Hirdetés
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Rengeteg hasznos funkciója van, ebből egy-két dolog:
- Be lehet állítani különböző módokat a felébresztésnél. Pl.: csak akkor hagyja abba, ha megoldasz egy egyszerű matekpéldát. Van még erre is több variáns. Nekem azért jópofa, mert van mikor lenyomom a telefont aztán annyi, nem is emlékszem rá, 5 - 10 perces szundi ide vagy oda.
- Kellemes ébresztési módok állíthatók be.
- Alvásfigyelés, melynek az érzékenysége is állítható.Amúgy kipróbálhatod ingyen, hogy milyen, nekem nagyon bevált, úgyhogy teszt időszak után szívesen fizettem érte.
Amúgy a méretet, illetve a keretet tudod állítani, tehát testre tudod szabni, hogy mekkora legyen a kihelyezett háttérkép. Persze itt megint közbenjön az, hogy másik alkalmazással, pl. letöltött háttérkezelő app -val vannak érdekes megjelenítések. Ezekkel én is szívtam, mire megtaláltam a jót, meg a jó beállítást. Ez persze nem a telefon hibája, inkább az FHD -nak mondott app -ok kezelése érdekes.
Ahogy írtam, nekem amikor volt fent egy másik launcher, ott is voltak problémák a háttér kezelésével. Alapban nem szabadna lennie, én asztali desktop -ra optimalizált háttereket is használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest