Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz #86973952 #5774 üzenetére

Jól van beállítva a taskkiller, ezért kapcsoltam ki.

Ne lójjön ki semmit.
    Mivel az egyik (mert kettő van fent) taskkillerben be tudom állítani azt is, hogy mi ne induljon a rendszerrel, azon belül aminek van több része, akkor melyik része ne induljon el.
    Majdnem ugyan az mint az utolsó ajánlott program egyszerűsített változata, (frissítés után letiltó(nem tudom a nevét) program).

Vagyis minden vissza alapra, és a zene akad. Progrramok töröl, zene nem akad.

Most vissza állítottam a task killereket, és még mindig jó. Sanszos, hogy a memória booster, annyira leoptimalizálta valós időben, hogy nem tudott együtt futni. Jobb ötletem nincs. Lehet a battery booster, fogta le, mivel ezt a telefon kezelő is nagy fogyasztásúnak írja.

De ez nem is lenne gond, de a wifi-t 3 percig fekete képernyő kísérte, és a vissza nyilra nyomva csak egy fehéres háttér jelent meg a gomb mögött, és állt. Rendesen kifagyott.

Nem feltétlen rosszak ezek, de valamivel összeakadnak nálam. Nem gondolom, rendeltetés szerű ha a rendszer lefagy, lapozáskor laggol de nagyon. Újraindítás 2-3 perc. Utána sziontén laggolás, fekete képernyő, stb.

Töröltem őket azót a megint hibátlan.
    Lehet a task killerek zavarnak be.

Ugyan ezen killer beállításokkal ment 3 napot a telefon, és éjszaka 0 merülés, nem gondolom, hogy ott lenne a gond.

Szóval most egyet visszarakok és használom pár napig, előbb utóbb kiderül mi fogta le a rendszert.

Új hozzászólás Aktív témák