Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Videón a Galaxy S25 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Démonlord
csendes tag
válasz Einstein79 #474 üzenetére
köszönöm
-
Démonlord
csendes tag
HELP!
Megkaptam a tabletet. Sajnos a képernyő nem fordul el, pedig mikor megkaptam még müködött. Be van kapcsolva az elforgatás. Véletlenül leválasztottam a belső sd-t és formáztam is. Azota tünt fel a hiba. mit tehetnék? -
Démonlord
csendes tag
Sajnos nekem se sikerült az aktiválás. A t-pontba annyit sikerült hogy a rajta lévő 1 GB mobilnetet el tudtam használni. Azóta nem ér semmit a kártya De vettem bele egy közönséges Domino kártyát és az tökéletes, még telefonálni is tudok vele, mert sajnos a web quick káártyával nem lehetett.
Egyébként a készülékkel kapcsolatban egyszer fordult elő, hogy nem fordult el a kép. Azóta semmi hibát nem tapasztaltam. A zene is tökéletes nem akad még a képernyő kikapcsolása után se.
[ Szerkesztve ]
-
Démonlord
csendes tag
-
Démonlord
csendes tag
válasz Szpisti #1113 üzenetére
Nekem ott kezdödött, hogy a megadott számot nem engedte felhivni. Felhivtam egy másik telefonról de közölték,hogy arrol kell hivni amelyiket aktiválni akarom. Mikor megmondtam,hogy nem engedi akkor tanácsolták,hogy menjek be a boltba majd ott aktiválják. Ott annyit aktiváltak,hogy a rajta levö 1gb-t el tudtam használni de azóta sajnos nem tudom semmire használni a kártyát. A hozzá tartozó telefonszám nem létezik. Az aktiválásnál az üzletbe egyébként nem kértek semmi adatot. Csak a simet és a tabletet.
-
Démonlord
csendes tag
A fáljkezelöben levö mappákat ki lehet törölni, mert engem nagyon zavar a sok össze-vissza elnevezés.
Ha a fagyis megtartotta volna akkor az elöbb utobb kiderül.
-
Démonlord
csendes tag
Help! A youtube alkalmazásban miért fekete fehérek a videók? Eddig nem volt semmi gond.Ha böngészöben nézem akkor jó.
-
Démonlord
csendes tag
Ha valakit érdekel akkor a T-nél is lehet kapni fóliát (1490 Ft)
A fólia típusa:MyScreen protector, CRYSTAL
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk