- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
dancskaa #626 üzenetére
Én nem láttam ilyet, azt az alsó szoftveres gombsort nem hiszem lehetne mobilizálni, max. valamilyen launcher -vel. Ahogy a felső sávot, meg egyebeket is. Amúgy a menüben nem igazán fogod érzékelni a jelenlétét, azt a kis területet. Meg elég fontos szerepe van a navigálásban (visszalépés, háttérben nyitott app -ok bezárása...stb.). FHD -ban meg nem is látszik, mert ugye kitölti a video vagy a játék a képernyőt. Illetve vannak olyan app -ok, amiket ki lehet tenni FHD -be vagy eleve azon futnak.
Be tudnád linkelni azt a videót? Ha megtalálod.
-
törölt tag
válasz
dancskaa #622 üzenetére
Sok hasonlóság volt eddig is benne, szerintem ezután sem lesz másképp, de hatással van rá az Andoid L is. Nekem igazából az eddigi képek alapján a megnyitott mappa kinézete nem tetszik. Bár ez sokaknak letisztultabb, majd meglátjuk mennyire lehet majd testreszabni, szerintem ez a lényegesebb kérdés az új UI -nál. Új témákat mindenképp várok, jó ikonokkal, egyebekkel.
-
törölt tag
válasz
dancskaa #614 üzenetére
Vele mindig meg voltak a közös pontok, ez nem is vitás. Én mindegyik felületet szeretem. Sőt, maga az iOS is bejön. Az elején, amikor megvettem a P7 -et, akkor böngészgettem ezerrel, hogy jaj mi ez a felület, gyorsan cseréljük le, aztán 1 - 2 nap és rájöttem, hogy imádom. Nekem egyébként még a HTC féle Sense 6 -os UI is bejön.
Én igazából azt szeretném, ha az emo elmenne a teljes vagy szinte teljes személyre szabhatóság irányába. Olyan megoldások, mint az LG -nél voltak, hogy az alsó szoftveres gombsort lehessen variálni, esetleg + 1 funkcióval bővíteni. Én abban látnám a jövőt, ha a különböző UI -k elmennének abba az irányba, amit profibb launcher -ek tudnak, hogy teljesen egyedivé tudod varázsolni a telefonod, mint a Buzz -nál. Persze nem biztos, hogy ők ugyan így gondolkozonak
Nem is dobja meg feltétlen a méretét, mert ha online hozzáférhető több tartalom (gombok, ikonok, navi sávok...stb.), amiket aztán úgy variálsz ahogy akarsz (méretét is), akkor szerintem az nagyon nagy dobás lenne. Persze nem hiszem ilyen benne lenne, de örülnék már a törekvésnek is.
Na de az a WP féle butított felület...na az kritikán aluli. Viszont ha jók az információim, akkor abban is lesz némi változás, valami ilyesmi irányba: Winp
Amúgy én G2 -n és POP C7 -en is az emu -t emuláltam, szóval nem vitás a hozzáállásom
-
törölt tag
válasz
dancskaa #612 üzenetére
UI.: Szívesen
Más:
Amúgy firmware -hez visszatérve, valami olyasmit olvastam, hogy a központi szervízben garancia papírral ingyen frissítenek. Majd rákérdezek a szervíznél, mert van 1 - 2 új, ami már piacra került. Amúgy ha beér itthonra az új frissítés/emu 3, akkor lehet ők is megcsinálják és nem kell várni, majd kiderül, rákérdezek. Úgyis szoktam arra felé mászkálni napközben. -
törölt tag
válasz
dancskaa #584 üzenetére
Annyira én most nem ismerem a szolgáltatói árakat, főleg a magentáét, mert én éppen most szabadultam onnan el. Persze ízlések és pofonok, illetve kinek milyen a tapasztalata.
Lehet azért nagyjából hasonló áron, valamive drágábban jobb telefont venni. Főleg ha körülnézel még egy kicsit a kínai piacon, ami magyar terjesztést is kap/kapott, pl.: Xiaomi. Más kérdés mondjuk a garancia, meg hogy egyes szolgáltatói készülékeknél jóval erősebb hardverrel is vannak problémák, meg néhányat túl is értékelnek. Én legközelebb egy másik telefonom váltom tavasszal. Annál erősen gondolkozom, hogy Huawei, Xiaomi vagy a BB Passport felé húzzak. De ez már más kérdés. Árban és tudásban amúgy hasonló keretek között, de pl. Passport -ról említve látható, hogy más felhasználásban.
Huawei -re elég jellemző, hogy magasabb áron indít, szerintem most már jóval elérhetőbb az ára, 87 talán nem rossz érte újonnan.
Nem nagyon szeretek ajánlgatni, mert én elfogult vagyok. Van egy ilyen téma, amiben lehet ebben tanácsot kérni, de én ritkán járok oda, mert mások is elfogultak az általuk használt, kedvelt márkával kapcsolatban. Ezért fogalmaztam inkább így, igazi konkrétumok nélkül.
-
Felhasználom
tag
válasz
dancskaa #581 üzenetére
Ezekhez az Antutu meg egyéb sebességmérőkhöz óvatosan...
Ahogy mostanában emlegetik e-penis méregetés. Persze, természetesen ad egy alapot amiből kiindulhatsz, de ez annyira stabil mint a magyar forint. Nem tudhatod mennyire piszkáltak bele ebbe. A nagy gyártóknak ez szokása. Ettől fúggetlen lassabb és gyengébb mint egy s5 vagy m8, de ez elég mindenre.
Jutyubon meg van bőven olyan videó ahol játszanak a telefonon. Ott láthatod mire képes.
+ olvasd el a tesztet
Idézek:
Az biztos, hogy a GPU cseréje üdvös, a játékok frankón futnak, nem akadnak. Viszont az is biztos - és ez a sebességteszteknél is kijön - hogy kicsit karcsú nyers erőben a készülék" -
törölt tag
válasz
dancskaa #581 üzenetére
Én azért kicsit óvatosan állok ezekhez a tesztes felületekhez, főleg hogy szándékosan egy kicsit jobb eredményt érnek el egyes márkák/telefonok. Főleg Antu -nál. Bár az is hazugság lenne, ha azt állítanám, hogy nincs jobb P7 -nél. Egyébként nekem jól be van lakva a telefonom és elég változó eredmények szoktak születni.
Antu -nál van hogy 24k felé sandít, de van hogy 28k -ra is felmegy. Quadrant -nál meg én "anno" 5x nyomtam be és 7k - 7,5k között mozgott. Érdekes, hogy ahányszor csináltam utóbbinál, mindig jobb eredmény született.
Összességében viszont játékok:
Amiről én tudok neked nyilatkozni, az a FIFA 14, Asphalt 8, GTA, meg néhány filmes ihletésű, bika játék, aminél semmi problémám nem volt a futtatással. Szakadás, akadás nem volt, sőt, háttérbe téve is jól szerepelt a telefon, bár ezt kicsit előrébb olvashatod, amikor Asphalt 8 -at, meg youtube -ot és egyéb finomságokat futtattam egyszerre, meg szerkesztettem a felületet. Igaz nem vagyok nagy játékos, de az első 1 - 2 hétben szinte mindent leszedtem, különös figyelemmel az izzasztó játékokra és én nem tapasztaltam problémákat. Nagyobb megterhelésnél persze volt melegedés, ezt érdemes észben tartani.Szerintem a telefon amúgy jól van optimalizálva és a EMUI is elég ügyes kis felületet ad.
Modern -ről viszont semmi tapasztalatom nincs, én ilyeneket, sőt még a FIFA -t is inkább gépen vagy konzolon szeretem. Persze a kérdés jogos, de én ennyiben tudtam segíteni.
Szerk..: Amiről feljebb írtam, ez talán érdekes lehet neked:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest