- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
lcee79 #25267 üzenetére
Azon az oldalon amit a leírásban találok +az eredeti xda-s leírás, régen biztos a 706-os is fenn volt, később a 707-es most meg csak a 708-as van...
Egyedül az az unicom downgrade van fenn
2015 januári a leírás sajna... Ebből nem tudom mi lesz... -
TomWexX
addikt
válasz
lcee79 #25265 üzenetére
B708-9ről nem ilyen egyszerű a downgrade. Nem rég linkeltem a megoldást, az első variációval az egyik fórumtárnak sikerült visszatérni B5xxre.
-
lcee79
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz
lcee79 #25228 üzenetére
Anyamnak ezt a 709-t tettem fel, panasza meg nem volt, mig a 708 eseteben mar masnap mondta hogy nem jo. Alapszintu okostelefonos, bar mar jol kezeli a telot, a hibakat azonnal kiszurja es idegesiti is, mint pl a beerkezo hivas felvetelenek sikertelensege, vagy az ebreszto leallitasa.
En teljes formazassal tettem fel, mindent torolve a belsobol, meg a rendszert is, es eddig ugy tunik jol megy.
Kerdes meddig... -
Aryon87
félisten
-
lcee79
addikt
válasz
lcee79 #25112 üzenetére
Találtam a gyári huawei firmware oldalon b520-ast
Ez jónak számít?
Bár jó lenne valami olyan verzió ami twrpvel felmegy, ha már az is van
Gondolom a telefonból b709-re nem tudok 520-ast tenniu.i. Rákerestem a b520-ra... hát nem dicséri agyon senki...
-
törölt tag
válasz
lcee79 #25086 üzenetére
Múlt héten tettem fel ezt a ROM-ot: http://forum.xda-developers.com/ascend-p6/development/b708-kangvip-tools-integrated-repackbbn-t2986681
Elégedett vagyok vele, szép, gyors, az akkura sem panaszkodok, megy a GPS, rootolt, eddig semmi bosszantó hibába nem ütköztem, TWRP-ből tettem fel.
Előtte OTA* frissített B510 volt rajta, kínlódtam is vele rendesen.
*Használtan vettem, az előző tulaj elmondása alapján gondolom, hogy úgy frissítette. -
Newlachka
őstag
válasz
lcee79 #25083 üzenetére
vagy ha nem használ gmail-t azt tiltsd le alkalmazásoknál, meg az összes felesleges appot+sztem a gps-t is ki lehet kapcsolni ha nem navigál+auto szinkron ha nem ment felhőbe vagy drive-ba, auto helyzetmeghatározás helyett fb+időjárás app használjatok fix helyet, így sokat lehet csökkenteni a fogyasztáson
-
Matada2.3
veterán
-
gabancs
addikt
válasz
lcee79 #21652 üzenetére
Az a szomorú hírem, hogy a huawei-nél megállt az idő. Attól még, hogy KK-nak hívja, ugyan az a kernel maradt (legalább is a száma), tehát ne várj eredeti KK ficsőröket. De tovább megyek, a P7 is ezt a kernelt használja.
Szóval a KK nem az a KK a huawei esetében, mint amit te vársz más "normális" készülék tesztje után. Ettől függetlenül egy atom biztos rendszer, szerethető. De aki a fejlődésre gerjed, az felejtse el a P6-P7 párost. Mert itt nem fog megjelenni a google féle újjítás. -
gabancs
addikt
válasz
lcee79 #21650 üzenetére
Ha már így kérdezed.
1, szedd le a Nova launchert, mert a gyári tökéletes
2, Ha nincs gondod a wifivel, akkor maradhat fent a B132.Egyébként ez a KK frissítés igen csak megosztotta a társaságot. Van aki visszatért a régire, másnak meg tökéletes. Én a B511-et használom, de nem fogok visszatérni, mert tökéletesen működik.
-
duvi
nagyúr
válasz
lcee79 #19518 üzenetére
Szia!
Két verzió van kint a KK-ból. B510 és B511. Ha úgy döntesz, hogy felrakod, akkor csak az utóbbit javasolnám. Én maradtam a jó öreg (és stabil) 4.2-n. Szerintem még a B511 sem 100%-ban ajánlott. Van akinél gondok vannak vele, bár jóval több a pozitív visszajelzés mint az előző B510 esetében. Egyszóval ha most stabilan működik a feleséged telója, akkor inkább várjatok még a KK frissítéssel. Hátha jön még újabb verzió belőle.
Szerk:
Amennyiben felteszed, akkor le kell tölteni a B511 romot (teljes rom, nem frissítés), kicsomagolod és a dload mappát felmásolod a külső memkarira. Ezután három gombos módszerrel mehet a telepítés. Részleteket lásd a Téma összefoglalóban... -
Kharchy
tag
válasz
lcee79 #15593 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy valóban van egy beta kitkat, de ami azóta kijött kínában az már közel sem béta, az már a végleges kitkat, csak éppen kínára szabva, szal használható, csak épp van benne pár kínai szemét app. Bár rootolással ez kiküszöbölhető. A downgrade is könnyen megoldható a leírás alapján két lépésben. Én próbaképpen felraktam a hivatalos kínait is, meg pár arra alapuló custom romot is, de végül visszatértem a b132-höz és megvárom, amíg kijön a nemzetközi hivatalos rom.
-
duvi
nagyúr
válasz
lcee79 #15590 üzenetére
Még eléggé béta állapotban van. Ráadásul nem egyszerű utána visszatenni régebbi romokat. A Téma összefoglalóból a többit:
"ITKAT (4.4)
Egyelőre a 4.4-es verzió nem nevezhető véglegesnek, bővebben itt olvashatsz róla. Mielőtt megpróbálnád feltenni, érdeklődj a fórumon hogy érdemes-e.
4.4-ről 4.2-re való downgrade-hez segítség: [link]" -
-
Nimda
addikt
Bizony kínai link, (nincs benne gapps) de van belőle egy régebbi B118 teszt verzió, ami szvsz nem ugyanaz, de használható európai.
Én a kínait nem tenném fel, mert a régi B115-116-os cuccokkal is megszívták itt már páran.Amit az előttem szóló is javaslott, a B119-122 a nyerő jelenleg.
A kínai verzióról egy kis német cikk.
-
s3nsitivity
addikt
jajam
Agyamra ment a halk hangszórója.
Sokszor még ha a zsebembe volt se hallottam, hogy csörög.
Én 122-t használok, azzal semmi bajom, elvileg a 119 uaz csak eus verzióba.
Most jött ki a B118, ami elvileg jobb mint a 19 és 22 is.(#8409) vonatospisti
Én egy Sony MDR Z300-al használom ami hát nem egy erős darab és szerintem tökéletes, előtte egy One X-em volt. És hát ha a dolby nem beats audio biztos vagyok benne, hogy közel áll hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest