ezzel annyira egyet tudok érteni hogy akár én is írhattam volna!
Elég sokan sóherkodnak a 990Ft-os csomagokon, pedig annyit tényleg megér! Pláne hogy a belassítás után is használható marad a net. Mailre,frissítések letöltésére meg néhány videó/zene letöltésére bőven jó belassítva is."Minden bonyolult problémának van egy egyszerű, világos és rossz megoldása. "
-
Luissimo
veterán
válasz Kryczek #6414 üzenetére
ember, te érted, miről folyt itt a szó ?
előszöris, nemolvasol a sorokközt,
másodszor, mindenki ugy netez, ahogy akar,
harmadszor , nem kell ám komolyanvenni , az évődést, voltak ottan szmájlik.
negyedszer, százmegás net semmire nem elég csak lightos netezésre és gmélezésre, olyanra főleg nem, hogy spb tv.
ötödször, nekem 5gigás mobilnetem van, de azért még nemkerülöm a wifis vendéglátoipari helyeket.
hatodszor, csak egészség legyen meg térerő :-) :-) -
Cindercone82
tag
válasz Kryczek #6417 üzenetére
És ez hányszor előfordul!
És persze az értékesítő a hibás...mert az nem adott a telefon mellé egy fél agyat hogy ha már sóher akkor legalább a használatit el tudja olvasni.
Nálunk heti szinten 3-4 ilyen nyomorult beesik. Erre már nagyon nem is szoktunk mondani semmit...de egy-egy "Gratulálok" azért kicsúszik néha
Pedig mindenkinek el van mondva: "ha nem rendel adatforgalmi csomagot akkor tiltsa le a menüben, és a SIM-et csak azután rakja bele a készülékbe hogy elolvasta a használatit és tudja használni a telefont!"Sajnos nagyon sokan sokkal okosabbak mint az értékesítők, és még mindig úgy cserélnek telefont hogy "há az előző is nokia vót, tudom én azt használni!" . Csak a 3210 és a C5-03 kezelése kicsit eltér egymástól....
"Minden bonyolult problémának van egy egyszerű, világos és rossz megoldása. "
-
Luissimo
veterán
nem őrölünk két malomban, mindenki másképpen csinálja és nem kell kasztokba osztani az embereket.
mellesleg ha a csutkástelefonod képeslenne megosztani a mobilnetjét wifin, akkor bővebben tudnád a letöltéseidet kihasználni a hüvejen :-)ha te két helyből választhatsz, ahol wan wifi és ahol nics wifi, melyiket választanád egy beülésre ? :-)
-
mkRoland
senior tag
válasz Kryczek #6424 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy meg tudja úgy osztani a netet az iPhone, hogy egy androidos eszköz (bütykölés nélkül) tudjon hozzá csatlakozni... Nekem úgy rémlik, hogy ugyanaz a szitu, mint a Nokia Joikuspot progijával: Ad-Hoc hálózatot akar létrehozni, az ahhoz történő csatlakozás pedig le van tiltva a droidok esetében. Ez pedig nem az Apple és a Nokia hibája, hanem a Google-é!
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
hamár net,
noszóval, akkor kiderült , hogy mindenki beszívta a mobilnet apróbetűs részét,még teis, tehát akkor nem kell itt varjuzni, hogy ez már csak egy lépés a koldulástól, ha valaki egy sörözőben ingyennetet használ.Igenis, miért hagynám fogyni az 5 gigás ( ÖT GIGA ) mobilnetemet, ha van helyette ingyen wifi is.
Ezzel nagyon belegyalogoltál a lelkivilágomba tegnap -
Luissimo
veterán
válasz Kryczek #6447 üzenetére
szerinted a nagyvilág Lajtán túli részén nemismerik az ingyenwifit ?
Vazze, ez a jövő, némely nagyváros szinte teljes lefedetségű free wifit akar kiépíteni.az ingyenwifi egy marketing, semmi más.
Szóval ellenkezik az elveiddel ?
Ezekszerint te direkte nem veszed igénybe ?végülis magánügyed, ahogy mindenki másé is az, hogy hogyan netezik.
A hétvégén pl. leautóztam a horvát határig az emhetesen, jókis tesztet végeztem
mivel semmi jó nem volt a rádioban , ezért a Tune In internetes rádiot hallgattam, ugy, hogy a mobil kimenetét szépen rádugtam az autórádio Aux bemenetére.A balatont elhagyva kb 5-6 esetben szakadt meg a a Pannon hipercsuda netje az autópályán és nem azért mert annyira gyorsan mentem volna, hogy elhagytam a biteket. hanem mert egyszerűen szar, nincs handover, amikor 3G-n cellát váltasz , akkor eldobja az adatforgalmat ( de valoszínűleg a beszéd is megszakadt volna olyankor, de azt nem próbáltam)
Szóval, azért ne ájuljunk el a magyar szolgáltatók mobilnetjétől.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Kryczek #6650 üzenetére
Viszont ez alapján, mivel ugye aszondja, hogy havonta egyszer érdemes kikapcsolásig meríteni.. Jó tudom ez többször is bekövetkezhet, mert a fene se tudja, hogy jön össze.. Nade, akkor mondjuk az első asználatkor érdemes lehet lemeríteni, mert ki tudja meddig állt az üzletben, nem?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Kryczek #6653 üzenetére
Értem. Persze, jogos..
A tartást, használatot tudtam.. Ez a tényleges lemerülés ugye tényleg olyan dolog, hogy pl. ki tudja, hogy milyen hívásokba fut bele az ember, és hát azért ugye többször is előfordulhat, hogy kikapcsolásig merül a teló.
Ez az első töltési ciklus érdekelt lényegében, de akkor, benne lévő nafta lehasznál, aztán maxra töltés, aztán ez többször nem kell, csak ettől függetlenül meg megtörténhet.
Véleményem szubjektív...
-
KPistike
aktív tag
válasz Kryczek #8020 üzenetére
Ilyesmibe én is futottam, relatíve kis méretű alkalmazás frissítésénél (BpMenetrend).
Okát nem tudom én sem ( max sejtem, hogy valamiért market szervere épp nem ért rá ilyen csip-csup ügyeimre ), de néhány perccel később újra megpróbáltam, akkor hiba nélkül frissített.[ Szerkesztve ]
K. P.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Facebook és Messenger
- Windows 7
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest