- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
válasz
5oultrain #24186 üzenetére
Először letöltöd a kiválasztott firmware- pl. innen.
Ha be van csomagolva, akkor kicsomagolod, majd kapsz egy "dload" mappát amiben van egy update app.
A dload mappát kell a micro sd gyökerére másolni. Min 2 GB szabad hely kell. Kikapcsolod majd a 3 gombot egyszerre nyomod amíg a robot meg nem jelenik (én addig szoktam). A telefon csinálja a dolgát, eltart pár percig. Ha végzett csinálj egy gyári visszaállítást.
Ha már több dolog van a telefonon csinálj egy mentést pl. a micro sd-re.
Ha végeztél mindennel, töröld a dload mappát. -
marilllyo
veterán
válasz
5oultrain #24182 üzenetére
Hát az akksi is lehet, hogy vesztett a kraftból de azért úgy átlagban én is esténként már etetem. KK alatt a gmail nálam sem jó. Szaggat a görgetésnél. JB alatt jobb picit. Greenifyt Sosem használtam és Elvileg nem is lenne rá szükség. Csodát ne várj tőle. 1-2 nap kell míg beszinkronizál mindent a rendszer. Addig gyorsabban merül.
Gyári visszaállítás egy próbát megér. Bár annyi esze csak volt az előző tulajnak,hogy eladás előtt ezt megtette. Ártani nem árt. -
Zsocy155
őstag
válasz
5oultrain #24182 üzenetére
Szia!
Nekem is a B635 van fenn. 3 gombossal tettem fel, majd gyári visszaállítás sd formázással. Szépen folyamatosan megy. Lehet az előző tulaj nem vette elég komolyan az új firmware telepítést.
Először szerintem csinálj egy gyári visszaállítást sd formázással (minden törlődni fog, csinálj mentést). Ha továbbra is akad akkor a 3 gombossal tedd fel az új romot (fenn az összefoglalóban megtalálod többek között ennek a leírását is).
Komolyabb játék illetve olyan amelyiket nem szereti a P6 grafikai chipje (van elég sok) nem fog szépen menni. Az akksi lehet elég új , mert nekem is cserélték most a szervizben pedig nem volt baja, akkor pedig kell neki egy pár töltés mire beáll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest