Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Rengeteg hasznos funkciója van, ebből egy-két dolog:
- Be lehet állítani különböző módokat a felébresztésnél. Pl.: csak akkor hagyja abba, ha megoldasz egy egyszerű matekpéldát. Van még erre is több variáns. Nekem azért jópofa, mert van mikor lenyomom a telefont aztán annyi, nem is emlékszem rá, 5 - 10 perces szundi ide vagy oda.
- Kellemes ébresztési módok állíthatók be.
- Alvásfigyelés, melynek az érzékenysége is állítható.Amúgy kipróbálhatod ingyen, hogy milyen, nekem nagyon bevált, úgyhogy teszt időszak után szívesen fizettem érte.
Amúgy a méretet, illetve a keretet tudod állítani, tehát testre tudod szabni, hogy mekkora legyen a kihelyezett háttérkép. Persze itt megint közbenjön az, hogy másik alkalmazással, pl. letöltött háttérkezelő app -val vannak érdekes megjelenítések. Ezekkel én is szívtam, mire megtaláltam a jót, meg a jó beállítást. Ez persze nem a telefon hibája, inkább az FHD -nak mondott app -ok kezelése érdekes.
Ahogy írtam, nekem amikor volt fent egy másik launcher, ott is voltak problémák a háttér kezelésével. Alapban nem szabadna lennie, én asztali desktop -ra optimalizált háttereket is használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi