- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Én aliexpress-ről rendeltem tokot ami itthon 4k ott meg 1500 volt trackinggel, a trackinget lehet kérni némi felárért.
Uraim, nemrég volt szó a mobilon való tévé müsor nézéséről, konkrétan a horizon go-ról, esetleg létezik valamiféle program amivel ezt pc-n is lehet használni, vagy pc-n nézni a upc-s műsorokat?
A bluestacks alkalmazással használva engem kidob a horizon, esetleg valami megoldás vagy másik program? -
zeon.hu
nagyúr
Ebben a hsz-ban foglalta össze röviden porterocka.
-
Van ám fasza hátlapi fólia is
Ugyan olyan mint az előlapi. Az enyém elvileg a jövőhéten érkezik.
-
törölt tag
Akkor már inkább vágható fólia, mert az előlapin van felül kihagyott rész a hangszórónak meg a kamerának. Hátulra meg úgy nem jó, mert nem védi azon a részen. Viszont szerezz be egy bitang szikét.
ÉS menni fog. Mivel a hátsó részen is van mit kivágni, illetve nem a szélére esik, tehát beljebb kell körbevagdosnod.
-
törölt tag
Szlilikon tokot én máshonnan szoktam, de a posta ára megint csak megdobja. Én besétálok egy adott helyre és megveszem.
Annyira nem gány a hátlapfólia (és nem a matrica), akkor felesleges levenni, szilikon alá is bemennek a porszemek, aztán szétkarcolják. Persze tégy belátásod szerint.
egsm -be 2.890 -be megvettem a keretet, máshol 5.000 körül van, itt meg majdnem 8.000 -be, azért az szerintem húzós. Spécibb tokoknál, kereteknél megéri, másnál nem néztem, az nem érdekelt.
-
törölt tag
P7 mini már korábban kijött, mint a P7.
Egyébként engem csak a tokok érdekelnének, valami érdekesebb, különlegesebb darab, arra szívesen beruházok. DE csak ha nem így áraznak. Sokan meglovagolják ám a P7 -et és brutális árakon akarják eladni a cuccokat hozzá. Kint meg nincs ilyen nagy különbség egy-egy P6 vagy P7 kiegészítő között. Nálam eddig a favorit P7 -re az egsm.hu.
-
törölt tag
Lehet, amikor a tokokról írtam nem sokkal korábban ezt is említettem. Külön hátlap fóliát nem lehet kapni, de van olyan konstrukció, amiben előlapi edzett üveges fólia, + jár hozzá egy sima hátlapi fólia. Közel 3x annyiért árulják, mint amennyiért külföldről hozzá tudsz jutni. Itthon 6.000 forintba kerül, nem kicsi arc kell hozzá.
Gyári esetben amúgy a hátulján matrica van, nem fólia.
A csináld magad fóliák szerintem felejtősek, mármint ha a hátlapi fólia pótlásáról beszélünk.
-
törölt tag
Kétségtelen, hogy strapabíróságát tekintve vitathatatlanok az érdemei.
Nillkin esetében több fajta tokról is beszélhetünk, tehát ez nem minden esetben érvényes. Vannak az úgymond strabíró, illetve az inkább design jellegű tokok. Minőségre mindegyik jó, de nem mindegyik alkamas teljes védelemmel ellátni a telefont.
Leejtés igazából más tészta, mert ha úgy esik, akkor az a tok sem elég rá, mivel a kijelző pikk pakk be tud zúzódni (kivéve ha zafír). Ilyennél jön jól az edzett üveges védőfólia. Vagy az olyan tok, amit pár hozzászólással korábban tettem be. Így első ránézésre azzal egyik sem vetekedhet, de persze majd kiderül, ha túl vagyok a rendelésen és meg is érkezik.
Számomra a legjobb megoldás ebből a Nillkin elég masszív kerete, + az első- és hátsó edzettüveges fólia. Ráadásul jól is néz ki vele a telefon. Gyakorlatilag csak a fém része nem látszik, ami egyébként elég érzékeny az ütődésre.
-
törölt tag
Én azért untam meg nagyon azt a tokot, mert idő közben, 2 hónap alatt 2 fóliát használtam már el vele. Most egy új van rajta, ehhez már más tokot használok, itt nincs ilyen probléma. Nem is a fólia cseréjével van a gond, hanem hogy alá bemennek a porszemek, amik igencsak meg tudják bontani a kijelző szép és egyenletes felületét. Másszóval megkarcolják.
Bay -ről én másik optikát néztem, majd ha rendelek és lesz tapasztalatom belőle akkor írok. DE ez kb. másfél hét múlva lesz leghamarabb, ami nem mostanában fog megérkezni.
Mellesleg úgy tudom, hogy az emui 3.0 tesztek már befejeződtek. Persze lehet ez fals hír is, de ha minden igaz már júliusban elkezdték a béta próbálgatását, tehát szemptemberben már lesz lehetőség hozzájutni. Nem feltétlenül auto frissítés formájában.
Szerintem vállalható is ez, mert mostanában több márka jelenléte is erősebb lesz a piacon. Többek között azért, mert kerülnek/kerültek be itteni értékesítésbe is (Xiaomi), meg egy-két esetben változik a rendelési feltétel (szeptember helyett októberben, OnePlus One, ezzel az ára is) és a garancia is (Xiaomi, 1 év Magyarországi).
philoxenia:
Én eléggé elfogult vagyok, azért nem igazán szerettem volna jelentkezni erre a feladatra, de majd megpróbálok objektív lenni. -
törölt tag
Rengeteg hasznos funkciója van, ebből egy-két dolog:
- Be lehet állítani különböző módokat a felébresztésnél. Pl.: csak akkor hagyja abba, ha megoldasz egy egyszerű matekpéldát. Van még erre is több variáns. Nekem azért jópofa, mert van mikor lenyomom a telefont aztán annyi, nem is emlékszem rá, 5 - 10 perces szundi ide vagy oda.
- Kellemes ébresztési módok állíthatók be.
- Alvásfigyelés, melynek az érzékenysége is állítható.Amúgy kipróbálhatod ingyen, hogy milyen, nekem nagyon bevált, úgyhogy teszt időszak után szívesen fizettem érte.
Amúgy a méretet, illetve a keretet tudod állítani, tehát testre tudod szabni, hogy mekkora legyen a kihelyezett háttérkép. Persze itt megint közbenjön az, hogy másik alkalmazással, pl. letöltött háttérkezelő app -val vannak érdekes megjelenítések. Ezekkel én is szívtam, mire megtaláltam a jót, meg a jó beállítást. Ez persze nem a telefon hibája, inkább az FHD -nak mondott app -ok kezelése érdekes.
Ahogy írtam, nekem amikor volt fent egy másik launcher, ott is voltak problémák a háttér kezelésével. Alapban nem szabadna lennie, én asztali desktop -ra optimalizált háttereket is használok.
-
törölt tag
Van P7 -nél is olyan, nézd meg a témákat, azok saját készítésűek (van sok fajta), le lehet őket tölteni. Aztán variálhatod külön is. Ikon, zárókép...stb.
Amúgy azt meg tudod mondani, hogy melyik frissítés van rajta?
Rendszer-frissítés írja, úgy kezdődik, hogy: P7-L ......Amúgy honnan is rendelted?
-
törölt tag
Én mindig formázom a kártyát, mielőtt elkezdem használni másik telefonban. Sőt első használat előtt is. Utána belakja szépen. Persze én már úgy rakom be, hogy a képeket amiket rajta tárolok a célmappába vannak rendezve.
Ahogy a dokumentumok is, illetve adott esetben a zenék.
-
törölt tag
Mostani lítium bázisú akksikkal már nem kell ennyire szöszölni. Ennek ellenére sokan az ellenkezőjét mondják, sőt, még sokszor a leírások is. Ennek nem igazán van szakmai tartalma, nem igazán igényelnek formázást vagy egyebeket, már az első használatnál max. teljesítményt adnak le. Túlmerülést vagy a túltöltést kevésbé tolerálják, de ezért van elég sok biztonsági ponttal ellátva.
Én már hosszú évek óta nem használok különböző "első akksi használati" módszereket, ennek ellenére maximális teljesítményen működnek, nem kellett még akkut cserélnem.
-
törölt tag
70 jó ár érte.
Akkumulátor: Én 1 nap alatt lemerítem, de sokat telefonálok, wifi -zek, mobilnetezek, gsp -ezek...egyebek.
Átlagos az akksija, más telefon sem merül/merült nálam kevésbé. Az intelligens világítás is jól jön, mert változó, hogy milyen közegben vagyok, ami szintén zabál. Napközben folyamatosan szinkronizálok, mert nekem az fontos, ami szintén zabál ezerrel, persze a programok is, amiket ébren tart. Egy jó task kezelő kérdése az egész. Meg manapság már jobban kell figyelni a telefonra, hogy mi tartja ébren 1 - 1 funkcióját, mert gyors merülés lehet a vége. -
Tompie
őstag
Szerintem a 70K több mint jó ár, én nem gondolkoznék rajt, mert tényleg az lesz ha sokat gondolkodsz rajta lemaradsz róla. 70K-ért használtan nem lehet kapni, azok eredete és utóélete amúgy is kétes
Bocs, van olcsóbban is mint 70K használtan, de hogy ezt nem venném meg az is biztos
-
törölt tag
Igen, IFA az Berlinben lesz szeptember 4. és 10. között. A legtöbb márka ekkor mutatja be az új telefonjait, újításait. Ez alól a Huawei sem lesz kivétel.
Én nem vagyok ebből a szempontból mérvadó, mert nekem a munka miatt fontos, hogy milyen az előfizetés. Tehát alap volt, hogy korlátlan csomaggal vásároljam, mert elég sokat kell telefonálnom. Így nekem 0 forint volt. Mondhatni az elején vettem meg, júniusban.
Az hogy mennyire megy még le az ára (meg mikor), max. saccolni lehet. Meg a szolgáltatók is össze-vissza rakosgatják az árakat. Én csak azt tudom, amit leírtam, ez általában így szokott működni ennél a márkánál. Nem hiszem hogy behoznak neki ilyen rövid idő alatt egy konkurens készüléket, ami nagy erővel nyomja le az árát. Persze semmi sem szentírás, mert ha így tudnék saccolni, akkor milliárdos lennék a tőzsdén.
Szerk.: Szerintem ők 4 col környékére nem fognak igazán minőségi telefonnal kijönni. Max. 4,5 - 4,7 col környékén, de annál meg ott a G6 (2014 februári telefon), ami vitatható, hogy mennyire minőségi.
-
törölt tag
Nagyon tiszta a hangszórója. Én legalábbis nagyon meglepődtem rajta, mert számítottam nála ilyen gyengesére. Majdnem olyan, mint ha melletted lenne, akivel beszélsz. Kültéri zajok nem problémásak, jó a hangereje is. Általában feles hangerőn használom, zajosabb helyen feljebb veszem.
-
törölt tag
Mindegyik szolgáltatónál lehet kapni P7 -et (de ez szerintem természetes). P6 viszont már kifutott, de van helyette G6 magentánál meg pirosnál. Viszont ez esetben több a lemondás, mert utóbbi gyengébb darab: összehasonlítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest