- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arminlok
senior tag
válasz
Pickit3 #24436 üzenetére
Ez az egyetlen baj, hogy számomra az már nem a kompakt kategória. egyébként meg kel hagyni a p8 szép tényleg egyedül azt hiányolom, hogy nincs az elején huawei logó P8 lite szintén 5" legalább ott van huawei logó de még mindig túl nagy. Nekem nem a huaweijel van bajom hanem a méret és minőség kapcsolatával azt pedig eddig az elmúlt időben egyedül a sony (és némileg a samsung az alphával, bár samsungot soha nem vennék) tudta összehozni.
Meglátjuk mit hoz a jövő de a p6-al én nagyon jól elleszek szeritnem még egy fél-1 évig. -
marilllyo
veterán
válasz
Pickit3 #24316 üzenetére
Igen emlékszem nagyon promóztad. Tetszik a Honor 6 szó se róla. Azért nem azt választottam mert hiába a tepsi tenyerem...nekem nem valók az 5"-os telcsik. Kényelmetlennek érzem...pláne azért mert nálam a szilikon tok+fólia kombó alap. Megnéztem a Lumi 930-at és szilikon tokban meg már ocsmányhatalmasnagy. Xperia P után eszem ágában nem volt ismét Sony-t venni...de aztán a 2-3 napos üzemidő meg a vízállóság mindez compact méretben...Nekem Huawei ettől az egész softolástól elvette a kedvem. Ezen most egy sima alap sötét háttér...semmi extra csillivilli. Azt az 5 ikont érjem el azonnal és kész. Valahogy belefáradtam,...vagy kinőttem belőle rosseb tudja. Nem is érdekel már az egész. Életem legdrágább telefonja...és mikor kezembe kaptam abszolút nem is éreztem azt a régi lázat, amikor új kütyüd van és egész nap csak nyomkodod. Lefóliáztam aztán zsebre tettem. Működjön oszt jóvan...még a topicját sem nézegetem mert nem akarok késztetést érezni a softolásra.
Lecserélni nem fogom mert csak80.000 ft van kifizetve belőle.
De azért, hogy fikázzuk kicsit mert mégiscsak a konkurencia.. [link]
-
marilllyo
veterán
válasz
Pickit3 #24314 üzenetére
Nincs benne glance screen.
Notification led alapba nincs ezeken...szóval, ha jött üzenet vagy bármi arról csak akkor tudsz ha feloldod a kijelzőt.Amit baromira hiányolok a Sony-ból is az az, hogy ha a másik fél felveszi a telefont akkor rezzen egyet. Van rá progi de lalin nem működik.
Ezt nagyon szerettem hüvelyben.
-
zaurac
tag
válasz
Pickit3 #22509 üzenetére
Ez nem olyan spéci progi, AndroiTS GPS test az app neve, van benne egy agps extradata nevű menűpont, az agps adatok újratöltése és a gpst használó appok cache filejainak törlése az alkalmazáskezelőben sokszor helyreteszi a gps problémákat. A Honor 6 nagyon tuti választás
-
marilllyo
veterán
válasz
Pickit3 #22232 üzenetére
Az első 1-2 nap minden soft jobban merül. Nekem most tegnap óta pl. B111-van fenn és merül mint az állat. Majd beáll 1-2 nap múlva.
Az első 1-2 nap a Google szolgáltatások is jobban pörögnek. Szinkronizál ezt azt...amik kell neki...aztán majd bekussol.
Vagy csak én vagyok itt az egyetlen ember aki észrevette, hogy az összes létező softra valaki tutira beírta, hogy...meríti a telefont.
Én nagyjából ugyanazt az üzemidőt kaptam B111-től elkezdve a B512-ig minden softtal. Beleértve ebbe a hiperakksikímélő HYD-romokat is.
-
arminlok
senior tag
válasz
Pickit3 #21671 üzenetére
Nem tudni mikor adnak ki "normál romot" . A 4.2es romok elég jok szerintem az emberek nagy hányadának nincs semmiféle panasza vele.
Játéknál ne számits semmi jora de ezt már a forumon millioszor kitárgyaltuk. De ha lesz ujabb rom akkorsem lesz gyorsabb hacsak nem törétnik valami csoda lásd kitkat. Annyira szar a grafikus gyorsito hogy nem birja el ezeket és a processzor sem támogatott plusz 40nanométeren készült a chip ami még egy hátrány.
Azért tudta küölsö sdre telepiteni mert ott még ez támogatott volt android szinten most már csak bizonyos programok obb mappába valo nagy fálját telepiti oda de abbol is alig valamit én konkrétan 1el találkoztam eddig ami 600 mbos volt és az sdre tette nagy örömömre.
-
arminlok
senior tag
válasz
Pickit3 #21663 üzenetére
Az összefoglalo ezen részét olvasd el elöször (pl nehogy véletlenül U00ás telefonod legyen). Utána pedig 3 gombos telepitést javaslok a helyi frissitést nem ajánljuk soha ez esetben minden adatod eltünik ha valamire szükséged van készits biztonsági mentést rola egy adott programmal.
Hogy miért pont ez? Hát nagy különbségek nincsenek igazábol de nekem akksi idöbe és föleg a wifibe ez szerepelt a legjobban de a B125öt is ajánlani szokták de nálam azis eredményezett wifidropot. Egyszer kirpboáltam három hétig lazán ujrainditás nélkül semmi hüyleséget nem produkált akkor is csak azért inditottam urja mert valamihez kellett vagy lemerült vagy ilyen apriság már nem emlékszem pontosan.
-
gabancs
addikt
válasz
Pickit3 #21663 üzenetére
1, olvasd el az összefoglalót
2; 3 gombos telepítéssel
3; teljesen mindegy, nem tudod megkülönböztetni őket. A B114 és a B132 is jó. Nem is tudjuk, mi a különbség.4; És ez általánosságban mindenkinek szól. Ha nincs gondod a telefonnal ne b@sztasd, mert utána már lehet gondod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest