Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Démonlord
csendes tag
Ha valakit érdekel akkor a T-nél is lehet kapni fóliát (1490 Ft)
A fólia típusa:MyScreen protector, CRYSTAL
-
Démonlord
csendes tag
Help! A youtube alkalmazásban miért fekete fehérek a videók? Eddig nem volt semmi gond.Ha böngészöben nézem akkor jó.
-
Démonlord
csendes tag
A fáljkezelöben levö mappákat ki lehet törölni, mert engem nagyon zavar a sok össze-vissza elnevezés.
Ha a fagyis megtartotta volna akkor az elöbb utobb kiderül.
-
Démonlord
csendes tag
válasz
Szpisti #1113 üzenetére
Nekem ott kezdödött, hogy a megadott számot nem engedte felhivni. Felhivtam egy másik telefonról de közölték,hogy arrol kell hivni amelyiket aktiválni akarom. Mikor megmondtam,hogy nem engedi akkor tanácsolták,hogy menjek be a boltba majd ott aktiválják. Ott annyit aktiváltak,hogy a rajta levö 1gb-t el tudtam használni de azóta sajnos nem tudom semmire használni a kártyát. A hozzá tartozó telefonszám nem létezik. Az aktiválásnál az üzletbe egyébként nem kértek semmi adatot. Csak a simet és a tabletet.
-
Démonlord
csendes tag
válasz
schaffer95 #920 üzenetére
Én ezt tettem fel és tökéletesen működik
[LINK] -
Démonlord
csendes tag
Sajnos nekem se sikerült az aktiválás. A t-pontba annyit sikerült hogy a rajta lévő 1 GB mobilnetet el tudtam használni. Azóta nem ér semmit a kártya
De vettem bele egy közönséges Domino kártyát és az tökéletes, még telefonálni is tudok vele, mert sajnos a web quick káártyával nem lehetett.
Egyébként a készülékkel kapcsolatban egyszer fordult elő, hogy nem fordult el a kép. Azóta semmi hibát nem tapasztaltam. A zene is tökéletes nem akad még a képernyő kikapcsolása után se.
-
Démonlord
csendes tag
HELP!
Megkaptam a tabletet. Sajnos a képernyő nem fordul el, pedig mikor megkaptam még müködött. Be van kapcsolva az elforgatás. Véletlenül leválasztottam a belső sd-t és formáztam is. Azota tünt fel a hiba. mit tehetnék? -
Démonlord
csendes tag
válasz
Einstein79 #474 üzenetére
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Sorozatok
- Hálózati / IP kamera
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Építő/felújító topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- ZIDOO médialejátszók
- Robot fűnyírók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest