Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
Artika
aktív tag
válasz
kaligula #5490 üzenetére
Igen.
Ugyanez van nekem is. Egész masszív billentyűzet. A felső határolót lejjebb raktam, a bal oldalra betettem egy saját keszítésűt... 1-2 centivel szélesebb oldalt, felül kb 3 cm vel magasabb. Legalább nem annyira sérülékeny oldalt, ha véletlenül odakoccan valamihez.....
Ha sokat gépelsz akkor megfelelő.[ Szerkesztve ]
-
Artika
aktív tag
válasz
kaligula #5458 üzenetére
Billentyűzetes tokom van, micro USB dugó lett feltéve rá. Az egyik oldalra határolót tettem azt zsugorcsővel bevontam. Hogy ki ne essen az tablet a hátlapra egy kis kétoldalú ragasztót raktam.
Gondolkodom a másik oldalra határolót tenni....úgysem sokat veszem ki-be a tokból.Egy kis gondom van vele hogy egy kicsit nehéz.
Úgyhogy ha debütál a magyar termék lehet hogy lecserélem, vagy kipróbálom melyik a jobb.[ Szerkesztve ]
-
shift+ő
senior tag
válasz
kaligula #3887 üzenetére
A Nokia a Samsung és az SE mind más. Most van nálam egy SE X8, A sajátjával jó, de az sajnos nem inear, ezért egy Nokiával használom amivel nem működik a felvevő gomb, pontosabban csak a PLAY gombként funkcionál. A Samsungé, pedig abszolút nem jó, mert ott csak akkor jön át normálisan a zene, ha nyomom a felvevő gombot. Ehhez hasonlóan működik az iPhone fülese a Nokia telóval. Szóval szerintem legalább 3 féle szabvány van.
-
Luissimo
veterán
válasz
kaligula #3879 üzenetére
használj Opera Mobile böngészőt.
Settings/advanced/user agent -----> desktop beállítással olyan lesz, mintha nagygépen böngésznél, nem az index.m oldalt hozza be, hanem a teljesértékű index oldalt.(tudsz kedvedre bagyítgatni benne pl.)
egészen más az élvezeti értéke. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Olcsó árfekvésű táblagép jött a Huawei-től. Ezektől szoktunk előre félni, de most nagyon kellemesen csalódtunk, a kínai gyártó saját felületet is tervezett.
- Hyundai, Kia topik
- Motoros topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Peugeot, Citroën topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest