- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frusztréthy
tag
I doesn't get anywhere. Most mar azt sem tudom, hogy mi ez az uj keyboard ami ma felbukkant nekem. Kiiktattam a settings-nel a slide-itot, de ami most van az megse ami VOLT gyarilag meg tegnap. Asszem megyek egy wifis helyre es....
Facts are stranger than fiction.
-
Tex
senior tag
-
mpierre
veterán
válasz Nara19 #10953 üzenetére
Na gyorsan rakjuk tisztába a dolgokat... Hányféle custom rom van a kütyüre?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Frusztréthy
tag
válasz Frusztréthy #10951 üzenetére
Megoldva. Egyszer csak nyomom a screent mint baland az ajtót, erre kigyün az input metódus...juj de örültem, mondhatom. Nektek.
-
napocska2
senior tag
Hirtelen azt hittem, hogy félrenyomtam és az angolos topicban vagyok, de aztán rájöttem, hogy mégsem.
Azért klassz, hogy mindenki rajta tartja a szemét a fórumonkon, mégha nincs is miért panaszkodjon.
Nara: A rom cserélgetés ezk szerint a fiatalok szórakozása, nekem sincs energiám kínlódni vele, mikor a gyárival is pöpec.
-
Tex
senior tag
válasz Nara19 #10953 üzenetére
Ez a Beenhow rom.
Most hogy nézem nem is 2 hónap csak egy, pedig többnek tűnt....
(#10954) mpierre : Én eddig négyet ismerek: a TRZ, az Atomic, a Pirate, és a Beenhow. Ismert még a Pirate Lawrence74 által magyarított verziója.
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
ekrisztian
őstag
válasz Frusztréthy #10955 üzenetére
Én az anysoftot haszálom,magyar lengviccsel és 3d témával,yesaku módban.Azért mert az újjam orrot túrni nagy,nunihoz pont jó,tablethez meg rövid,mert nem érem el közepét:-) ezt nekem tanáták fől:-)
-
Frusztréthy
tag
válasz ekrisztian #10958 üzenetére
Kösz a jótanácsot. Majd ha kipihentem a SlideIT okozta megrázkodtatásokat. Usch..(de ez a jesaku mód nagyon fájintosan hangzik!)
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz ekrisztian #10958 üzenetére
lehet ám állítani a betűmagasságot, talán 8-ra vagy 7-re vettem, alapból 10
így alacsonyabb, csak pontosabban kell célozni,
de megszokás kérdése"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KPistike
aktív tag
válasz Frusztréthy #10959 üzenetére
Nem célom a most bekövetkezett felfedezésed feletti öröm fokának csökkentése, de ha jól emlékezem vissza - majd' 18 hónappal ez előtti időre kell, még nem Slim volt a tabletem, hanem Alcor ePad -, akkor az AnySoft telepítés utáni segédlete is írja a módszert. Másik billentyűzetet nem telepítettem egyik tabletemre se, ezért határozottan nem merem kijelenteni, hogy ezen segítség általánosan igaz a többire is - de remélem, hogy az
Tudom, Számodra eső utáni köpönyegnek tűnik, de tavaly október körül ezen fórumba is le lett írva - nem óhajtok Senkit megsérteni tévedésemmel, ezért nem írom, Ki általK. P.
-
ekrisztian
őstag
Srácok!az normális, hogy 4óra 3g mellett az akku felére merül?volt kikapcsolva is közbe.
-
KPistike
aktív tag
válasz ekrisztian #10964 üzenetére
Nálam hasonló nyúzásnak van kitéve esténként, bár folyamatos bekapcsolás mellett - és igen, ugyanígy fogyaszt a Slimem.
K. P.
-
Rabidsnail
senior tag
Ma volt a kezemben 2db tablet. Csicsa android 4! 1,2-es proci! Waooo! Gondoltam,amikor kézbe vettem őket. Waooo! Mondtam magamban,amikor kipróbáltam őket,de ez már a csalódottság hangja volt. Magasan jobb a mi tablettánk! Szolgáltatásában,stílusában,kezelhetőségében és igazán szólva,már nem is nagyon vágyom a "melegszendvics" androidra! De jó volt az érzés!!
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
drmotto
őstag
válasz Rabidsnail #10966 üzenetére
Azért azt jó lenne tudni, hogy milyen típusok. Mert a helyén kellene kezelni a Slimet ám. És ne hasonlítsuk pl. egy Galaxy Tab-hoz, nem egy kategória.
(#10967) Tex:
Köszi, akkor lehet megnézem. A Pirate 2.0 elkezdett magától kikapcsolni, meg újraindulni Wifi kapcsolódáskor. -
Nara19
aktív tag
Tex:
Egy hete megy a Digitalstand akciója: minden nap egy ingyenes újság - ha valaki még nem ismerné:[link]
(A Táblamagazint is érdemes meglátogatni).
-
mpierre
veterán
Ezek között akad véletlen 2.3.7, vagy a feletti?#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Rabidsnail
senior tag
válasz drmotto #10968 üzenetére
Lehet,hogy rosszul fogalmaztam! Eszembe sem jutna mondjuk egy Galaxyval összehasonlítani! Ezek a tabik valamivel alacsonyabb árfekvésűek,mint a Huawei. Mindössze arra akartam kilyukadni,hogy ár,érték arányát tekintve nagyon,nagyon jó a Huawei és örülök,hogy nem kell kompromisszumokat kötnöm! Gps,vagy bluetooth,stb.
-
mpierre
veterán
Már fáradt voltam akkor is, hát még most...
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
bostone
addikt
Azért kompromisszum mentesnek sem nevezném a slimet. Néhány esetben igen széles spektrumban használható készüléket dobott piacra a gyártó, bár bőven akadnak hiányosságai is. És tényleg, ár-érték arányban verhetetlen, egyes előfizetéses konstrukcióban (havonta egy ezres).
-
Rabidsnail
senior tag
válasz bostone #10974 üzenetére
Jaj,ne hegyezzétek már ki minden szavamat! Globálisan értettem! Én egyszeri 9.000 ft-ért jutottam hozzá a Trénél. Nagyon a szívem csücske lett. Ja és van hozzá egy fasza kis közösség itt,ami nagyban növeli a tabom értékét!!!
-
ekrisztian
őstag
válasz Rabidsnail #10975 üzenetére
:-) Nekem az egyedüli kompromisszium (azt se tudom mit jelent)az, hogy nem ics van rajta.Van a fiókomban egy ainol paladin,szétszedve.Különbb panelt marattam 20 éve az ágyam alatt futófénynek, mint ami ebben van.Hozzá teszem a fényfüzér még mindig megy,a paladin meg nem:-) ja,és egy árban volt,igaz a slim használt:-)
ui:izlések és pofonok.
Azért egy bt és 3g képes galaxyért oda adnám:-) már ha létezik ilyen?![ Szerkesztve ]
-
KPistike
aktív tag
válasz ekrisztian #10976 üzenetére
"Azért egy bt és 3g képes galaxyért oda adnám:-) már ha létezik ilyen?!"
Nos, anno is, meg azóta párszor meglestem, hogy a GT-P1000 - ha jól tudom, az első Galaxy Tab - hardveralapja megegyezik Slim-mel - a kijelző felbontása kivételével.
A GT-P1010 pedig a Slim 201w változatára hajazik, fent írott kivétellel együttMásik fórumon Berigaz becenevű kollégának hála volt kezemben GT-P1000, de úgy éreztem, hosszú távon ugyanolyan felhasználói élményt nyújtana, mint Slim - és árban utóbbi nyer
Szerk.: Ami előnye van Samunak, hogy minden TV-vel jól működik HDMI-n keresztül, s van, Akinek ez a lényeg - ez esetben Slim komoly kompromisszum
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
drmotto
őstag
válasz ekrisztian #10976 üzenetére
Szinte az összes Galaxy tab ilyen, ami nálunk kapható.
-
bostone
addikt
Nézelődtem a fórumokban, felhasználói élményeket kutatva és rá kellett jönnöm, hogy ez egy jól összerakott masina. Az Asus tabletet példának tekintve, ami a prémium kategóriát képviseli jelenleg, közel sem ilyen egyértelmű a helyzet.
-
Ailton
tag
Rendeltem ebayről a tabhoz egy hdmi adaptert és egy usbről micro usb átalakítót, mennyi az esélye szerintetek,hogy az átalakító nem lesz jó? Valahol olvastam, hogy ez lehetséges, a másik kérdésem,hogy egy USB elosztóval esély lenne rá, hogy egyszerre több dolgot is felismerjen a tab? vagy ez oltári baromság?
-
bakter24
őstag
válasz Ailton #10980 üzenetére
Ha az USB->microUSB alatt az OTG kábelt érted, akkor jó lesz. Ha csak sima átalakító, akkor nem lesz jó. USB elosztóval van esély a sikerre, volt, akinek már sikerült, de ez az elosztótól függ. Mármint a konkrét típusától, belsőleg. Ami nekem van, sima 4-es noname, azzal nem megy, de másnak másik noname-el meg ment)
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
Ailton
tag
válasz bakter24 #10981 üzenetére
Igen OTG kábel remélem jó lesz, de akkor nincsen erre semmi népi bölcsesség lehet, hogy még lesz ezzel kapcsopatban kérdésem, ha végre megjön a két átalakító
Hallottam egyébként, hogy vannak olyan samsung készülékek, amik nem kompatibilasak a tabbal, erre van esetleg infó, hogy melyikhez jó melyikhez nem? mondjuk új TV-t nem fogok venni , tehát végülis mind1
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Nem adtam el a tabot, itten vagyok, csak mostanában ritkán tudom használni, ha meg tudnám, akkor is inkább D 3.
Mi újság? Új rom? Új hírek?
-
-
Ailton
tag
No, lenne még egy kérdésem.
A PFC 1.0.1 rom van fent. nagyon jó gyors szeretem, de eldobálja. wifi jelet, biztos volt már róla szó előbbi hozzászólásokban, de én nem találtam, javaslat?bakter24: már elolvastam, még, ha sajnos nem látszik is.
-
mpierre
veterán
válasz V.Stryker #10984 üzenetére
Semmi komoly. D3 tarol mindent...
-
bakter24
őstag
-
Frusztréthy
tag
-
Nara19
aktív tag
válasz Ailton #10987 üzenetére
Egy új tv-t kell venni a slimhez. Javaslom az LG-t.
A hdmi-on a slim "csak" a 800*480-as felbontást adja ki, így az élvezhető kép miatt jó messze kell ülnöd a tv-től. Így hát 42" vagy nagyobb tv-t kell venni.
Tovább gondolva hatalmas bölcsességemet, lehet hogy egy 42"-os tab kéne, de akkor minek a hdmi? -
Frusztréthy
tag
válasz Frusztréthy #10991 üzenetére
Na erre pont felfedezem, hogy az új SlideIT keyboardon van a görgőt helyettesitö feature..
-
Ailton
tag
válasz Nara19 #10992 üzenetére
Nem akarok kamugépnek tűnni de higgyétek el nekem amit most mondok 42"-os LG TV-m van attól félek nincs olyan hosszú hdmi kábel, ahol nem süti ki a szemem a TV, ha nyomkodom. A másik egy kisebb samu gép lenne.
A 42"-os tablet ötlete több, mint szép, kérdés van-e akkora ember, aki abba a kabátba belefér
[ Szerkesztve ]
-
Rabidsnail
senior tag
Most,hogy nem használom a Q5 USB-t,hogyan tudom leválasztani az eszközt,eltávolítás előtt? Egy hete még ment valahogy,de volt egy kis Martini és ráment pár agysejtem! Köszi!!
-
KPistike
aktív tag
válasz Frusztréthy #10991 üzenetére
"and I tell you one thing: az a kis görgögolyocska a jobbszélen hiányzik."
Sokszor még nekem is, pedig már rég volt a csere
Kb. egy hete volt birtokomban ePad, mikor itt megjelent a tesztje, és azóta sem értem, a cikk írója miért nem látta meg az előnyét a hanyattegérnek - sajnálatos, hogy az Ace esetében már Alcor is elhagytaK. P.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest