- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Artika
aktív tag
válasz
kaligula #5490 üzenetére
Igen.
Ugyanez van nekem is. Egész masszív billentyűzet. A felső határolót lejjebb raktam, a bal oldalra betettem egy saját keszítésűt... 1-2 centivel szélesebb oldalt, felül kb 3 cm vel magasabb. Legalább nem annyira sérülékeny oldalt, ha véletlenül odakoccan valamihez.....
Ha sokat gépelsz akkor megfelelő. -
Artika
aktív tag
válasz
kaligula #5458 üzenetére
Billentyűzetes tokom van, micro USB dugó lett feltéve rá. Az egyik oldalra határolót tettem azt zsugorcsővel bevontam. Hogy ki ne essen az tablet a hátlapra egy kis kétoldalú ragasztót raktam.
Gondolkodom a másik oldalra határolót tenni....úgysem sokat veszem ki-be a tokból.Egy kis gondom van vele hogy egy kicsit nehéz.
Úgyhogy ha debütál a magyar termék lehet hogy lecserélem, vagy kipróbálom melyik a jobb. -
shift+ő
senior tag
válasz
kaligula #3887 üzenetére
A Nokia a Samsung és az SE mind más. Most van nálam egy SE X8, A sajátjával jó, de az sajnos nem inear, ezért egy Nokiával használom amivel nem működik a felvevő gomb, pontosabban csak a PLAY gombként funkcionál. A Samsungé, pedig abszolút nem jó, mert ott csak akkor jön át normálisan a zene, ha nyomom a felvevő gombot. Ehhez hasonlóan működik az iPhone fülese a Nokia telóval. Szóval szerintem legalább 3 féle szabvány van.
-
Luissimo
veterán
válasz
kaligula #3879 üzenetére
használj Opera Mobile böngészőt.
Settings/advanced/user agent -----> desktop beállítással olyan lesz, mintha nagygépen böngésznél, nem az index.m oldalt hozza be, hanem a teljesértékű index oldalt.(tudsz kedvedre bagyítgatni benne pl.)
egészen más az élvezeti értéke. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest