Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
válasz
Darth68 #11746 üzenetére
Ugyan ilyen problémám van nekem is. Gyári rom volt rajta, elkezdett újraindulgatni random a gép, aztán már nem is ment tovább az ideos felirat után. Azt figyeltem meg, hogy bekapcsoltam 3szor indul újra, utána pedig "megfagy" az ideos feliratnál. Próbáltam a hard resetet a hangerő le+powergombbal, de akkor is csak újraindulgat, és nem húzza újra a rendszert. A fastboot menü-t sikerült elérnem, de annál is van, hogy elindul és 5másodperc múlva újraindul a gép. próbáltam a gyári szoftvert újratelepíteni sd kártyáról, de nem jön be a rózsaszín csík, ha rádugom a töltőt, akkor is csak újraindulgat, néha bejön, hogy tölti a gépet, aztán megint újraindul. Felhúztam rá egy cwm recovery-t, elvileg fel is ment, a logo megváltozott. A recovery-t viszont nem tudom elindítani sehogy sem. sem panacssorból indítva, sem hangerő le+power gombbal. Mit javasoltok? kuka? gar már nincs rá.
-
bostone
addikt
válasz
Darth68 #11748 üzenetére
Ez a jószág nem igazán kegyeltje sem a gyártóknak, sem a fejlesztőknek. Így, ha ezen a fórumon nem találtál megoldást, akkor fölösleges nézelődni.
Talán működhet, ha formázod a belső sd-t, majd rápróbálsz egy gyári romot. Ha ez sem működik legalább ebben az állapotban gariztathatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest